Kütahyalılardan Başkan Pekdaş’a sürpriz karşılama
Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı federasyon üyeleri alkış, tezahürat ve meşaleler eşliğinde karşıladı
Sivil toplum örgütlerine verdiği destekle adından söz ettiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nun daveti üzerine, federasyon binasına giderek üyelerle bir araya geldi. Federasyon’un Zeytinlik Mahallesi’ndeki binasında gerçekleşen akşam buluşmasında renkli görüntüler yaşandı. Kütahyalılar Başkan Pekdaş’ı federasyon binasının girişinde alkış, tezahürat ve meşalelerle karşıladı. Büyük coşkuya sahne olan ziyarete Kütahya’nın CHP’li Şaphane İlçe Belediye Başkanı Rasim Daşhan da eşlik etti. Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy, Başkan Pekdaş’ın kuruldukları günden bugüne kendilerine destek veren belediye başkanlarından biri olduğunu söyledi. Federasyon üyeleri olarak yıllarca farklı partilere ve farklı ideolojilere oy verdiklerini söyleyen Aksoy, artık Kütahya’ya ve Kütahyalılara hizmet eden siyasetçiler istediklerini dile getirdi. İzmir’de yaklaşık 120 bin Kütahyalının yaşadığını belirten Aksoy, Başkan Pekdaş’a kendilerine sahip çıktığı için teşekkür ederek, makam süresinin devam etmesini diledi. Aksoy, “Kütahyalılar siyaseten kimsenin kendisini bir yere getirebilmesini sağlayan asansör değil. İzmir’de 120 bin Kütahyalı var. Biz büyük bir aileyiz. Bizlere sahip çıktığı için Sema Başkanıma Rabbim makamını daim eylesin, bir ömür bu makamda kalsın” dedi.
TEK BAŞINA DEĞİL, BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da kardeş belediye Şaphane’nin başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Belediye Başkanı Rasim Daşhan’ın da katıldığı buluşmada yer almaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. Yapılacak çok iş olduğunu dile getiren Pekdaş, “Konak denildiğinde Saat Kulesi, Kordon, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Güzelyalı, Göztepe, Alsancak akla geliyor. Konak, sadece buralardan ibaret değil. İzmir’de ne kadar sorunlu yer biliyorsanız hepsi Konak’ta. Çok farklı dokuları içinde yaşatan bir kent. Bu sosyal dokular arasında uçurumlar var. İzmir’in en iyi okullarını içimizde barındırmamıza rağmen, eğitim başarısında 30 ilçe arasında sonuncuyuz. 130 okulumuz var. İzmir’in en küçük ilçesiyiz ama 130 okul var. Bu 130 okulun bulunduğu yerlerin çoğunda dezavantajlı bölgelerde yaşayan hemşehrilerimiz yaşıyor. Biz her yıl 30-40 okulun tadilatını yapıyoruz. Semt merkezleri açıyoruz. Yazın da buralarda yaz okulları açıyoruz. Biz, birbirimize iyi gelebiliriz. Birbirimizin sorunlarına iyi gelebiliriz. Önemli olan azı paylaşmayı bilebilmek, birbirimizin derdine deva olabilmek. Herkes kendine bakıyor, bir kişinin kurtuluşu mümkün değil. Bir kişi tek başına iyi olamaz. Biz birlikte kalkınmak zorundayız. Bu nedenle birbirimize sahip çıkmalıyız. O nedenle bizim sizinle bağımız, bu nedenledir. Şaphane ilçemizle olan kardeşliğimizi, sizleri çok seviyoruz” dedi. Konuk Belediye Başkanı Rasim Daşhan da Konak Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, “Kardeş belediyemiz Konak Belediyesi maddi-manevi her zaman yanımızda, Sema ablamız her zaman desteğini veriyor. Kendisine sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Konaklı çocuklara Afet Farkındalık Atölyesi
Konak Belediyesi Çocuk Yaz Programı kapsamında Konaklı çocuklar için Afet Farkındalık Atölyesi...
CHP Selçuk'ta butlana pankartlı veda: Atanmış yönetime...
CHP Efes Selçuk'ta mutlak butlan kararının ardından ilçe başkanlığına atanan yönetim bugün görevi...
Çeşme’de CHP’den toplu kopuş: İlçe örgütü ve meclis...
CHP Çeşme İlçe Başkanı Dolunay Onur, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile...
Manşet Haberleri
TümüKarşıyaka Uğur Mumcu'yu andı
Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...
Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak
Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak
Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....
AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...
Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni
Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...
Başkan İduğ, esnafı dinledi
Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...
TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor
"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...
Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti
Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...
İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam
İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.
AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi
AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...
Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim
Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...
CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...
Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...
