BIST 100 14.172,26 %0,28 Altın 6.737,19 ₺/gr %0,68 Bitcoin $62.828 %1,02 Dolar 47,91 ₺ %0,10 Euro 55,51 ₺ %0,31 Sterlin 64,90 ₺ %0,26 Gümüş 99,62 ₺/gr %0,49 Ethereum $1.877,86 %0,52 İsviçre Frangı 58,94 ₺ %0,22 Kanada Doları 34,55 ₺ %0,52 Avustralya Doları 33,95 ₺ %0,45 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,75 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,05 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,56 ₺ %1,86 Çin Yuanı 7,11 ₺ %0,11
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Manşet Başkan Soyer'den fayton taşımacılığı ile ilgili açıklamal...

Başkan Soyer'den fayton taşımacılığı ile ilgili açıklamalar : "Ben sadece seçmenin değil can dostlarının da başkanıyım"

İzmir'de fayton taşımacılığını kaldıran Başka Soyer konu ile ilgili TV100 ekranlarında Cengiz Semercioğlu'na açıklamalarda bulundu

0Yorumlar
Başkan Soyer'den fayton taşımacılığı ile ilgili açıklamalar : "Ben sadece seçmenin değil can dostlarının da başkanıyım"
İzmir'de fayton taşımacılığını kaldıran Başka Soyer konu ile ilgili TV100 ekranlarında Cengiz Semercioğlu'na açıklamalarda bulundu. Fayton taşımacılığının kaldırılmasının yankıları sürerken konu ile ilgili bazı kesimler karara olumlu bakarken, fayton'un İzmir'in simgelerinden biri olduğunu düşünen kesim karara tepki göstermişti.

TV100'de yayınlanan Sabah Sohbeti programına telefon ile bağlanan Soyer,"Öncelikle yaptığımız işin fikri ile ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.Biz faytonları kaldıracağımızı adaylık sürecinde söylemiştik.Sadece seçmenlerin değil,burada yaşayan flamingoların,martıların,kuşların,köpeklerin,kedilerin ve atların da başkanı olacağız.Çünkü onlar oy vermeselerde birlikte yaşadığımız hayatı paylaştığımız hayat ortaklarımız.O nedenle bu gözle bakmak birinci kuralımız diye düşünüyoruz. Önce böyle bakabilmek önemli.Ondan sonrası daha kolay geliyor. O insanları yani faytonları kullananlara istihdam yaratmak ile ilgili bir meselemiz oluyor ve bir de bu hayvanların hayatını sürdürmesiyle ilgili bir meselemiz oluyor" açıklamalarında bulundu.

FAYTONCULAR İŞSİZ KALMAYACAK
Cengiz Semercioğlu'nun nasıl çözmeyi planlıyorsunuz size itiraz etmediler mi  sorusu üzerine cevap veren Soyer, "Tabii ki itiraz ettiler.Çünkü yıllardır yaptıkları bir işten ve ekmeklerinden olmak gibi bir ihtimal vardı ama biz araçlarını akülü araçlara çeviriyoruz.Dolayısıyla da aynı işi yapmaya devam edecekler.İşleri de hafifleyecek. Hayvanlara da bakım yapmak zorunda kalmayacaklar"dedi.

HAYVANLAR NE OLACAK?
Hayvanların akıbeti ile ilgili gelen soruya Soyer,"Hayvanların bir kısmı emniyet teşkilatımızdan polisler istedi,bazı üniversitelerden talepler var. 30 civarında hayvanımız vardı.Zannediyorum dağıtımlar yapıldıktan sonra 15 tane kalacak.O 15 taneyi de doğal yaşam parkımıza göndereceğiz.Bunlar sahiplenene kadar aynı zamanda bu faytoncu arkadaşlarımız bakımlarını sürdürecekler.Sahiplenilmeyenler doğal yaşam parkında hayata devam edecekler.

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN ELEŞTRİSİNE SOYER'DEN YANIT
Semercioğlu'nun Şahan Gökbakar'ın faytonları kaldırma kararını eleştirmesini hatırlatması üzerine Soyer,"o günleri de görmeyi göreceğiz inşallah biz de onlar gibi olmak istiyoruz tabii ki.İnşallah New York'un da bize imrendiği günleri göreceğiz.Ama daha henüz o noktada değiliz" açıklamasında bulundu.

İZMİR'DEN ADALAR NASIL GÖZÜKÜYOR?
İstanbul adalar bölgesinde halen fayton sorununun devam etmesi ve İstanbul halkını meşgul etmesi Semercioğlu'nun Adalar hakkında Soyer'e soru sormasına neden oldu. Soyer,"Darısı başınıza, sizin sorununuzda çözülecek" açıklamarında bulunarak konuşmasını sonlandırdı


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

7 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

4 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce