BIST 100 11.482,60 %1,32 Altın 6.556,39 ₺/gr %0,60 Bitcoin - %0,13 Dolar 50,16 ₺ %0,20 Euro 55,94 ₺ %0,62 Sterlin 67,02 ₺ %0,68 Gümüş 83,81 ₺/gr %0,09 Ethereum $2.234,37 %0,41 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,19 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,60 Avustralya Doları 34,43 ₺ %0,79 Suudi Riyali 13,36 ₺ %0,21 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,30 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Growtech, 6. Bitki Islahı Proje Pazarı'na Ev Sahipliği Ya...

Growtech, 6. Bitki Islahı Proje Pazarı'na Ev Sahipliği Yapacak

Bu yıl 21'inci kez kapılarını açmaya hazırlanan Growtech ev sahipliğinde, gerçekleştirilecek 6. Bitki Islahı Proje Pazarı (BIPP), Antalya Teknokent, ATSO ve TÜRKTOB işbirliği ile gerçekleşecek.

0Yorumlar
Growtech, 6. Bitki Islahı Proje Pazarı'na Ev Sahipliği Yapacak

Örtü altı tarımda dünyanın en büyük fuarı Growtech, Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde 21. kez kapılarını açacak. Fuar kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Bitki Islahı Proje Pazarı (BIPP) 6. kez gerçekleşecek. Projeyle, ıslah faaliyetlerinin geliştirilmesi, ıslah ve proje temelli uzun vadeli iş birliklerin temelinin atılması, tarım sektörünün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi amaçlanıyor.

 

Önemli bir etkinliğe daha imza atacaklarını belirten Growtech fuar direktörü Engin Er; “Growtech kapsamında geleneksel olarak sürdürdüğümüz Bitki Islahı Proje Pazarı'nın bu yıl 6.’sını gerçekleştireceğiz. Bu tip organizasyonlarla tarım sektörüne, yenileşme kültürünün gelişmesi adına katkı yapmayı amaçlıyoruz. Sektöre yeni ürünler kazandırmak demek yeni hizmet alanlarının, yeni ekonomilerin doğması demek. Tarım sektörünün araştırma-geliştirmeye dayanan yüksek katma değerli üretimi hem beşeri sermayenin ve fikri mülkiyet haklarının gelişmesini hem de sektörde inovasyonu teşvik ediyor” dedi.

ATSO Growtech Tarım Ödüllerine Hem kamu hem özel sektör başvurabiliyor

Bu doğrultuda tarım sektöründe faaliyet gösteren iş fikrini hayata geçirmiş/ticarileşmiş kişiler ve özel sektör firmalarının ve kamu kurumlarının ödüllendirildiğini aktaran Er, şunları söyledi:

"Yarışmaya ulusal ve uluslararası tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm özel sektör firmaları ve kamu kurumları başvurabiliyor. Başvurular, Sera ve Teknolojileri, Sulama ve Teknolojileri, Tohum-Fide, Bitki Besleme, Bitki Koruma, Akıllı Tarım Uygulamaları ve Teknolojileri, Kamu Özel Ödülü olmak üzere 7 kategoride değerlendirilecek. Başvurular 25 Ekim saat 12.00'ye kadar, www.growtech.com.tr adresinden online olarak yapılacak ve ATSO seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Ödüller 24 Kasım'da yapılacak törenle Growtech fuar alanında takdim edilecek"

