BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset CHP'li Yıldız'dan eski başkanlara vefa: "Bıraktıkları izl...

CHP'li Yıldız'dan eski başkanlara vefa: "Bıraktıkları izler rehberimiz"

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, vefat eden üç eski Çiğli Belediye Başkanı'nın mezarını ziyaret etti. Yıldız ," İlçemiz için önemli değerler yaratarak aramızdan ayrıldılar. Emekleri büyük. Bıraktıkları izler, rehberimiz. Hayata geçirdikleri halkçı belediyeciliği güçlendirerek sürdüreceğiz.” dedi.

0Yorumlar
CHP'li Yıldız'dan eski başkanlara vefa: "Bıraktıkları izler rehberimiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkanı Adayı Onur Emrah Yıldız; büyük bir mitingle yola çıkmasının hemen ardından Çiğli’de belediye başkanlığı yapan ve aramızdan ayrılan üç ismin mezarlarını ziyaret etti. İlçe Başkanı Erkan Akar’ın da kendisine eşlik ettiği Yıldız; “Galip Öztürk, Ensari Bulut ve Metin Solak başkanlarımız Çiğli için büyük ve unutulmaz değerlerdi. İlçemiz için önemli değerler yaratarak aramızdan ayrıldılar. Emekleri büyük. Bıraktıkları izler, rehberimiz. Hayata geçirdikleri halkçı belediyeciliği güçlendirerek sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

"VEFASI OLMAYANIN GELECEĞİ YOKTUR"

Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiğli’ye emeği geçen Belediye Başkanlarımız Dr. Galip Öztürk; Ensari Bulut ve Metin Solak’ı mezarları başında dualarımızla andık.; Çiğli’nin gelişmesinde, halkında büyük emekleri var. Yaptıkları muazzam işler var. Halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sundular. Üstelik, hangi partiden seçilmiş olurlarsa olsunlar, ayrımsız hizmet ürettiler. Geçmişe ve emeğe vefası olmayanın geleceği yoktur. Köklerini yok sayanın, geçmişini hor görenin başarılı olmazı zordur. Biz; canı yürekten ebediyete göçen tüm başkanlarımızı anıyoruz. Anmakla da kalmayacağız. İsimlerini yaşatacak, halkçı belediyecilik anlayışlarını güçlendirerek sürdürecek adımlar atacağız. Hem yaptıklarımızla hem de isimlerini vereceğimiz yeni yatırımlarla yaşatacağız. Çiğli’ye çivi çakmış; Çiğli’yle ağlamış, Çiğli’yle gülmüş herkesin emaneti baş tacıdır. Kim olursa olsun, ünvanı, mesleği ne olursa olsun; hangi görüşten ve inançtan olursa olsun, ilçemize emek verenden esinleniriz, yaptıklarını koruruz. Dilerim ki bir gün; bizim arkamızdan da aynı şeyler söylenir. Çünkü burada aslolan Çiğli’dir. ”

 

 

BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ…

İlk iş olarak Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan ve ardından hiç hız kesmediği saha çalışmalarına devam eden Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ”Bizim kültürümüzde, parti etiğimizde küsmek, çatışmak;  çizgimizden sapmak, doğru bildiğimizden ödün vermek yoktur. Doğrudan vazgeçmeyiz. Ben de vazgeçmem. Utku Başkanımız 5 yıl boyunca, ilçemiz için çalıştı, didindi, uğraştı. Birikim ve deneyimleri çok değerli. Yaptıkları; sorunlarımızın çözümü için, Çiğli’yi ileri taşımak için çıkardığı yol haritaları çok değerli. Doğru olana sırtımızı dönmek, emeği yok saymak bizim kitabımızda yazmaz. Çiğli’yi ortak geçmiş ışığında, tam bir konsensüsle yöneteceğiz. Geliştirilmesi gerekeni geliştirecek, büyütülmesi gerekeni büyüteceğiz. ‘Kim yaptı? Sen mi, ben mi? demeden, yararımıza olan her işe sahip çıkacağız. Aday adaylığım sürecinde de söyledim; yine söylüyorum: Çiğli için taş üstüne taş koymak söz konusuysa kendimi yollara da vururum; kapılarda da beklerim. Çiğli için taş taşıyanın ancak yoldaşı olurum.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...

9 saat önce

Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...

11 saat önce

CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...

11 saat önce

YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...

YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...

11 saat önce

'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!

'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...

1 gün önce

Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...

1 gün önce

CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...

2 gün önce

'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...

2 gün önce

CHP'nin köklü isimlerinden YENİ Parti'ye başvuru!

CHP’nin önemli isimleri Aziz Kocaoğlu, Kâmil Okyay Sındır ve Olgun Atila, partiden istifa ederek...

2 gün önce

Başkan Uzun tarafını seçti: Narlıdere'de çoğunluk CHP'de!

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un CHP'de kalma kararı aldı. Belediye meclisindeki yeni...

2 gün önce

Bahçeli, teröristbaşı Öcalan için 'umut hakkı' çağrısını...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında çıkarılacak "çerçeve...

2 gün önce

Devlet Bahçeli, 'Çerçeve Yasa' teklifini imzaladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çerçeve yasa teklifine imza attı.

3 gün önce