BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Güncel İzmir Ticaret Odası’ndan Ankara çıkartması: Gündem “kents...

İzmir Ticaret Odası’ndan Ankara çıkartması: Gündem “kentsel dönüşüm”

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret eden İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Odası olarak yürüttükleri projelerle ilgili tüm taleplerinin olumlu karşılandığını belirterek, “Bakanlığımız, İzmir’in kentsel dönüşümün merkezi olması konusunda çok kararlı. Bizler de çalışmalarımızı bu yönde sürdürerek, kentimizin dönüşümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

0Yorumlar
İzmir Ticaret Odası’ndan Ankara çıkartması: Gündem “kentsel dönüşüm”

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarete, İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Elmasoğlu ve Emre Kızılgüneşler, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri ile Genel Koordinatör Pınar Karayılanoğlu katıldı.

İZMİR’İN PROJELERİ KONUŞULDU

İzmir’e ivme kazandıracak projeler için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Sayın Bakanımızla, İzmir Ekonomi Güzelbahçe Kampüsü’nün imar planı ve Balçova kampüsümüzün geleceğiyle ilgili plan tadilatlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Cemal Gürsel Kışlası’nın Milli Emlak’tan devri ve imarı için görüştük. Konuyla ilgili son görüşmeyi Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler ile yapacağız. Görüşmede ayrıca, İzmir merkez ilçelerinde mühendislik hizmet almamış yapıların ada bazında kentsel dönüşümün sağlanması ve kent merkezinde sağlıksız koşullarda hizmet vermeye çalışan çarşı ve sitelerdeki iş yerleri ve aynı zamanda yeni işyeri alanlarının yaratılması için mera vasfını yitirmiş arazilerin imar dönüşümlerini sağlayarak arsa yaratılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

ÖZGENER’DEN TEŞEKKÜR

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kentsel dönüşüm konusunun özellikle altını çizdiğini belirten Özgener sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Bakanımız Özhaseki tüm taleplerimizi büyük bir hassasiyetle dinledi ve Bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerini iletti.  Ayrıca Bakanlığımızın kentsel dönüşüm konusundaki hassasiyetini ve bu konuda atılacak adımlarda verecekleri destekleri de gördük. Kendisi İzmir’in en önemli konusunun kentsel dönüşüm olduğunu vurguladı. Orta Anadolu’da İzmir ve İstanbul’un kentsel dönüşümün merkezi olması gerektiğini ifade etti. Dünya Bankası kredisinin İzmir’deki kentsel dönüşüm planlamalarında daha etkin kullanımı konusunda farkındalık yaratmamız gerektiğini söyledi. Bu verimli görüşme için, Başta T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere tüm Bakanlık bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Cem Küçük adliyeye sevk edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan...

2 saat önce

Cem Küçük'ün ardından gözler TGRT'de: Sıradaki isim kim?

İktidara yakınlığı ile tanınan gazeteci Cem Küçük'ün gözaltına alınması sonrası, kısa süre önce...

3 saat önce

Bakanlık ifşa listesini güncelledi: 34 yeni ürün!

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmalarla ilgili listesini...

4 saat önce

44 ülkeyle yürütülen operasyonlarda 526 firari Türkiye'ye...

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, 44 ülkeyle yürütülen iş birliği kapsamında uluslararası...

5 saat önce

52 ilde eş zamanlı operasyon: 216 şüpheli yakalandı!

Sosyal medya platformları üzerinden eleman temin etme ve suç örgütlerini övme amacıyla...

6 saat önce

Sinem Dedetaş, adliyeye sevk edildi!

Gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve beraberindeki 5 kişi adliyeye...

6 saat önce

Eren Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu, şef ve işletmeci Eren Kaşıkçı'nın evinde yaşamını yitirmiş...

1 gün önce

Narlıdere'de emek kazandı, toplu sözleşmede imzalar atıldı!

Narlıdere Belediyesi ve DİSK/Genel-İş 4 Nolu Şube arasında, kadrolu işçiyi kapsayan Toplu İş...

1 gün önce

İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Tehditler sürdükçe...

İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin bölgedeki askeri faaliyetleri ve tehditlerinin devam...

1 gün önce

Görevi başında kalp krizi geçiren polis kurtarılamadı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 41 yaşındaki polis memuru Mehmet Ali Kartal, geçirdiği...

1 gün önce

Karabağlar'daki kaçak tarikat yurdu için 5'inci kez...

Karabağlar Belediyesi, Uzundere’deki tartışmalı kaçak yurt ve Kur’an kursu binasının yıkımı için...

1 gün önce

Etimesgut Belediyesi'ne operasyon: Erdal Beşikçioğlu...

CHP'li Etimesgut Belediyesi'ne sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi. Belediye Başkanı...

1 gün önce