Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gara düştü, iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Trabzon kongresinde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde Gara katliamı vardı. Terör operasyonlarının tehdidin yoğun olduğu bölgelere doğru genişleyeceğini söyleyen Erdoğan, " Gara önemli, sıkıntılı bir bölgeydi ve Gara düştü, Allah'ın izniyle iş bitti" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.
Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:
"Birkaç gündür yüreğimiz şehitlerimizin acısıyla buruk. Geçmişi sivil katliamlarıyla dolu, son olarak silahsız insanları acımasızca infaz edecek kadar alçalan bir terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Son hadise Türkiye'nin Irak'ın kuzeyi ve Suriye'de yürüttüğü operasyonların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ıspatladı.
Yine bu hadise PKK terörüne karşı samimiyetsiz duruş sergileyen herkesin gerçek yüzünü de tekrar gösterdi. "PKK'ya 'PKK' diyemeyen, teröre 'terör' diyemeyen, katliama 'katliam' diyemeyen, kafalarındaki sinsi oyunları, kurdukları hain tuzakları, çevirdikleri fırıldakları gizlemeye çalışan güruhun foyası ortaya döküldü.
Şehitlerimizin acısı yüreğimizi yakarken mücadele azmimizi de biliyor, bu böyle biline. Hangi ine girerlerse girsinler girdikleri ini bulup orada geberteceğiz. Terör örgütünü destekleyenlerin riyakarlıkları öfkemizi kabartırken, attığımız adımların, yaptığımız harekatların, izlediğimiz politikaların doğruluğunu da teyit ediyor.
Gelen birçak kısık ses dışında Türkiye'nin yanında kimseyi göremedik. Ey Batı neden sustunuz? Sizde böyle birşey olunca yaygaranızdan geçilmiyor. Biz görevmizi biliyoruz, bu ülkede bu teröristlere fırsat vermeyeceğiz.
Gabar'da Tendürek'te Bestler Deresi'nde bizler buraları onlara mezar ettik. Gara çok önemli bir bölgeydi. Gara önemli, sıkıntılı bir bölgeydi ve Gara düştü, Allah'ın izniyle iş bitti. Tehlikenin olduğu yerlere doğru operasyonlarımızı genişletiyoruz. Bir daha benzer saldırılara uğramamak için güvenli hale getirdiğimiz yerlerde ne kadar gerekiyorsa o kadar kalacağız.
İçişleri ve Savunma Bakanlarım Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti, olayla ilgili bilgilendirme yaptı. Ardından İYİ Parti'ye de bir ziyaret yaptılar. MHP biz sizi Meclis'te dinliyoruz zaten bize gelmenize gerek yok dediler ve şu anda yola devam ediyoruz.
Cumhur İttifakı olarak bizim dayanışmamız farklı. Birbirimize güveniyoruz, dayanışma içerisindeyiz. Teröristlerin bize gelmesini beklemeyip biz gidip başlarını ezeceğiz. Önemli mesafe aldığımız harekatlarımızı önümüzdeki dönemde tehditlerin hala yoğun olduğu bölgelere doğru genişleteceğiz."
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Komşu kavgası faciayla bitti: Anne öldü, kızı ağır...
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde komşular arasında gürültü nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma...
Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk il ziyaretini bugün Aydın'a gerçekleştirecek....
Bacanaklar arasındaki tartışma kanlı bitti: İki şahıs...
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada İki kişi bıçakla yaralandı.
Güncel Haberleri
TümüMMO İzmir’de işten çıkarma krizine şubeden açıklama!
MMO İzmir Şubesi’nde işten çıkarma sürecine ilişkin gerilim devam ediyor.
Ömer Çelik’ten İsrailli Bakana Sert Yanıt: 'Hesap...
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Savunma Bakanı Israel Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...
Narin Güran davasında 99 hesaba erişim engeli
Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran davasında Yargıtay'ın kesinleşmiş yargı...
Sırbistan'da Kabus Bitti: Tarihin En Büyük Orman Yangını...
Sırbistan'ın kuzeydoğusundaki Deliblato Kumları bölgesinde 2 Ağustos'ta başlayan ve Sırbistan...
İzmir'de sahte vatandaşlık işlemi operasyonu!
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, Türk vatandaşlığına geçmek...
Memurlardan Başkan Mutlu'ya kırmızı kart!
Konak Belediyesi’nde TİS alacaklarının ödenmediğini ifade eden Tüm Bel-Sen İzmir 2 No’lu Şube,...
Eğitimci Şahin’den bakanlıklara okul güvenliği eleştirisi!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 11 öğrencinin yaralandığı silahlı saldırının ardından eğitimci...
Manisa Valiliği açıkladı: Yaralanan öğrencilerin son...
Manisa'daki saldırıda hafif yaralanan öğrenciler taburcu edildi, 3 öğrencinin yoğun bakımdaki...
Başkan Ünsal’dan ‘AKP transferi’ çıkışı: Seçildiğim...
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, AKP’ye geçmeyeceğini belirterek, “Seçildiğim yerdeyim”...
Karşıyaka’da billboard krizi büyüyor: Ünsal’dan 'hukuka...
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında bu kez reklam panoları üzerinden...
Şanlıurfa'da şiddetli deprem! Tüm bölgede hissedildi
AFAD, saat 10.40'da merkez üssü Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi olan 5,4 büyüklüğünde deprem...
Menderes Belediyesi'ne ikinci dalga operasyon: Eski...
Menderes Belediyesi'ne yapılan yolsuzluk operasyonunda Belediye Başkanı İlkay Çiçek...