BIST 100 13.168,35 %0,63 Altın 6.721,64 ₺/gr %0,13 Bitcoin $84.503 %1,89 Dolar 48,86 ₺ %0,05 Euro 55,80 ₺ %0,30 Sterlin 64,88 ₺ %0,34 Gümüş 100,67 ₺/gr %0,55 Ethereum $2.694,75 %1,76 İsviçre Frangı 59,04 ₺ %0,25 Kanada Doları 34,64 ₺ %0,04 Avustralya Doları 34,40 ₺ %0,05 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,01 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,31 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,37 Çin Yuanı 7,28 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Parti'den İzmir'e pilot il sözü

AK Parti'den İzmir'e pilot il sözü

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Evini dönüştürmek isteyenlere 2.5 milyon liraya kadar kredi imkanı sağlanacak. Başka konutu olmayan, orta ve düşük gelirli vatandaşlarımıza, emekli ve şehit ve gazi yakınlarına yıllık 0.25 indirim sağlanacak. 0.69 faiz ile 180 ay kredi imkanı sağlanacak.” dedi.

0Yorumlar
AK Parti'den İzmir'e pilot il sözü

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, ilk günden itibaren başladığı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İzmir’in tüm ilçelerini karış karış dolaşan Dağ, bugün de Konak’ta başladığı çalışmalarına, Bornova’da devam etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Dağ, Ayakkabıcılar Sitesi’ni de unutmadı. 

 

“BEN İZMİR’İ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM”

Burada ilk olarak İzmir Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi yönetimi ile bir araya gelen Dağ, çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dağ, “İzmir’in marka değerini azaltacak hiç bir söylem içerisinde bugüne kadar olmadım, bundan sonra da olmayacağım. Belediye başkanı olsam da, olmasam da öyle bir söylem içerisinde olmayacağım. Çünkü ben İzmir’i çok ama çok seviyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

 

“İZMİR’İN MARKA DEĞERİNİ ARTIRACAĞIZ” 

12 senedir hayatının Ankara ve İzmir arasında geçtiğini hatırlatan Dağ, “Biz bu şehri ailece çok seviyoruz. Bakış açımız tamamen şudur; Biz İzmir’in marka değerini artıracağız. Heyecanımız da hedefimiz de budur.” ifadelerini kullandı. 

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KREDİ MÜJDESİ! İZMİR PİLOT İL 

Hamza Dağ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile sabah katıldığı Türkiye İklime ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi paneline de değindi. 

Bakan Özhaseki’ye burada teşekkür eden Dağ, İzmir için verilen müjdeyi açıkladı. Dağ, Dünya Bankası ile kentsel dönüşüme ilişkin bir kredi anlaşması yapıldığını hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi: 

“Dünya Bankası tarafından 5 il seçilmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız  İzmir’i pilot il olarak belirledi. Bu kapsamda verdiğimiz müjdeyle, 0.69 faiz ile 180 ay kredi imkanı sağlanacak. Evini dönüştürmek isteyenlere 2.5 milyon liraya kadar kredi imkanı sağlanacak. Başka konutu olmayan, orta ve düşük gelirli vatandaşlarımıza, emekli ve şehit, gazi yakınlarına yıllık 0.25 indirim sağlanacak. Bizim bereketimiz başladı. Bu şehirde şehirleşme adına ve depreme dayanıklı şehir için atmamız gereken adımlar şarttır. Artık öteleme şansınız yok.” 

 


HAMZA DAĞ’A ANLAMLI HEDİYE 

Hamza Dağ’ın konuşmasının ardından söz alan bir esnaf, yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pınarhisar Cezaevi’nde kendisine gönderdiği ‘bayram kutlaması kartını’ Hamza Dağ’a hediye etti. Anlamlı hediyeyi görünce duygulanan Dağ, esnafa teşekkür etti. 

 

HAMZA DAĞ ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ 

Hamza Dağ daha sonra beraberindeki Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Koray Toprakçı ile Ayakkabıcılar Sitesi’ndeki esnafını gezerek onların taleplerini dinledi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

CHP İzmir'de Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu belli oldu

CHP İzmir'de gençlik kolları yönetimi belirlendi.  

23 dakika önce

Deniz Gezmiş’in Ağabeyi Bora Gezmiş YENİ Parti’ye...

Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, YENİ Parti’ye katıldı. Gezmiş’e parti rozetini YENİ...

2 saat önce

CHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...

2 saat önce

Beydağ Yeni Parti İlçe Başkanlığı açıldı: "CHP’nin oyları...

Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...

3 saat önce

YENİ Parti'den başkan adaylarına 19 maddelik taahhütname:...

YENİ Parti, başkan adaylarının imzalaması 19 maddelik bir taahhütname hazırladı. Söz konusu...

4 saat önce

Özgür Özel'in İzmir programı belli oldu

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel hafta sonu İzmir'e geliyor.  26-27 Eylül tarihlerinde...

5 saat önce

Ankara CHP’de Mansur Yavaş Depremi: İlçe Belediye...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa ettiğini açıklamasının...

22 saat önce

Özgür Özel'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 'Alacağı...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın...

23 saat önce

Mansur Yavaş'ın İstifasına CHP Genel Merkezi'nden İlk Yanıt

CHP Sözcüsü Müslim Sarı, Mansur Yavaş’ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "İstifa tek...

23 saat önce

Çiğli Meclis Üyeleri'nden ortak açıklama: AK Parti'ye...

Çiğli Belediye Meclisi’nde AK Parti’ye geçiş iddialarına ortak yanıt geldi. CHP, YENİ Parti ve...

23 saat önce

AKP’li Fıçı’dan ilk icraat: Sendika binasını boşaltın

CHP’den istifa ettikten sonra AKP’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı’nın ilk icraatı,...

23 saat önce

Yeni Parti İzmir'de seçim heyecanı: Ön seçim takvimi...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde kongrelere tek aday olarak girecek ilçe başkan...

1 gün önce