AK Partili İnan, CHP'ye yüklendi: Hepsini tatile göndereceğiz!
AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir İl Kadın Kolları Danışma Meclis Toplantısı'nın açılış konuşmasında CHP'li Belediye Başkanları ve milletvekillerine yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın 'Phuket Tatili' üzerinden yüklenen İnan, "AK Parti teşkilatı olarak hepsini tatile göndereceğiz. Kendi cebimizden vereceğiz hepsini Maldivler’e, Phuket’e göndereceğiz yeter ki İzmir’den uzak dursunlar" dedi.
ÖMER FARUK ALTIN / EGE’YE BAKIŞ – AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Danışma Meclis Toplantısı, İzmir İl Binası’nda gerçekleştirildi.
Toplantıya; AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selver Akkoyun Korkmaz, Kadın Kolları Genel Merkez Genel Başkan Yardımcısı Gerçek Tekin, İl Kadın Kolları Başkanımız Emel Dalkıran, MKYK Üyesi Cemal Bekle, Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ege Bölge Koordinatörü Mualla Varol, İl Koordinatörü Aynil Yavaş ve AK Parti üyeleri katılım gösterdi.
"50 BİN ÜYE AK PARİ AİLEMİZE KATILDI"
Toplantının açılış konuşmasını yapan Eyyüp Kadir İnan, İzmir'de 50 bin yeni üye kazandıklarını dile getirerek, "Bakın, 2026 yılına girdik. 2026 yılında partimizin 25’inci yılını dolduruyoruz. Bu 25 yıl içerisinde 24 yılını milletimizden almış olduğumuz yetkiyle sandıktan iktidar olarak çıktık. Cumhurbaşkanımızı her seçimde başbakan ve cumhurbaşkanı yaptık.
Şu 25 yıldaki başarı için “Kim en fazla çaba gösterdi?” diye hiyerarşi yapsak, en büyük mücadeleyi yapan AK kadınlarımızdır deriz. O nedenle biz tüm başarılarımızı kadın kollarımızın üstün çalışmalarıyla yaptık.
2028 yılına girerken ilk seçimde yeni bir zafere sizlerin gayretleriyle yine Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve yine partimizi birinci parti yapacağız. 2023 yılında aldığımız oy oranının çok üstünde bir oy oranıyla İzmir’de mücadele ediyoruz. Diğer partiler İzmir’de yere çakılırken, 50 bin üye bizim AK Parti ailemize katıldı." dedi.
"İLK SEÇİMDE BU BECEREKSİZLİK SÜRECİNİ ÇÖPE ATACAĞIZ"
Konuşmasının devamında CHP'nin İzmir'deki belediye yönetimine yönelik 'beceriksiz' çıkışını yapan İnan, "Özgür Özel sana seslenmek istiyorum. Sen 2023 - 2024'te aldığın oy oranlarıyla İzmir'e sahip olduğunu mu düşünüyorsun? Biz erken seçimleri çöplüğe attık. Ancak ilk seçimde İzmir'deki bu beceriksizlik sürecini çöpe atacağız.
Biz İzmir'de gençlerin ömrünün tükenmesini istemiyoruz, siz susuzlukla temel yaşam hakkını elinden alıyorsunuz. Siz masmavi körfezi karartırken yazları bu şehre çile çektiriyorsunuz" dedi.
"EY CEMİL TUGAY SİZE BİR ÖDEV VERİYORUZ"
Konuşmasının devamında, Cumhuriyet Halk Partili vekilleri gören ve duyan var mı? İsmini cismini bilen var mı? İzmir'den olmayanları ithal vekil yaptılar. İzmir'i bugün AK Parti'nin vekilleri temsil ediyor" ifadelerini kullanan İnan, "Hadi bu meselelerle ilgilenmiyorsunuz. Ey Cemil Tugay ve ilçe belediyeleri İzmir’e yönelik bir sorumluluğunuz varsa size bir ödev veriyoruz; İzmirli olun. İzmirli olmayan çapulcuları Ali Mahirleri, Veli Ağbabaları bu şehre sokmayın. Hizmet soktuğunuz yok nerde rant varsa bu çapulculara emanet ettirmeyin. Bari belediyelerinizdeki düzensizliklere sahip çıkın. En net bir şekilde bu meseleyi takip edeceğiz" diye konuştu.
"BİZ PAVYON MASALARINDA DELEGE PAZARLIĞI YAPANLARIN DEĞİL..."
