BIST 100 11.165,44 %0,13 Altın 6.450,91 ₺/gr %1,03 Bitcoin $79.976 %1,76 Dolar 49,84 ₺ %0,00 Euro 55,66 ₺ %0,14 Sterlin 66,51 ₺ %0,11 Gümüş 84,66 ₺/gr %2,15 Ethereum $2.317,82 %2,18 İsviçre Frangı 60,22 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,63 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,21 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,28 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,58 ₺ %0,01 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,08 Çin Yuanı 7,49 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Kırkpınar’dan yolsuzluk iddialarına yanıt: “Oy...

AK Partili Kırkpınar’dan yolsuzluk iddialarına yanıt: “Oy avcılığı yapıyorlar”

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın ortaya attığı ve kendi adının da geçtiği yolsuzluk iddialarına yanıt verdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama gerçekleştiren Kırkpınar, “İzmir ve Bayraklımızda taş üstüne taş koyamadıkları için bu tür algı operasyonlarıyla oy avcılığı yapıyorlar, yapmaya devam edecekler ama nafile, vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisine en güzel cevabı 31 Martta sandıkta vereceklerdir.” dedi.

0Yorumlar
AK Partili Kırkpınar’dan yolsuzluk iddialarına yanıt: “Oy avcılığı yapıyorlar”

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar ve Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu'nun ''dahil olduğunu'' öne sürdüğü, Kemalpaşa’da ''geçen bir yolsuzluk ve usulsüzlük dosyasıyla ilgili'' iddialarda bulundu.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, kendisinin de adının geçtiği iddialarla ilgili yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Söz konusu iddiaların karlama kampanyası olduğunu ifade eden Kırkpınar, “Her seçim döneminde aynı iftiraları atma vazifesine bu sefer CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat soyunmuştur. İzmir ve Bayraklımızda taş üstüne taş koyamadıkları için bu tür algı operasyonlarıyla oy avcılığı yapıyorlar, yapmaya devam edecekler ama nafile, vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisine en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta vereceklerdir.” ifadelerini kullandı.

 

AK Partili Kırkpınar’dan yolsuzluk iddialarına yanıt: “Oy avcılığı yapıyorlar”

 

“İŞLEMLER HUKUKA UYGUN”

Kırkpınar, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Mahir Polat’ın basın toplantısında iddia ettiği yerin tavuk çiftliği ile hiçbir ilgisi yoktur. CHP’li Kemalpaşa Belediyesince verilen emlak beyannamesinde ve numarataj belgesinde buraların konut olduğu açıkça belgeleriyle belirtilmiştir. Bütün işlemlerin kanuni ve hukuka uygun olduğu belgeleriyle sabittir.

Aynı zamanda 13.09.2019 tarihinde Kemalpaşa Belediyesinin Çevre Şehircilik il Müdürlüğüne gönderdiği yazıda imar barışına aykırılığı olmadığını, belediye encümen üyeleriyle yaptıkları inceleme sonrası belediye encümen kararıyla bildirmişlerdir.

İddialara konu olan aile şirketimiz Kırkpınarlar Süt Ürünleri Gıda Ve Hayvancılık Tic. Ltd. Şti. 40 Yılı Aşkındır faaliyet göstermekte olup bugüne kadar devletten 1 TL dahi teşviki kullanmamış, bembeyaz sayfası olan bir şirkettir. Bu tür iftiraların vatandaşlarımız üzerinde algı operasyonu yaparak hizmetsiz bıraktığınız ve kendi kaderine terk ettiğiniz Bayraklımızda karşılık bulacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

İftiralarla Dolu Basın Toplantısında Mahir Polat yerelde ve geneldeki başarısızlıklarını ört pas edip sahte kahramanlıklar algısı oluşturmak için ısrarla bizi dava edin demektir. Kendisine bize attığı iftiralardan ötürü 1 Milyon TL’lik Dava Açarak bu tazminatı bayraklıda yaşayan şehit ailelerine bağışlayacağız.

Son olarak Mahir Polat’ın öncelikle kendi öz kardeşi Ulaş Polat’ın yaklaşık 2 yıl önce hangi yüz kızartıcı suçtan ötürü CHP’li Bornova belediye başkan yardımcılığı görevinden alındığı İddialarına cevap vermesini rica ederiz.

Hakkımdaki Tüm bu asılsız iftiraları milletimizin taktirine bırakıyor, bayraklı halkının hizmete bu kadar yaklaştığı bu dönemde gündemi kirletmek için yapılan bu iddiaları milletimizin taktirine sunuyorum.”

[ilgili-haber=85309]



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

CHP İzmir'den '29 Ekim' çıkarması: Yıkılmadık, asla...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla...

13 saat önce

YENİ Parti'nin 29 Ekim töreninde elektrik krizi: Başkan...

YENİ Parti İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk...

14 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı...

18 saat önce

Özlale’den Kamu Denetçiliği Kurumuna fon krizi sorusu

Ümit Özlale, TBMM bütçe görüşmelerinde fon vurgunuyla ilgili Kamu Denetçiliği Kurumuna başvuru...

1 gün önce

Eski ilçe başkanından kurultay sonrası sert çıkış:...

YENİ Parti Bornova Kurucu İlçe Başkanı Ertürk Çapın, kurultay delegesi listesine alınmamasının...

1 gün önce

CHP'li Gülsever'den 'sosyal devlet' çağrısı: Hiçbir çocuk...

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Tivi6’da yayımlanan Sözün Özü programında...

1 gün önce

YENİ Partili Yücel'den 2027 bütçesine tepki: Bunun adı...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Plan Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada, 2027...

1 gün önce

YENİ Parti kurultay tarihi belli oldu!

YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, YENİ Parti 'nin kurultay tarihinin 14 - 15 Kasım olduğunu...

1 gün önce

CHP'li Gümrükçü: Çeşme’nin Rant Uğruna Talan Edilmesine...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Çeşme’de meslek odalarını ziyaret etti...

1 gün önce

Yeni Partili Ösen'den Tugay'ın ziyaretlerine ilişkin...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı...

1 gün önce

Antalya'da 3 İlçe Belediye Başkanının AK Parti'ye...

Antalya’da CHP’li 3 belediyenin daha AK Parti yönetimine geçebileceği iddiası siyaset...

2 gün önce

Saray'da sürpriz görüşme: Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Saray'da kabul etti. Görüşmenin...

2 gün önce