BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Manşet Turuncu Çember'in Karşıyaka'da İlk Sahibi Kent A.Ş.

Turuncu Çember'in Karşıyaka'da İlk Sahibi Kent A.Ş.

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A

0Yorumlar
Turuncu Çember'in Karşıyaka'da İlk Sahibi Kent A.Ş.



Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.’ye bağlı tesisler 52 kritere sahip Turuncu Çember Sertifikası’nı almak için 5 saatten fazla süren denetim geçirmişti. Kent A.Ş. tesisleri denetimin ardından İzmir Turizm Hijyen Kurulu tarafından tam not aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Turizm Dairesi Başkalığı Turizm Şube Müdürlüğü, İzmir Turizm Hijyen Kurulu adına Tersane Kafe, Park Kafe ve Denizkent Self Kafe’ye Turuncu Çember Sertifikası'nı teslim etti.










İzmir’deki işletmelerin salgın sürecine uyumunu kolaylaştırmak ve İzmir’in güvenli biçimde bu süreci atlatmasını sağlamak amacıyla oluşturulan Turuncu Çember Sertifikası için başvuruda bulunan Kent A.Ş., tesislerinin hijyenik ve güvenilir mekanlar haline dönüşmesini hedeflemişti. Kent A.Ş’nin faaliyette olan tesislerine İzmir Turizm Hijyen Kurulu tarafından 5 saat süren “Turuncu Çember Sertifikası” denetimi yapıldı. Tesislerde incelemelerde bulunan kurul, Kent A.Ş.’nin hizmette olan üç tesisine de tam not verdi. Ekmeklerin ambalajlı olarak servis edilip edilmediği, dezenfektan bulunup bulunmadığı, klima filtrelerinin yetkili şirket tarafından düzenli olarak temizlenip temizlenmediği gibi 52 kriteri denetleyen İzmir Turizm Hijyen Kurulu, Kent A.Ş. tesislerinin Turuncu Çember Sertifikası için gerekli koşulları sağladığını onayladı.


“PANDEMİ SÜRECİNE ÇOK HIZLI REAKSİYON VERDİK”

Turuncu Çember Sertifikası hakkında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay "Karşıyaka Belediyesi Kent A. Ş. olarak pandemi sürecine çok hızlı reaksiyon verdik. Vakanın ilk açıklandığı günden bugüne kadar tüm tesislerimizde üst düzey önlemler aldık. Turuncu Çember bu aldığımız önlemlerin taçlanması anlamına geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı uygulamayı Karşıyaka'da ilk alan tesisler olarak öncülük ediyoruz. Karşıyakalı hemşehrilerimiz güvenle tesislerimize gelebilirler. " dedi.

SERTİFİKA TÖREN İLE TESLİM EDİLDİ

Turuncu Çember Sertifikası için Kent A.Ş.’ye ait Tersane Kafe, Park Kafe ve Denizkent Self Kafe’de tören düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Turizm Dairesi Başkalığı Turizm Şube Müdürlüğü yetkilileri Ayrin Sevih Başçiftçi, Yasemin Atabay, Helin Özcan tarafından Kent A.Ş. adına Kent A.Ş. Tesisleri Yöneticisi Akif Özcan ve Kent A.Ş. Kent Medya Yöneticisi Sanat Yönetmeni Alper Akdeniz’e  “Turuncu Çember Sertifikası”  teslim edildi.

Kent A.Ş. Covid-19 pandemisine karşı yaptığı çalışmaların tescili niteliğinde olacak olan Turuncu Çember Sertifikasını hak etmenin gururunu yaşarken, yakında açılacak tesisleri için de başvuruda bulunacağını bildirdi.






Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

6 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

3 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce