BIST 100 11.482,60 %1,32 Altın 6.556,39 ₺/gr %0,60 Bitcoin - %0,15 Dolar 50,16 ₺ %0,20 Euro 55,94 ₺ %0,62 Sterlin 67,02 ₺ %0,68 Gümüş 83,81 ₺/gr %0,09 Ethereum $2.239,33 %0,13 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,19 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,60 Avustralya Doları 34,43 ₺ %0,79 Suudi Riyali 13,36 ₺ %0,21 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,30 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Saygılı’dan, muhalefete gönderme!

AK Partili Saygılı’dan, muhalefete gönderme!

AK Parti Konak İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, muhalefetin son dönemde kent gündemine yönelik açıklamalarına sert cevap vererek, ‘’YP İzmir İl Başkanı'na belli ki birileri, "Ne kadar çok bağırırsan o kadar haklı görünürsün" diye akıl vermiş. Kendisi de bu tavsiyeye uyarak her fırsatta sesini yükseltip bağırarak siyaset yaptığını zannediyor.  Bu siyaset anlayışıyla ulaşabileceğiniz en üst nokta çığırtkanlıktır ‘’ dedi.

AK Partili Saygılı’dan, muhalefete gönderme!

AK Parti Konak İlçe Danışma Meclisi, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş ve Konak İlçe Teşkilatı’nın katılımı ile gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, burada yaptığı konuşmada, ‘’Bugün burada çeyrek asırlık bir yürüyüşün hem hatırasını hem mesuliyetini taşımanın bilinciyle bir aradayız. Dile kolay, tam 25 yıl!  Bu 25 yılın içinde nice sevinçler, nice imtihanlar, nice emekler var. Her şeyden önce, milletimizin bize duyduğu güven ve bizim milletimize verdiğimiz söz var.  Türkiye'nin siyasi istikrarsızlıklarla, ekonomik buhranlarla, milletimizin geleceğe dair umutlarını gölgeleyen ağır meselelerle karşı karşıya olduğu bir dönemde, 14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük bir yürüyüş başladı.  Bu yürüyüş, milletimizin yıllardır özlemini duyduğu değişimin, güçlü ve müreffeh Türkiye idealinin siyasi iradeye dönüşmesiydi.  Ve takvimler 3 Kasım 2002'yi gösterdiğinde aziz milletimiz, sandıkta tarihî hükmünü verdi. O gün sandıktan çıkan irade, yalnızca bir iktidar değişiminin değil, Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni bir devrin başlangıcı oldu. Milletimiz, ülkesinin istikametini tayin etme kudretini bir kez daha ortaya koydu; kendi iradesine, kendi geleceğine, kendi istikbaline sahip çıktı.  İşte çeyrek asırdır omuzlarımızda taşıdığımız emanet, o tarihî iradenin bizlere yüklediği büyük mesuliyettir.

İzmir’de, bütün kadrolarımızla yeni bir dönemin imkânlarını büyütüyoruz

Başkan Saygılı konuşmasını şu şekilde sürdürdü, ‘’Biz bugün İzmir'in kalbi Konak'tayız. Bu şehir, 9 Eylül'ün hatırasını, istiklalin sevincini, çalışmanın ve üretmenin bereketini taşır.  İzmir'imizin sahip olduğu tarihî birikimi, üretim gücünü ve insan kaynağını daha büyük hedeflerle buluşturmak için çalışıyoruz. Ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden sosyal belediyeciliğe kadar her alanda hemşehrilerimizin hayatına dokunan, şehrimizin yarınlarına değer katan bir hizmet anlayışını esas alıyoruz.   Biz, İzmir'e hizmet etme gayesinde birleşen, bu şehrin istikbali için sorumluluk üstlenen bütün kadrolarımızla yeni bir dönemin imkânlarını büyütüyoruz. Birikimimizle, tecrübemizle, her geçen gün güçlenen birlikteliğimizle İzmir'in geleceğine omuz veriyoruz. İnanıyoruz ki bu ortak irade, şehrimizin köklü meselelerinin çözümünde ve hak ettiği hizmetlere kavuşmasında yeni bir ufkun kapılarını aralayacaktır.

