BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Siyaset CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü'den Torbalı çıkarması

CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü'den Torbalı çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı görevine geldikten hemen sonra saha çalışmalarına büyük bir hız veren İl Başkanı Utku Gümrükçü, Torbalı ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Doğu ve Güneydoğu Dernekleri Federasyonu’nun konuğu oldu.

· 3 dk okuma · 461 okunma
0Yorumlar
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü'den Torbalı çıkarması

Ağrılılar, Vanlılar, Karslılar, Muşlular, Diyarbakırlılar, Mardinliler, Bitlisliler ve Erzurumlular Dernekleri gibi Anadolu'nun köklü coğrafyalarını temsil eden güçlü bileşenleri tek bir çatı altında toplayan federasyonda, Gümrükçü’ye gösterilen yoğun ilgi ve destek dikkat çekti.

"Anadolu Kültürü İzmir’in En Büyük Zenginliğidir"

Ziyarette federasyon bileşenleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Anadolu kültürünün taşıdığı anlama vurgu yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından İzmir'e gelerek bu kenti büyütülecek değer haline getiren vatandaşların varlığının önemine değinen Gümrükçü, "Anadolu’nun kadim kültürü, hoşgörüsü, dayanışması ve köklü gelenekleri İzmir’imizin en büyük zenginliğidir. Doğu’dan ve Güneydoğu’dan bu güzel kente göç eden, burayı evi bilen her bir hemşehrimiz, İzmir'imize çok değerli katkılar sunmuştur." ifadelerini kullandı.

"İzmirli Olma Kültürüyle Ortak Gelecek"

Farklı coğrafyalardan İzmir’e gelen vatandaşların, kentin kendine has kültürüne ve yaşam tarzına kısa sürede adapte olduğunu belirten Gümrükçü, bu uyumun kenti daha da bağlayıcı kıldığını söyledi. Gümrükçü konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sizler buraya sadece gelmediniz; İzmir’in kültürüne adapte oldunuz, İzmirli oldunuz ve bu kentin ruhunu benimsediniz. Bizler geçmişimizi, geldiğimiz toprakların güzelliklerini unutmadan, ortak bir 'İzmirlilik' kimliğinde buluşuyoruz. Bu bütünleşme sayesinde ayrışarak değil, birleşerek çok daha güçlü, çok daha dinamik bir İzmir yaratıyoruz. Farklılıklarımız bizim ayrışma noktamız değil, bizi birbirimize kenetleyen gücümüzdür."

STK’lara Tam Destek ve Ortak Çalışma Vurgusu

Sivil toplum kuruluşlarının (STK) demokrasinin ve yerel yönetimlerin en önemli yapı taşları olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Utku Gümrükçü, yönetim anlayışlarında ortak aklın her zaman ön planda olacağını belirtti. Federasyonun toplumsal dayanışmadaki rolüne dikkat çeken Gümrükçü, "CHP İzmir İl Başkanlığı olarak sivil toplum kuruluşlarımıza büyük önem veriyoruz. Kentimizi odalarımızla, muhtarlarımızla, hemşehri derneklerimizin temsilcileriyle ve özellikle sizlerin oluşturduğu bu güçlü federasyonlarla birlikte, omuz omuza yöneteceğiz. Kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açık. Birlikte üretecek, sorunları birlikte tespit edecek ve çözümleri de ortak çalışma kültürüyle yine birlikte hayata geçireceğiz. Torbalı’dan yükselen bu birlik ve beraberlik sesi, tüm İzmir’e örnek olacaktır." dedi.

Ziyaretin sonunda federasyon yönetimi ve bileşenleri, CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, İzmir’in ortak geleceği için her türlü iş birliğine ve ortak çalışmaya hazır olduklarını belirttiler.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Bayındır Belediye Başkanı Sakarsu, CHP'den istifa etti!

Bayındır Belediye Başkanı Savut Sakarsu, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti.

1 gün önce

Özel'den milletvekillerine talimat: CHP tartışmalarından...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)...

1 gün önce

CHP Selçuk'ta butlana pankartlı veda: Atanmış yönetime...

CHP Efes Selçuk'ta mutlak butlan kararının ardından ilçe başkanlığına atanan yönetim bugün görevi...

1 gün önce

Güzelbahçe Başkan Vekili Akın da YENİ Parti'yi seçti!

Güzelbahçe’de Başkan Vekili Ayşe Akın, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçeceğini açıkladı.

1 gün önce

CHP'ye bir darbe de Tire'den geldi!

Mutlak butlan kararının ardından Özgür Özel tarafından YENİ Parti’nin kurulması ile İzmir’de...

1 gün önce

Başkan Kırgöz ve CHP İlçe yönetimi istifa etti!

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti. CHP İlçe Başkanı...

1 gün önce

Çeşme’de CHP’den toplu kopuş: İlçe örgütü ve meclis...

CHP Çeşme İlçe Başkanı Dolunay Onur, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile...

1 gün önce

YENİ Parti'de grup yönetimi belli oldu!

YENİ Parti'de gerçekleştirilen kapalı grup toplantısının ardından Meclis grup yönetiminde görev...

1 gün önce

CHP Aydın'da 9 belediye başkanı istifa etti!

Aydın'a bağlı Efeler, Didim, Nazilli, Çine ve Germencik’in de bulunduğu 9 belediye başkanı ile...

1 gün önce

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, CHP'den istifa...

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, CHP üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Kınay, siyasi...

1 gün önce

Menderes CHP örgütü firesiz Yeni Parti’ye geçti

CHP Menderes İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Işık, 10 belediye meclis üyesi ve ilçe örgütüyle...

2 gün önce

Narlıdere CHP'de kaldı: Başkan Uzun'dan kurultay çağrısı

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, İzmir'de CHP'li belediye başkanları ve örgütlerinin art...

2 gün önce