BIST 100 10.992,44 %2,16 Altın 6.331,21 ₺/gr %1,74 Bitcoin $77.925 %0,01 Dolar 49,97 ₺ %0,05 Euro 56,08 ₺ %0,57 Sterlin 67,06 ₺ %0,12 Gümüş 81,61 ₺/gr %3,41 Ethereum $2.288,11 %0,96 İsviçre Frangı 60,95 ₺ %0,63 Kanada Doları 35,73 ₺ %0,05 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,37 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,03 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,41 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Başkan İduğ’dan son meclis mesajları

Başkan İduğ’dan son meclis mesajları

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, görev süresi içindeki son mecliste dikkat çekici mesajlar verdi. Bornova Belediye Meclisi’nde 5 yıl boyunca tüm partilerin gruplarıyla uyum içinde bir çalışma sergilediklerini söyleyen Başkan İduğ, “Bornova’ya 5 yıl boyunca hizmet etmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum” dedi. Meclis toplantısının ardından Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde tüm meclis üyelerinin ve bürokratların katılımıyla yemek düzenlendi.

0Yorumlar
Başkan İduğ’dan son meclis mesajları

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2019 yılında seçildiği Bornova Belediye Bşkanlığı görevindeki son meclis toplantısında dikkat çekici mesajlar verdi. Başkan İduğ, 5 yıllık görev süresi içinde hayatını yitiren eski Bornova Belediye Başkanları Naşit Kılıç ve Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan’ı anarak sözlerine başladı. Meclis salonunda Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan’ın yaşamından kesitler sunan film duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

 

Bornova Belediyesi’ndeki 5 yıllık görev süresi içinde uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, tüm meclis üyeleri, bürokratlar ve muhtarlara verdikleri destekler için teşekkür eden Başkan İduğ, “1 Nisan’dan itibaren Kemalpaşa’da kendi işyerimde çalışmlarıma devam edeceğim. Siyasetin içinde kalacağım. Hakkınızı helal edin, benden yana da haklarım helal olsun. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu. Başkan İduğ, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tüm partilere ve adaylara başarılar dilediğini söyledi.

 

CHP Grup Başkan Vekili Bahar Gürsul, çok önemli hizmetler veren Bornova Belediye Meclisi’nin üyesi olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söylerken, AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan da görev yapan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, bu dönemde görev yapan toplam 8 meclis üyesinin yeni denemde de aday olduğunu hatırlatarak, “Yeniden aday olan meclis üyelerinin Bornova Belediyesi’nin hafızası olarak görev yapacaklarını bilmek sevindirici” dedi. Bağımsız Meclis Üyesi Kemal Sevinç de dolu dolu bir 5 yıl geçirdiklerini belirterek, “Bu 5 yıl içinde yaşanan salgınlar, depremlere rağmen başarılı işlere imza atıldı.Bornova’nın temel sorunlarıyla ilgili önemli hizmetler hayata geçirildi” dedi.

 Başkan İduğ’dan son meclis mesajları

ZERRİN GENÇTÜRK'ÜN İSMİ KÜLTÜR MERKEZİNE VERİLDİ 

 Bornova Belediye Meclisi’nde, başkan yardımcılığı da dahil olmak üzere uzun yıllar önemli görevler yapan, 2021 yılında hayatını kaybeden Şehir Plancısı Zerrin Gençtürk’ün isminin Çamdibi’nde bulunan kültür merkezine verilmesi kararlaştırıldı. Hukuk, Belediye Taşınmazlarının Değerlendirilmesi ile Çevre ve Sağlık komisyonlarında görüşüldükten sonra mecliste oybirliği ile kabul edilen karara göre kültür merkezinde yer alan kütüphaneye de “Şehircilik Kütüphanesi” ismi verildi.

 

DRAMALILAR KÖŞKÜN'DE YEMEK 

 Meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ve belediye bürokratları için Dramalılar Köşkü’nde düzenlenen yemeğe geçildi. Başkan İduğ, kürsüye çıkarak, “5 yıl boyunca hep biz konuştuk. Şimdi sıra bürokratlarda” diyerek 5 yıllık çalışmalarını değerlendirmek üzere mikrofonu başkan yardımcıları ve müdürlere verdi. Söz alan bürokratlar, hem İzmir, hem Türkiye hem de dünya çapındadaki olumsuzluklara rağmen  5 yıllık çalışma sürelerinin yoğun bir çalışma temposu içinde, başarıyla geçtiğini belirttiler. Meclis üyelerinin de düşüncelerini dile getirdiği yemeğin ardından müdürler ve meclis üyeleri Dramalılar Köşkü’nün bahçesinde aynı fotoğraf karesinde buluştular.

 

 

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Başkan Güç'ten Kınık'ta sert çıkış: Bitmeyen krizlerin...

  Kınık’ta parti örgütü, belediye ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren YENİ Parti...

7 saat önce

YENİ Partili Özlale’den milyarlık teşvik ve fon krizi...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının bütçe...

8 saat önce

AK Partili Ala'dan 'yeni anayasa' mesajı!

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala "Önümüzdeki yüzyılı Türkiye Yüzyılı olarak tanımladık. Ben...

8 saat önce

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan:...

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, fon soruşturması ile ilgili...

14 saat önce

YENİ Parti 1. Olağan Kurultayı'na hazırlanıyor: Takvim...

YENİ Parti, 14-15 Kasım'da ilk Kurultayı'nı düzenleyecek. Kurultayda 1000'i aşkın delege, genel...

15 saat önce

Anahtar Parti Karabağlar'dan AK Parti'ye katılım

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Anahtar Parti Gençlik Kolları Başkanı Can Öztürk ve...

1 gün önce

Devlet Bahçeli'den Tarihi Çağrı! Türkiye'de İl Sayısı...

MHP lideri Devlet Bahçeli, “100 İl 1000 İlçe” projesinin detaylarını paylaştı. 19 yeni il ve...

1 gün önce

YENİ Parti 1. Olağan Kurultay'ına Hazırlanıyor

YENİ Parti'nin 14-15 Kasım'da gerçekleştireceği 1. Olağan Kurultay için hazırlıklar sürüyor....

1 gün önce

Özgür Özel, Balıkesir'den seslendi: Her meydanı doldurun!

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Edremit'te önce zeytin üreticileriyle bir araya...

2 gün önce

Başkan Akın'dan MHP'ye rüşvet çıkışı: Pandoranın kutusu...

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş'ın 'MHP'li belediye başkanları arasında rüşvetçi çıkmaz...

2 gün önce

Mustafa Sarıgül, YENİ Parti'den istifa etti!

YENİ Parti Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

3 gün önce

CHP İzmir'den '29 Ekim' çıkarması: Yıkılmadık, asla...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla...

4 gün önce