Çiçek’ten yeni belediye binası ve cemevi projesi
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ilçeye yeni belediye binası kazandıracaklarını ve Menderes Cemevi’ni tamamlayacaklarını açıkladı.
31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP’nin Menderes Belediye Başkan Adayı olan İlkay Çiçek projeleriyle dikkat çekiyor. Menderes’in geleceğine katkı sunacak projelerini açıklayan Çiçek, yeni belediye binasını ilçeye kazandıracaklarını ve inşaatı durma noktasına gelen Menderes Cemevi’ni tamamlayarak Mendereslilerin hizmetine sunacaklarını açıkladı.
MODERN MİMİARİ, AKILLI SİSTEM
İlçe meydanında modern mimari ile çağın şartlarına uygun Menderes’in en az 50 yılına hitap edecek yeni bir belediye binası ilçeye kazandırılacak. Vatandaşların rahat bir ortamda hizmet almasının amaçlandığı bina akıllı sistem olarak tasarlanacak. Her geçen gün büyüyen ilçenin taleplerini daha etkin ve hızlı şekilde yerine getirebilmek adına belediye bünyesinde yeni müdürlükler de kurulacak.

MENDERES CEMEVİ'NE BELEDİYE DESTEĞİ
Alevi Kültür Dernekleri Menderes Şubesi tarafından Menderes’e kazandırılması planlanan ancak maddi sıkıntılar nedeniyle durma noktasına gelen Menderes Cemi Evi belediyenin destekleriyle tamamlanacak.
KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Planlanan tüm projelerin Mendereslilerin talep ve ihtiyaçlarına göre hazırlandığını kaydeden CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ 1 Nisan itibariyle çok hızlı ve etkin şekilde projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Bu projelerimizden birisi yeni belediye binasının Menderes’imize kazandırılması. Mevcut binamız artık yetersiz kalıyor. İlçe meydanımıza Menderes’e yakışır bir belediye binasını kazandıracağız. Bunun yanı sıra Alevi Kültür Dernekleri Menderes Şubesi tarafından ilçemize kazandırılacak cem evinin inşaatı var. Belediyemiz arazi tahsisinde bulunmuş ve destekçilerin yardımıyla süren bir inşaat vardı ancak bu proje maddi sıkıntılar nedeniyle durma noktasına geldi. Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden birisi de cem evinin inşaatının tamamlanması için destek sağlamak olacak. Biz herkesin sesi olmak için yola çıktık. Bu kapsamda tüm kesimlere dokunan projelerimiz ile hemşehrilerimizin yanında olacağız.’’ dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İlkay Çiçek’in avukatından dijital delil itirazı: Kesin...
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in tutuklanmasına dayanak gösterilen ve daha önce “yapay...
İlkay Çiçek CHP'den istifa etti: "Partim tarafından...
Menderes Belediyesi'ne yapılan operasyonda tutuklanan Belediye Başkanı İlkay Çiçek CHP'den...
Başkan Çiçek hakkında tutuklama talebi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in de aralarında bulunduğu 16 şüphelinin savcılıktaki...
Siyaset Haberleri
TümüYENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı açıldı
YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın açılışı geniş katılımlı törenle...
Özelleştirme tartışması İzBB Meclisi'nde: AK Partili...
Köprü ve otoyolların özelleştirme programına alınması Meclis gündemine taşınırken, AK Parti Grup...
Başkan Vekili Akın'dan İzBB'ye tepki: Yapıcı irade...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündem dışı bölümünde söz alan Güzelbahçe Başkan Vekili...
YENİ Partili Dalgıç'tan 'otoyol özelleştirmelerine' tepki!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Çeşme Otoyolu’nun özelleştirilmesi gündeme geldi. YENİ...
MHP'li Altınkeser başkan vekilliği görevinden istifa etti!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Bahadır...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı!...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026-2027 eğitim öğretim yılı açılışında yaptığı konuşmada eğitim...
Butlan CHP'sinden 'kurultay' kararı: Temyiz incelemesi...
Butlan yönetimindeki CHP'nin Parti Sözcüsü Müslim Sarı, partisinin 38. Olağan Kurultay'a ilişkin...
AK Parti Urla’da dikkat çeken dönüş: İstifa ettirilen...
Ücretsiz yapılan tadilat için para alındığı iddiasıyla geçmişte partiyle ilişiği kesildiği öne...
Başkan Güç: "Delege seçimlerini başarılı bir şekilde...
YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada,...
Utku Gümrükçü, 'yeniden yapılanma' sürecini anlattı:...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, partisinin İzmir’deki yeniden yapılanma sürecinde örgüt...
AK Partili Bursalı'dan yeni eğitim yılı mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Aksoy, Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde...
Tabela Kurultay Yapılmadan Değişebilir: YENİ Parti'de...
Siyaset sahnesine taze kan olarak giren YENİ Parti, henüz ilk kurultayını bile yapmadan...