İnan konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:
"İzmir’de siyaset yaparken tüm oy verenlerin hakkını savunuyoruz. Ne olduğumuzu hangi mücadelelerden geldiğimizi İzmir’in sokakların çok iyi biliyor. Biz pavyon masalarında delege pazarlığı yapanların eseri değiliz. İstanbul’da yolsuzluğun rüşvetin kitabını yazanların eseri değiliz. Bu nedenle bizi çocukluktan alıp bu makamlara yetiştiren Recep Tayyip Erdoğan’ın bir evladı olma sorumluğuyla bu hizmeti sürdürüyoruz. Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır bizi kendi partinizdeki çapsız arkadaşlarınızla asla karıştırmayın. 25 yıl boyunca kimseye pabuç bırakmadık Silivri’de rehin olmuş kişilere asla pabuç bırakmayız"
"KENDİ CEBİMİZDEN PHUKET'E GÖNDERECEĞİZ, YETERKİ İZMİR'DEN UZAK DURSUNLAR"
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın 'Phuket' tatili üzerinden CHP'li belediye başkanlarını ve milletvekillerini eleştiren İnan, "Oy kaybettiği yerlerdeki hizmetlere baksın. Bugün İzmir’de çöpler toplanmıyor, susuzluk var, körfez kokuyor, emekçi kardeşlerimizin maaşını ödeyemiyor ama çok güzel bir şekilde tropik adalarda tatile gidiyor. Nereye gittiğiniz umurumuzda değil. Emekçinin alın terini ödeyemezken belediye çalışanı evine ekmek götüremezken siz orada tatil yapıyorsanız sizin çapsızlığınızı beceriksizliğinizi millete göstermek boynumuzun borcu. İlk seçimde AK Parti teşkilatı olarak hepsini tatile göndereceğiz. Kendi cebimizden vereceğiz hepsini Maldivler’e, Phuket’e göndereceğiz yeter ki İzmir’den uzak dursunlar" diye konuştu.
"ENGELLENİYORUZ YALANLARINIZI TEKER TEKER DEŞİFRE EDECEĞİZ"
Türkiye'nin en pahalı suyunu İzmirlilerin kullandığını ifade eden İnan, belediyeye yönelik eleştirilerini sürdürerek konuşmasını şu ifadelerle noktaladı:
"Türkiye’nin en pahalı suyunu İzmirliler ödüyor neden altyapı yapmıyorsunuz. Neden içme suyunda gereken altyapıyı yapmıyorsunuz? Çünkü beceriksizsiniz, bilmiyorlar bu işi. 25 yıl boyunca yan gelip yattılar yumurta kapıya gelince engelleniyoruz. Engelleniyoruz yalanlarınızı teker teker deşifre edeceğiz. İzmirli kardeşlerimiz kimin haklı olduğunu çok iyi bilir. DSİ’de Manisa’da sıkıntı yaşadılar biz çözdük. Karşıyaka Stadı’nda sorun vardı biz çözdük. Mavişehir’e 2 milyar TL opera binasını yapmayı biliyorsunuz Bayraklı için yaptığın bir şey var mı, Limontepe için, Kadifekale, Karabağlar için yaptığın bir şey var mı? İzmir’in arka sokaklarında yaşayan kadınlarımız ve çocuklar için bir şey yaptığın yok. Bunlar o paraları oralara transfer ederler sonra İzmir’in çocuklarını yalnız bıraktılar. Kapı kapı çalışacağız şehrimizi geriye götüren bu anlayıştan kurtaracağız. Özgür Özel ve arkadaşları düğünlere gidip gelebilir biz İzmir’in sokakları için geliyoruz"
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
AK Partili İnan'dan CHP'li belediye başkanlarına yeşil ışık!
İzmir'de Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan,...
Bornova Yeni Parti'ye geçti! CHP'li isim kalmadı
CHP Bornova İlçe Başkanı, Bornova Belediye Başkanı, İBB Grup Başkan Vekili, meclis üyeleri, kadın...
Tugay'ın istifasına AK Partili İnan'dan açıklama: CHP...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın CHP’den istifasının ardından açıklama yapan AK...
Siyaset Haberleri
TümüGümrükçü'nden istifa eden başkanlara mesaj: Meclis...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine...
Gümrükçü'den Güç'e sert sözler: "Oyları cebine koyup...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında CHP'deki ayrışma süreci ve...
İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...
Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...
Başkan Fıçı'dan siyasi süreç açıklaması: "Herhangi bir...
Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ilişkin yazılı...
Tunç Soyer, tutukluluk incelemesini protesto etti: SEGBİS...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kooperatif soruşturması kapsamında tutuklu bulunan önceki...
Sinem Dedetaş'tan ilk açıklama: Aklım ve kalbim...
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda dün gözaltına alınan Belediye Başkanı...
MHP'li Feti Yıldız'dan 'parti kapatma' açıklaması!
MHP'li Feti Yıldız, "Siyasi Parti Kapatma nedenlerine 'rüşvet ve yolsuzlukların odağı olmak' da...
70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!
70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...
Bayındır Belediye Başkanı Sakarsu, CHP'den istifa etti!
Bayındır Belediye Başkanı Savut Sakarsu, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti.
Özel'den milletvekillerine talimat: CHP tartışmalarından...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)...
CHP Selçuk'ta butlana pankartlı veda: Atanmış yönetime...
CHP Efes Selçuk'ta mutlak butlan kararının ardından ilçe başkanlığına atanan yönetim bugün görevi...
Güzelbahçe Başkan Vekili Akın da YENİ Parti'yi seçti!
Güzelbahçe’de Başkan Vekili Ayşe Akın, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçeceğini açıkladı.
