CHP Torbalı'da seçim, aile içinde yapılacak!
CHP Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında kongreleri başlatma kararı almasının ardından kulislerde hareketlilik başladı. Tüm gözler geçtiğimiz dönemde partiyi dizayn etmek amacıyla tüm güçleri ile sahaya inen belediye başkanlarına çevrildi.
CHP, Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan mahalle delege seçimleri başlayacak. Seçimlere az zaman kala gözler belediye başkanlarına çevrildi. Önceki dönemlerde mahalle delege seçimlerine kadar müdahale eden belediye başkanlarının ne yapacağı parti içinde tartışmalara yol açarken Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir tüm gövdesi ile seçimlere müdahil oldu ve adayını açıkladı.
Daha önce de il kadın ve gençlik kolları seçimlerine müdahil olan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın desteklediği isimlere karşı aday çıkaran bunun için Kordon’daki “Kozmik Ofis”te Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel’le hareket eden Övünç Demir’in adayı ilçede tartışma yarattı.
Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in sosyal medya hesaplarından yaptığı, “Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kongre sürecinde çıktığı İlçe Başkan adaylığı yolunda İbrahim Özel’e başarılar diliyorum. İlçe Başkanımız Şengül Karaarslan Babacan başkanımıza ve kıymetli yönetimine partimize verdikleri ve verecekleri emek için de çok teşekkür ediyorum. Birleşe birleşe kazanacağız!” paylaşım ile adını deklere ettiği adayı İbrahim Özel’in ailesinin iş durumu tartışmalara konu oldu.
AİLE BOYU BELEDİYE!
İbrahim Özel’in kızı Beste Özel Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev alırken, oğlu Umut Özel İZSU’da çalışıyor. Abisinin çocukları Ali Özel; düz beden işçisi olarak girdiği Torbalı Belediyesi’nde hızlı bir yükselişin ardından Garaj Amiri pozisyona getirildi halen bu görevi sürdürüyor. Abisinin kızı Meryem Özel’de Torbalı Belediyesi’nde görev yapıyor.
İbrahim Özel’in ailesindeki belediye çalışanları sadece çocuklar ve yeğenlerle de sınırlı değil. Özel’in abisinin damadı Serkan Tekin de Torbalı Belediyesi’nde Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürü olarak çalışıyor.
AİLE İÇİ YARIŞ!
Bu arada İbrahim Özel’in yeğeni Bekir Özel’in adı da ilçe başkanlığında geçiyor. Parti tabanının Bekir Özel’in adaylığını öngörürken Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in İbrahim Özel’in adını duyurması ve belediye imkanları başta olmak üzere tüm gücüyle desteklemesi seçim öncesi ortamı daha geriyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Aile hekimlerinden Bakanlığa yanıt: "Etkili değilse...
İzmir Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Muhteber Çolak, Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme...
Aile hekimlerinden tartışmalı yönetmeliğe tepki: “Şifa...
İzmir Aile Hekimleri Derneği (İZAHED) ve İzmir Tabip Odası, 1 Kasım’da yürürlüğe giren Aile...
Aile hekimlerinden tepki: Ceza değil, güvenceli maaş...
İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED), aile hekimlerinin maaşlarının 12 ayrı kritere...
Siyaset Haberleri
TümüBaşkan Güç'ten Kınık'ta sert çıkış: Bitmeyen krizlerin...
Kınık’ta parti örgütü, belediye ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren YENİ Parti...
YENİ Partili Özlale’den milyarlık teşvik ve fon krizi...
YENİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının bütçe...
AK Partili Ala'dan 'yeni anayasa' mesajı!
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala "Önümüzdeki yüzyılı Türkiye Yüzyılı olarak tanımladık. Ben...
AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan:...
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, fon soruşturması ile ilgili...
YENİ Parti 1. Olağan Kurultayı'na hazırlanıyor: Takvim...
YENİ Parti, 14-15 Kasım'da ilk Kurultayı'nı düzenleyecek. Kurultayda 1000'i aşkın delege, genel...
Anahtar Parti Karabağlar'dan AK Parti'ye katılım
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Anahtar Parti Gençlik Kolları Başkanı Can Öztürk ve...
Devlet Bahçeli'den Tarihi Çağrı! Türkiye'de İl Sayısı...
MHP lideri Devlet Bahçeli, “100 İl 1000 İlçe” projesinin detaylarını paylaştı. 19 yeni il ve...
YENİ Parti 1. Olağan Kurultay'ına Hazırlanıyor
YENİ Parti'nin 14-15 Kasım'da gerçekleştireceği 1. Olağan Kurultay için hazırlıklar sürüyor....
Özgür Özel, Balıkesir'den seslendi: Her meydanı doldurun!
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Edremit'te önce zeytin üreticileriyle bir araya...
Başkan Akın'dan MHP'ye rüşvet çıkışı: Pandoranın kutusu...
MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş'ın 'MHP'li belediye başkanları arasında rüşvetçi çıkmaz...
Mustafa Sarıgül, YENİ Parti'den istifa etti!
YENİ Parti Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
CHP İzmir'den '29 Ekim' çıkarması: Yıkılmadık, asla...
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla...