AK Partili Çankırı'dan Muhalefete 'Ali Cengiz Oyunu" Göndermesi
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, muhalefete ‘Ali Cengiz Oyunu” göndermesinde bulundu. Çankırı; “CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır. Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız” dedi.
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim saha temasları çerçevesinde Eşrefpaşa bölgesinde yer alan 20 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Konak Belediyesinin bugüne kadar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na herhangi bir kentsel dönüşüm başvurusu olmadığını açıklayan Çankırı; “Bugüne kadar ‘kentsel dönüşüm’ yapmadan imar planları ile zaman kazanarak insanları oyaladılar. CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır. Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız Biz bazı alanlarda kentsel dönüşüm bazı alanlarda ise yerinde dönüşüm yaparak burayı kalkındıracağız.” diye konuştu.
“Afetin gecesi gündüzü olmaz!”
Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan hediyelik eşya dükkanında çıkan yangın sonrasında bölgeye giderek incelemelerde bulunan Çankırı, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.
“Kemeraltı’nın yıllardır yer altı - yer üstü sorunlarına kulak tıkayan yöneticilerin yangın gerçeğini de göz ardı ettiğini hatırlatan Çankırı; “Burada çıkacak olan herhangi bir yangın buranın kabusudur. Birileri yangının gündüz çıkmasından dolayı memnuniyeti dile getirmişler. Ne münasebet! Afetin gecesi gündüzü mü olur? Siz zamana göre mi plan proje ortaya koyarak çalışıyorsunuz. Deprem ve yangın bu tarz tarihi alanlarda yatırımın önceliğidir. Burası yeniden vücut bulacak yatırımla 7/24 aktif bir ticaret hacmi olacakken gelinen nokta acıdır. AK Belediyecilik döneminde buranın çehresinin nasıl değiştiğine herkes tanık olacak. Biz her an her şey olabilir ama bunu en az zarar ve en az riskle önleyelim zihniyeti ile çalışıyoruz çalışacağız” dedi.
“Kırılma Yaşanacak”
Ziyaretleri kapsamında Eşrefpaşa Giritliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Peynirci ve üyelerle bir araya gelen Çankırı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kent genelinde ciddi bir kırılma yaşanacağını kaydetti.
“AK Parti demek hizmet demek”

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte Zeytinlik Mahallesi’nde yer alan hemşehri derneklerini ziyaret etti. Çankırı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İzmir’in her köşesini kadınlarla gençlerle, bu kente kendini adamış aidiyetlik duygusuyla bütünleşmiş 7’den 77’ye herkesle birlikte yöneteceğiz. Hizmet demek AK Parti demek. AK Belediyecilik hizmet alanında rüştünü ispatlayan bu konuda örnek teşkil eden parti olmuştur. AK Parti artık bir siyasi hareketin dışında hizmetin, memnuniyetin adresi olmuştur. Bakınız muhalefet partilerine kendi içindeki dağınıklıklarıyla bu kenti nasıl toparlayacak? Artık hizmet zamanı.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
AK Partili Çankırı’dan Karabağlar için madde bağımlılığı...
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin...
Arslan'ın eleştirilerine Çankırı'dan yanıt: İzmir'i pembe...
CHP'li Ednan Arslan'ın sosyal medya üzerinden AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı'ya 'su tesisi'...
AK Partili Çankırı'dan İzBB'ye 'beceriksizlik' çıkışı!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile...
Siyaset Haberleri
TümüAtila Sertel’den CHP’deki istifalara dikkat çeken mesaj!
Eski CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, partide yaşanan istifalar ve CHP’den koparak kurulan...
Ankara'da Mansur Yavaş depremi sürüyor: 30 meclis...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın istifası sonrasında, 41 olan ABB Belediye...
CHP İzmir'de Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu belli oldu
CHP İzmir'de gençlik kolları yönetimi belirlendi.
Deniz Gezmiş’in Ağabeyi Bora Gezmiş YENİ Parti’ye...
Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, YENİ Parti’ye katıldı. Gezmiş’e parti rozetini YENİ...
CHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...
Beydağ Yeni Parti İlçe Başkanlığı açıldı: "CHP’nin oyları...
Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...
YENİ Parti'den başkan adaylarına 19 maddelik taahhütname:...
YENİ Parti, başkan adaylarının imzalaması 19 maddelik bir taahhütname hazırladı. Söz konusu...
Özgür Özel'in İzmir programı belli oldu
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel hafta sonu İzmir'e geliyor. 26-27 Eylül tarihlerinde...
Ankara CHP’de Mansur Yavaş Depremi: İlçe Belediye...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa ettiğini açıklamasının...
Özgür Özel'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 'Alacağı...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın...
Mansur Yavaş'ın İstifasına CHP Genel Merkezi'nden İlk Yanıt
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, Mansur Yavaş’ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "İstifa tek...
Çiğli Meclis Üyeleri'nden ortak açıklama: AK Parti'ye...
Çiğli Belediye Meclisi’nde AK Parti’ye geçiş iddialarına ortak yanıt geldi. CHP, YENİ Parti ve...