BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Çankırı: "Bizim hizmet politikamızda insan var"

AK Partili Çankırı: "Bizim hizmet politikamızda insan var"

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’de saha çalışmalarında seçmenle yaşadıkları kucaklaşmanın muhalefet çevresinde rahatsızlık oluşturduğunu söyleyerek; “Sahada sadece AK Parti var. Yapmadıklarına karşılık yapılanları anlattıkça İzmirliler, ‘bizi kurtarın’ diyor. Biz hizmet ederken oy pusulalarındaki tercihe göre değil geleceğin Türkiye’sini şekillendiren yatırımlarla hareket ediyoruz. Bizim hizmet politikamızda ‘insan’ var.” dedi.

0Yorumlar
AK Partili Çankırı: "Bizim hizmet politikamızda insan var"

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Bornova ve Konak’ta bir dizi ziyarette bulundu.  Gıda Çarşısı esnafı, Nusaybinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kazım Dirik Mahalle Muhtarlığı, Yeşilçam Mahalle sakinleri ile biraraya gelen Çankırı esnaf ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

“Seçmenin mutfağında AK Parti konuşuluyor”

Temasları kapsamında Sınırlı Sorumlu Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni de ziyaret eden Çankırı kooperatif sorumlusu Hürriyet Yıldız’dan bilgi aldı. Kooperatif üyesi 162 kadının hem ev ekonomisine hem de sosyal sorumluluk projelerine katkı sağladığı ürünleri inceleyen Çankırı üyeler tarafından hazırlanan mutfak önlüğünü üzerine geçirerek; “Seçmen mutfağında bugün konuşulan tek parti AK Parti” dedi. 

İzmir’de 16 Kooperatife Milyonluk Destek

İŞKUR, KOSGEP ve Ticaret Bakanlığımız gibi tüm kamu kurum ve kuruluşlarının sağladığı hibe, kredi, fon ve projelerle kadınların iş gücüne katılımını sağladıklarını hatırlatan Çankırı, gelinen noktada kooperatif ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak yatırım projelerinin desteklenmesi, faaliyetlerinde etkinlik ve verimliliğin sağlanması, teknoloji ve yeni üretim tekniklerinden yararlanmalarına katkıda bulunulması ve bireysel tasarrufların uygun kooperatif girişimcilik modelleri ile ekonomiye kazandırılması amacıyla Kooperatifçilik Proje Destek’i (KOOP-DES) hayata geçirdiklerini söyledi. Çankırı, 2020-2022 tarihleri arasında İzmir’de 16 Kooperatif tarafından hayata geçirilen projeler için 1 milyon TL destek aktarıldığını açıkladı.

İzmirliler ‘bizi kurtarın’ diyor

Yaklaşık 6 bin ailenin ikamet etiği Yeşilçam Mahallesi sakinleri, Bornova Belediyesi tarafından imar planında revize yapılmadığı gerekçesiyle can kayıplarına rağmen üst geçit, doğal gaz ve kapalı pazaryeri gibi temel hizmetlerden geride kaldıklarını dile getirdi. AK Partili Çankırı da İzmir’in artık kan tazelemesi gerektiğini vurgulayarak, “Yıllardır İzmir’e yapılan kötülük dünyanın hiçbir kentinden görülmemiştir. İzmir birilerinin ‘çantada keklik’ adresi olmaktan çıkmalı. Bu kenti hangi amaca hizmet ettikleri belli olmayan masaya kurban etmeyeceğiz. 10 gündür seçim kampanyası yürütüyoruz. Karşılaştığımız her vatandaşımız ‘bizi kurtarın’ diyor. Biz hizmet ederken oy pusulalarındaki tercihe göre değil geleceğin Türkiye’sini şekillendiren yatırımlarla hareket ediyoruz. Bizim hizmet politikamızda ‘insan’ var. Seçimden zaferle çıktığımız zaman bu şer odaklı yapı, bir olmadıkları için bölünecek. Bu yüzden zaferimize kalpleri dayanmaz en iyisi şimdiden spor yapmaya başlasınlar” dedi.

Öte yandan Çankırı Bornova Kültür Merkezi’nde nikahı kıyılan Bünyamin – Ceren Alkan çiftini tebrik ederek mutluluklar diledi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

YENİ Partili Ösen’den Çeşme Projesi çıkışı: “Çeşme’yi...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Çeşme Projesi üzerinden Türkiye’nin turizm...

4 saat önce

CHP'li Gümrükçü'den Menderes mesajı: “Yeni Partililer...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in tutuklanmasının...

4 saat önce

AK Partili İnan’dan Özel’e yanıt: “Neyi takip ettiğimizi...

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de Vakıflar Genel...

7 saat önce

18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!

Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...

1 gün önce

Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...

2 gün önce

Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...

2 gün önce

CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...

2 gün önce

YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...

YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...

2 gün önce

'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!

'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...

3 gün önce

Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...

3 gün önce

CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...

4 gün önce

'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...

4 gün önce