Bu siyaset anlayışıyla ulaşabileceğiniz en üst nokta çığırtkanlıktır!

Konuşmasında muhalefete de yüklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ‘’İzmir'e 25 yıldır zaman kaybettiren, muhalefete düşünce de bu anlayışını daha ileri taşıyan zihniyetin devamına birkaç kelam etmek istiyorum. YP İzmir İl Başkanı'na belli ki birileri, "Ne kadar çok bağırırsan o kadar haklı görünürsün" diye akıl vermiş. Kendisi de bu tavsiyeye uyarak her fırsatta sesini yükseltip bağırarak siyaset yaptığını zannediyor. Ancak bu siyaset anlayışıyla ulaşabileceğiniz en üst nokta çığırtkanlıktır. Parti değiştirmek üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'a söz söylemeden önce dönüp kendi siyasi pratiğinize bakmanızı tavsiye ederiz. Sizin basit ve tutarsız siyasi yaklaşımınıza göre soralım: İzmir Milletvekili Sayın Ümit Özlale hangi şantajla İYİ Parti'den ayrılıp önce CHP'ye, ardından YP’ye geçmiştir? İzmir Milletvekili Sayın Seda Kaya Ösen hangi tehditle DEVA Partisi'nden ayrılarak önce CHP'ye, ardından YP saflarına katılmıştır? Konu size gelince özgür irade, başkasına gelince tehdit ve şantaj öyle mi? Sizin siyaset anlayışınızdaki çifte standardın bundan daha açık bir örneği olabilir mi?  Biz AK Parti olarak İzmir'e eser kazandırmanın, sorunları çözmenin ve şehrimizin geleceğine katkı sunmanın mücadelesini veriyoruz. Siz ise çığırtkanlıkla gündem oluşturmanın, siyasi polemiklerle vakit geçirmenin peşindesiniz."



Siyaset Haberleri

Tümü

Özgür Özel'den 'Emir Sarıgül' hamlesi: 1 milyon TL'lik...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, kendisine yönelik iddialarından dolayı Emir Sarıgül...

57 dakika önce

YENİ Parti Lideri Özel'den 'Fatma Betül Sayan Kaya'...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, fon soruşturmasında tutuklanan eski bakan Fatma Betül Sayan...

2 saat önce

YRP Lideri Erbakan'dan 'fon krizi' çağrısı: Siyasi...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "En düşük emekli maaşı mutlaka asgari ücret...

2 saat önce

AK Partili Yıldız'dan Çağatay Güç'e Basmane Çukur'u çıkışı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız, Basmane Çukuru...

2 saat önce

AK Partili Kırkpınar'dan 'Çeşme Projesi' çağrısı: Artık...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kültür ve...

5 saat önce

AK Partili Saygılı’dan Ödemiş’ten net mesaj!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile...

7 saat önce

Teröristbaşı Öcalan'a özel konut iddiaları yargıya taşındı!

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Alperen Carus, PKK terör örgütünün ele başı Abdullah Öcalan'a...

7 saat önce

Nilay Kökkılınç CHP İzmir'deki görevinden ayrıldı

CHP İzmir'de İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Nilay Kökkılınç görevinden istifa ettiğini...

20 saat önce

Başkan Cemil Tugay: Ankara'da İzmir'e yoğun bir ilgi var

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay İZMAR'ın Ödemiş Şubesi'nin açılışına katıldı.  

1 gün önce

CHP'li Gülsever'den 'bireysel silahlanmaya' karşı...

  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Afyonkarahisar’da yaşanan can...

1 gün önce

Yeni Parti'de gözler kurultaya çevrildi: İzmir'de ön...

Yeni Parti'de Genel Başkanlık ön seçimi için İzmir'de 182 sandık kurulacak.

1 gün önce

Cumhur İttifakı ile 'evet' oyu vermişti: CHP'den 'biz de...

CHP'nin milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Mekke Anlaşması'na kabul oyu vermeleriyle ilgili yaptığı...

1 gün önce