BIST 100 13.284,42 %1,67 Altın 6.865,89 ₺/gr %0,94 Bitcoin $81.309 %1,72 Dolar 48,79 ₺ %0,08 Euro 56,11 ₺ %0,08 Sterlin 65,43 ₺ %0,11 Gümüş 103,93 ₺/gr %1,69 Ethereum $2.637,12 %3,43 İsviçre Frangı 59,37 ₺ %0,40 Kanada Doları 34,90 ₺ %0,15 Avustralya Doları 34,76 ₺ %0,25 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,99 ₺ %0,23 BAE Dirhemi 13,28 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,50 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,21
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Öztürk ''Kendi geleceği uğruna partiyi kullananlara karşı...

Öztürk ''Kendi geleceği uğruna partiyi kullananlara karşı adayı oldum''

Oktay Güçtekin -Ege'ye Bakış / Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan kongre süreci öncesinde bir adaylık açıklaması da Tire'den geldi

0Yorumlar
Öztürk ''Kendi geleceği uğruna partiyi kullananlara karşı adayı oldum''
Oktay Güçtekin -Ege'ye Bakış / Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan kongre süreci öncesinde bir adaylık açıklaması da Tire'den geldi. Tire Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Haydar Öztürk CHP İzmir Tire İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Ege'ye Bakış'a özel açıklamalarda bulunana CHP İzmir Tire İlçe Başkan Adayı Haydar Öztürk adaylığı ile ilgili ''Ben olacaksam olsun, olmayacaksam parti bitsin batsın diyenlere karşı bir adaylık açıklamasıdır''  diye konuştu.

Mevcut ilçe başkanı İsmail Güleç hakkında da konuşan Öztürk, aralarındaki en büyük farkın mevcut  İYİ Partili başkana karşı olan tutum olduğunu söyledi. Öztürk '' Zaten bizim şuan mevcut CHP Tire İlçe Başkanlığı ile aramızdaki en büyük sıkıntı bu, onlar zaten seçimde de İYİ Partiye destek olmadılar. Şuan da kavgacı bir yaklaşım içindeler'' dedi.

Mevcut ilçe yönetiminin Tire'nin İYİ Partiye bırakılmasından dolayı sorunlar çıkardığını söyleyen Öztürk ''Bize Tire neden İYİ Partiye bırakıldı diyorlar ama bu soruyu asıl onlara sormak lazım, sonuçta ben sadece sıradan bir üyeyim. Mevcut belediye başkanı varken üstelik 4 tane de aday adayı varken, bunları derleyip toparlamak yerine bende adayım diye ortaya çıktılar''dedi.

İYİ Parti'nin en çok talep ettiği bölgenin Tire olduğunu dile getiren Öztürk '' Zaten Meral hanım'ın en çok arzu ettiği yer Tire oldu. Millet ittifakı olarak Tire o yüzden İYİ Parti'ye bırakıldı'' ifadelerini kullandı.

Tabandan gelen tepkiler olumlu

Adaylığı sonrası aldığı tepkilere de değinen Öztürk '' Tabandan gelen tepkiler oldukça olumlu, teşkilat içinden de destek aldım ancak mevcut yönetimden olumlu yada olumsuz bir tepkide bulunan olmadı'' dedi.

İttifak'dan destek

İYİ Parti Tire Belediye başkanı Salih Atakan Duran ile adaylığından önce görüştüğünü dile getiren Öztürk mevcut başkandan destek gördüğünü söyledi. Öztürk ''Mevcut ilçe başkanı ile görüştük onun görüşleri olumlu, zaten onun görüşleri olumlu olmasa aday olamazdım. Kendisi bana millet ittifakını destekleyen ve bu birlikteliyi devam ettirecek bir ilçe başkanıyla çalışmak istediğini söyledi'' dedi.

Şenuyar da aday olacak

Mevcut ilçe başkanı ile adaylığı hakkında görüşmediklerini söyleyen Öztürk ''Adaylığım konuşunda görüşmedik, ancak ben kendisine aday olup olmayacağını sorduğumda Güleç aday olmayacağını söyledi. Zaten onların ekibinde ortalıkta dolaşan Hakan Şenuyar ismi var. Kendisi bizzat adaylığını henüz açıklamadı ancak ben onun aday olacağını düşünüyorum'' dedi.

Amacımız İYİ Partili Mevcut İlçe Belediye Başkanı ile birlikte uyum içinde çalışacak bir ilçe teşkilatı yaratmak diyen Öztürk '' İYİ Partinin sonuçta hataları olduğunda eleştireceğiz, ancak bunların yapıcı olması lazım, beğensek de beğenmesek te 4.5 sene bu belediye başkanı ile birlikte çalışacağız. Tire için faydalı olması gereken neyse o yönce enerji sarfetmemiz lazım.''dedi.

''Kendi geleceği için partiyi kullananlara karşı adayı oldum''

Adaylık nedenine değinen Öztürk '' Kişisel çıkarlar için, kendi geleceği için, partiyi basamak gibi kullananlara karşı bir adaylık açıklaması yaptım. Ben bir yerele gideceksem olur, ama ben olmayacaksam parti bitsin batsın diyenlere karşı bir adaylık açıklaması yaptım.'' ifadelerini kullandı.

''Yücel ile henüz görüşmedik''

Adaylık süreci ile ilgili CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile henüz görüşmediklerini dile getiren Öztürk '' Sayın Yücel ile henüz görüşmedik, hiç de düşünmedim ancak görüşebilirim, sonuçta bizim il başkanımız'' dedi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Meral Akşener Vakfı'nın kuruluşu tamamlandı!

Meral Akşener'in adını taşıyan vakfın kuruluşu tamamlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara...

9 saat önce

Girne faciasından bir acı haber daha: 554 metre...

Girne Limanı ile Taşucu Limanı arasında sefer gerçekleştirirken batan geminin enkazında bir...

11 saat önce

Emekli Albay Hasan Atilla Uğur'a ev hapsi!

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevinde şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada...

15 saat önce

TPD'nin X hesabına erişim engeli talep edildi!

Türkiye Psikiyatri Derneği, “Ailem Güvende” soruşturması kapsamında derneğin X hesabına erişim...

15 saat önce

Emek ve Demokrasi Güçleri’nden OVP ve özelleştirme çıkışı

İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile 8 otoyolun...

1 gün önce

Filipinler'de Okul Katliamı: 6 Öğrenci Öldürüldü,...

Filipinler'in güneyindeki bir lisede öğle saatlerinde düzenlenen kanlı silahlı saldırıda ilk...

1 gün önce

Tugay ile Ünsal arasında 'bilboard' krizi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında “bilboard savaşı” patlak verdi....

1 gün önce

Çanakkale Açıklarında 4.4 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'ın verilerine göre, Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası açıklarında saat...

1 gün önce

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü değişti....

1 gün önce

İzmir'in yeni Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş oldu!

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 69 yeni atama kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi...

1 gün önce

Oy birliği verilen önerge tartışma yarattı: İstanbul'a...

ESHOT ve İZULAŞ'taki sermaye artışına ilişkin önerge İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin...

2 gün önce

İzmir Otogarı'nın fiyat tarifesi belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen İzmir Otogarı’nda, işletmeci İZOTAŞ’ın açtığı davanın...

2 gün önce