CHP'li Yıldız Çiğliliere seslendi: “Sevdiğimiz yer; dünyanın en güzel yeridir”
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği son ziyarette açıklamalarda bulunan Yıldız, "İmar, kentsel dönüşüm, yeşil alan, ne sorunumuz varsa, mutlaka çözeceğiz." diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanlığı için yola çıkan Çevre Mühendisi Onur Emrah Yıldız; halk buluşmalarını sürdürüyor. Yıldız’ın mahalle mahalle gerçekleştirdiği buluşmalar yüzler hatta binlerce Çiğlili’nin katılımıyla mitinge dönüşürken; son olarak yaptığı Şirintepe Mahallesi seçim ofisi açılışındaki coşku da görülmeye değerdi.
Yıldız; burada yaptığı konuşmada; kalabalığa Vizontele’den bir replikle seslendi; “Filmde Belediye Başkanı Nazmi; çok güzel bir söz söylüyor; insanın gidecek bir yeri olmayınca, orayı seviyor. Biz burayı seversek dünyanın en güzel yeri olur diyor. Biz, dünyanın en güzel yerindeyiz.”

HER BULUŞMADA SEVGİ SELİ
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Şirintepe Mahallesi Seçim Ofisi açılışını iki bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. Her buluşmasında sevgi seliyle karşılaşan Yıldız’a meclis üyesi adayları da tam kadro eşlik etti. Sık sık; “Geleceğin umudu, Çiğli’nin Onuru”,”Çiğli seninle gurur duyuyor.” sloganlarının atıldığı açılışta konuşan Yıldız; “ Şimdi burada, sizlerle birlikte dünyanın en güzel yerindeyiz. Emeğin ve direnişin kenti olan bu Çimentepe’deyiz. Bu kardeşinizin boynunun borcudur. Bu mahalleye hizmet, ötelenmeyecek. Sizlerin içinden süzülerek bu noktaya geldim ve söz veriyorum. En sevdiğimiz yer, dünyanın en güzel yeri; artık hizmeti dilenmeyecek. Emaneten gelip gidenlerden olmayacağım. Güzeltepe ve Şirintepe’nin evlerinde olacağım, sizlerle olacağım. İmar, kentsel dönüşüm, yeşil alan, ne sorunumuz varsa, mutlaka çözeceğiz. ” diye konuştu.
"EKONOMİK KRİZ KİME OY VERDİĞİNE BAKMIYOR"
CHP Ciğli Başkan Adayı Yıldız; ziyaretlerindeki izlenimlerini aktararak şunları söyledi; “ Pazar pazar dolaşıyorum; bir dokunup bin ah işitiyorum. Ekonomik kriz kime oy verdiğine bakmıyor. Hepimizi naçar bıraktılar, pazarlarda patatesin çeyreğine, soğanın çürüğüne mahkûm ettiler. Ancak, bu böyle gitmez. Ev ev geziyorum. Sayısız, bildik sıkıntılar dinliyorum. Bakın; gençlerimiz evlenip yuva kuramaz hale geldiler. İşsizlik diz boyu. Çocuklarımızın beslenme çantaları boş. Çocukların, gençlerin, annelerin hayallerini gasp ettiler. Bizim asıl mücadelemiz bu zorluklarla. 31 Mart’ta büyük bir mesaj vermeye hazırsanız; biz de mücadelede daha güçlü adımlar atmaya hazırız.”

ONLAR SORDU, YILDIZ YANITLADI
Sasalı Mahallesi yaşayanlarına verdiği sözü tutarak onlarla yeniden ve bu kez seçim ofisinde buluşan Onur Emrah Yıldız, Yıldız kendisine soru soran vatandaşları tek tek yanıtladı. Yıldız’a burada da CHP İlçe Başkanı Erkan Akar ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Vatandaşların, başta düğün salonu projesi olmak üzere; yol ve ulaşım talepleriyle ilgili açıklama yapan Yıldız; İZSU’nun burada hayata geçirdiği Arıtma Tesisi 4. Faz çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. Yıldız; “İmardan ilaçlamaya, sosyal tesisten yol ve ulaşım taleplerinize kadar, tüm beklentilerinizi biliyorum. Ne zaman isterseniz, her sorunuz ve sorununuzda buradayım. Tüm bu sorunları ve eksikleri hızla çözeceğiz.” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka’nın en güzel balkon ve bahçeleri seçiliyor!
Karşıyaka Belediyesi, kent estetiğini geliştirmek ve doğayla daha uyumlu bir yaşam kültürü...
Esra Işık, cezaevinden seslendi: Akbelen güzel...
Akbelen'de talana karşı verdiği mücadele sonrasında tutuklanan Esra Işık, CHP Muğla...
Başkan Eşki'den 'kanalizasyon' uyarısı: İçinden çıkanları...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sosyal medya üzerinden bir Bornovalının İZSU'nun yaptığı...
Siyaset Haberleri
TümüYENİ Partili Ösen’den Çeşme Projesi çıkışı: “Çeşme’yi...
YENİ Parti İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Çeşme Projesi üzerinden Türkiye’nin turizm...
CHP'li Gümrükçü'den Menderes mesajı: “Yeni Partililer...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in tutuklanmasının...
AK Partili İnan’dan Özel’e yanıt: “Neyi takip ettiğimizi...
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de Vakıflar Genel...
18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!
Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...
Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...
Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...
CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!
CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...
YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...
YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...
'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!
'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...
Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...
CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...
'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...
