BIST 100 11.103,17 %1,04 Altın 6.399,71 ₺/gr %0,39 Bitcoin $81.683 %0,16 Dolar 49,74 ₺ %0,17 Euro 55,78 ₺ %0,06 Sterlin 66,65 ₺ %0,01 Gümüş 86,33 ₺/gr %1,00 Ethereum $2.407,26 %0,07 İsviçre Frangı 60,36 ₺ %0,23 Kanada Doları 35,58 ₺ %0,42 Avustralya Doları 34,98 ₺ %0,34 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,19 BAE Dirhemi 13,55 ₺ %0,19 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,17 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,22
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Başlangıç noktası Göztepe... AK Partili vekil saha çalışm...

Başlangıç noktası Göztepe... AK Partili vekil saha çalışmalarını başlattı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Göztepe’de başlattı. Halkın meşalelerle karşıladığı Kaya, “Söz konusu İzmir olunca, söz konusu Göztepemiz olunca geri kalan her şey teferruattır.” diye konuştu.

0Yorumlar
Başlangıç noktası Göztepe... AK Partili vekil saha çalışmalarını başlattı

28. dönem milletvekili seçimlerinde tekrardan AK Parti İzmir 1’inci bölge milletvekili adayı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarına Göztepe’de başladı. Kaya, Göztepe Taraftar Grubu'nun daveti üzerine gittiği semtte pankartlarla ve meşalelerle karşılandı. Taraftarların hazırladıkları pankartlarda, "Göztepe'nin evladı Mahmut Atilla Kaya", "Herkes unutur, Göz Göz unutmaz!", "Bize sahip çıkana, biz de sahip çıkarız!", “Hep yanımızdaydın, her zaman yanındayız!", "Göztepe'nin Vekili Mahmut Atilla Kaya" ifadeleri yer aldı. Kaya'ya AK Parti İzmir Milletvekili adayı Sait Başdaş da eşlik etti.

 

BİZ ONUN HER ADIMINDA YANINDAYIZ
Programda konuşan Göztepe Taraftar Grubu Tribün Lideri Mehmet Doğrusöz, "İzmir'de 21 belediyeye dilekçe yazdık, deplasmanlar için otobüs istedik, Göztepe'ye sahip çıkın dedik, hiçbiri oralı olmadı. Mahmut Atilla Kaya, ne zaman aradıysak, takımımız için bir talepte bulunduysak yerine getirdi. Her şey Göztepe için. Bizi unutmayanı biz de unutmayız. Tribünde omuz omuza olduğumuz, deplasmanlarda yanımızda olan bir insan. Kendisini seviyoruz ve hem Göztepe'nin bir taraftarı olduğu için, hem de takımımıza hep destek verdiği için yanındayız" şeklinde konuştu. Kaya'yı bir vekilden ziyade bir ağabey olarak gördüklerini belirten Göztepe Taraftar Grubu Liderlerinden Bahadır Özer ise, "Göztepe taraftarı vefalıdır. Kendisine destek vereni asla unutmaz. Herkes unutur ama Göz Göz unutmaz. Göztepe camiası için vekil değil bir abi. Ne zaman telefon açsak, gece demeden gündüz demeden yanımızda. Biz onun her adımında yanındayız." ifadelerini kullandı.

 

TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Taraftarlara destekleri için teşekkür eden Kaya, "Ben İzmirliyim, Göztepeliyim. Şanlı Şerefli Göztepe taraftarının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Biz takımımızın her zaman yanındayız. Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleler ortada. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nu davalar açarak engellemeye kalktılar, istemediler, yaptırmayız dediler ama biz yaptık. İşte eser burada, Göztepemiz için yükseldi. Torbalı'daki tesisler için tahsis ettirdiğimiz araziyi geri aldılar, içine buğday ekip poz verdiler. Yine engellediler, şimdi taraftarın tepkisiyle geri adım atmış gibi görünüyorlar ama yine yaptırmazlar. Onu da biz çözeriz, kimse merak etmesin. Söz konusu İzmir olunca, söz konusu Göztepemiz olunca geri kalan her şey teferruattır." diye konuştu.

KASAPOĞLU'NUN ADAYLIĞI İZMİR SPORUNU GÜÇLENDİRECEK
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun İzmir'den adaylığından da bahseden Kaya, "İzmir'de spora verdiğimiz destekler yeni dönemde de artarak devam edecek. İnciraltı planlaması neticesinde, orada spor kulüplerimiz için yerler ayrılıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu İzmir'den, bölgemizden milletvekili adayı. Spora verdiği destekler, bu konudaki mücadeleleri ortada. Elimiz çok güçlü. İzmir sporu altın çağını yaşayacak. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Özgür Özel İzmir'e basın özgürlüğü yürüyüşe katılmak için...

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de basın özgürlüğü yürüyüşüne katılacak.

10 saat önce

2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...

11 saat önce

Gümrükçü: Sahada Çalışmaya Halkın Sesi Olmaya Kararlıyız

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’in 30 ilçesini kapsayan saha...

13 saat önce

Başkan Tugay parti içi temaslarını sürdürüyor: AK Partili...

AK Parti’ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay geçmişte sık sık karşı karşıya...

14 saat önce

Manisa'da AK Parti iddiaları: Başkan Besim Dutlulu son...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı YENİ Partili Besim Dutlulu, AK Parti'ye katılacağı ve bazı...

15 saat önce

İmamoğlu, gazeteciliğe destek çağrısı yaptı: 'Halkın...

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, medya kuruluşlarına ve gazetecilere yönelik baskılara tepki...

1 gün önce

AK Partili İnan'dan 'Karaburun' açıklaması: Görüşmemiz...

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın AK Parti’ye geçiş iddialarına ilişkin konuşan...

1 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kasım ayında İzmir'e gelecek!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kasım...

1 gün önce

AK Partili İnan'dan Çiğlililere müjde: Tek tek projeleri...

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'ye geçen Çiğli...

1 gün önce

AK Partili İnan, Özgür Özel'i hedef aldı: İzmir'e olan...

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'ye geçen Çiğli...

1 gün önce

İYİ Parti’de İstifa Krizi! Müsavat Dervişoğlu’nun...

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliği görevinden...

2 gün önce

Soyer'in avukatlarından sürece ilişkin açıklama:...

Kooperatif davasında yargılanan Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in...

2 gün önce