Fuar esnasında gerçekleşen etkinlikler çok ilgi görüyor

Growtech Fuarı kapsamındaki 6. Bitki Islahı Proje Pazarı (BIPP) hakkında bilgi veren Fuar Direktörü Engin Er, “Katılımcı ve ziyaretçilerimizin ilgiyle takip edeceği ve çok faydalı bulacağı çok sayıda etkinlik organize ettik. Tarımsal üretime katma değer katan ve sektörel farkındalık yaratan yenilikçi çalışmaları desteklemek, uzun süredir Growtech’in önemli misyonları arasında yer alıyor. Antalya Teknokent, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) işbirliği ile bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Bitki Islahı Proje Pazarı’na da (BIPP), 4’üncü kez ev sahipliği yapacağız. Ayrıca bu yıl Tarım Yazarı Mine Ataman ve Growtech iş birliğiyle ticaret temsilcilerini bir araya getirmekle kalmayacak, global tarım sektörünün en önemli pazarlama platformu olarak birbirinden önemli konferanslara da ev sahipliği yapacak. Bu konferanslar kapsamında tarım teknolojileri ve tarımın geleceği ufuk açıcı sohbetlerle sizlerle olacak. Tarım Sohbetleri ile tarım teknolojileri konusunda sorular sormaya, soruları cevap aramaya ve yeni bakış açıları kazandırmaya devam edeceğiz.

6'INCI BİTKİ ISLAHI PROJE PAZARI (BIPP) HAKKINDA:

Bitki Islahı Projeleri için 24 Kasım tarihinde Anfaş Balo Salonunda sergilenen projeler aynı gün içerisinde değerlendirilecek ve yarışmayı kazanan ilk üç proje belirlenecek. Bitki Islahı Proje Pazarı ödül kategorisinde, birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL ve üçüncüye 8 bin TL para ödülü verilecek. Aynı zamanda 1 projeye 3 bin TL mansiyon ödülü takdim edilecek. Etkinlik kapsamında firmalar veya diğer araştırmacılar ile ortak proje kurgulama, işbirlikleri geliştirme ve ülkemizde bitki ıslahı sektörünün gelişimi için önem taşıyan bu etkinliğe 28 Ekim 2022 gününe kadar projelerinizle katılabilirsiniz. Başvuru için https://bipp.akdeniz.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

İzmir sokakları turuncuya büründü

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Tarafından lösemiye dikkat çekmek ve toplumsal bilinci artırmak...

2 saat önce

Polonya'da Vahşet Büyüyor: Saldırganın Evinden 3 Ceset Çıktı

Polonya'da 6 kişiyi katleden saldırganın evinde yapılan aramada 3 kişinin daha cesedi...

4 saat önce

Başkan Yıldız 'peşkeş çekildi' demişti: Şirketten yanıt...

Çiğli Belediye Meclisi'nde 2021 yılında alınan ve bir şirkete 10 yıllık intifa hakkı...

19 saat önce

Bağımsız Maden İş açıkladı: Madencilerin direnişi zaferle...

Manisa'nın Soma ilçesinde ödenmeyen maaşları ve birikmiş işçilik alacakları için direnişe geçen...

23 saat önce

Manisa'da devrilen tanker alev aldı... 37 yaşındaki...

Manisa'nın Salihli ilçesinde karşı yöne geçen tanker devrilmesi sonucunda alev aldı. Kazada...

1 gün önce

Dorukhan Büyükışık davasında 12 tahliye!

İzmir'de, 8 yıl önce inşaat şantiyesinde cesedi bulunan Dorukhan Büyükışık'ın (26) ölümüyle...

1 gün önce

Fon soruşturmasında eski SPK Başkanvekili tutuklandı!

Sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yürütülen fon soruşturması kapsamında 4...

1 gün önce

Kültürpark Platformu'ndan Büyükşehir'e 'protokolü açıkla'...

Kültürpark Platformu, Basmane Çukuru'nun geleceğine ilişkin açıklama yayımladı. Üç ayrı...

1 gün önce

Ela Rümeysa Cebeci sessizliğini bozdu, o iddiaları reddetti

Sadettin Saran ile yargılandığı davada beraat eden spiker Ela Rümeysa Cebeci, Mehmet Akif Ersoy...

1 gün önce

11 üniversiteye yeni rektör atandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 11 üniversiteye yeni rektör görevlendirildi.

1 gün önce

Karşıyaka Stadı ve Opera Binası'na 1 milyar 600 milyon TL...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2027 yılı bütçesinde Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı’nın yapımı...

1 gün önce

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2027’de arsa satışından 5,5...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2027 yılı bütçesinde arsa satışlarından 5 milyar 500 milyon TL...

1 gün önce