BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Karaburun Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları ...

Karaburun Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı

Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Meclis Üyesi Aday tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında konuşma yapan Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, ‘Karaburun'un geleceği bizim için son derece kıymetli. Bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir daha huzurlu ve daha refah bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

0Yorumlar
Karaburun Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı

Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç: ‘’Karaburun'un geleceği bizim için kıymetli’’

Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan adayı Eyüp Kaykaç, 2024 yerel seçimlerinde meclis üyeliği için aday olan isimleri düzenlenen tanıtım toplantısı ile basın mensuplarına tanıttı. Echo Performance Hall'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına MHP ve AK Parti ilçe teşkilatları, AK Parti Karaburun ilçe Başkanı Ahmet Toros, MHP Karaburun İlçe Başkanı Erkan Özen, eski meclis üyeleri, meclis üyeleri aileleri, AK Parti, MHP teşkilat kurucu üyeleri  ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç şu ifadeleri kaydetti;; "Cumhur İttifakı olarak, hemşehrilerimizin hizmetinde olan, hemşehrilerimizin sesi ve duası olan bir anlayışla yola çıktık. Bizim için siyaset, hizmet ve samimiyet demektir. Karaburun'un geleceği bizim için son derece kıymetli. Bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir daha huzurlu ve daha refah bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim için her bir köyümüz, her bir mahallemiz ayrı bir değerdir. Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın her biri, halkla iç içe olan, daima vatandaşların derdiyle dertlenen Karaburun sevdalılarıdır. Onlar, sizlerin sesi olmaya adaydır. Onlarla birlikte Karaburun'un geleceğine hep birlikte yön vereceğiz.

Karaburun, sadece bir coğrafi konum değil, aynı zamanda bizim aidiyet duyduğumuz, gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakma sorumluluğumuzun olduğu bir topraktır. Bu toprakların her bir zerresi bizim için çok önemlidir. Bu nedenle, ilçemizi daha yeşil, daha temiz ve daha güvenli bir yaşam alanı haline getirmek için kararlılıkla çalışacağız.

Karaburun'un potansiyelini en üst düzeyde değerlendirmek adına, her kesimin sesine kulak vereceğiz. Toplumsal uzlaşı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, herkesin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak adil ve etkin çözümler üreteceğiz. İnsan odaklı projelerle, ilçemizin her köşesine dokunacak ve herkesin hayatını olumlu yönde etkileyeceğiz.

İnanıyorum ki, birlikte çalışarak, ortak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Çünkü Karaburun'un geleceği bizim ortak sorumluluğumuzdur. Hemşehrilerimizin duaları ve destekleriyle bu kutlu davada hep birlikte başarılı olacağımıza inancım tamdır. Birlikte nice başarılara imza atacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyorum."

 

Karaburun Meclis Üyesi Adayları:

1- DİNÇER ÖZLÜOĞLU

2- AYCAN DESTERECİ

3- MEHMET ÖMÜR ÖZKAN

4- NİZAMETTİN ÇELENK

5- NAZAN YAZICI

6- ASLI AYVAZ

7- BÜŞRA ÇETİN

8- MUSTAFA ALBAYRAK

9- GÜLSEREN BAYRAKLI

10- EMİR SATICI

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!

Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...

6 saat önce

Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...

1 gün önce

Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...

1 gün önce

CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...

1 gün önce

YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...

YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...

1 gün önce

'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!

'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...

2 gün önce

Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...

2 gün önce

CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...

2 gün önce

'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...

3 gün önce

CHP'nin köklü isimlerinden YENİ Parti'ye başvuru!

CHP’nin önemli isimleri Aziz Kocaoğlu, Kâmil Okyay Sındır ve Olgun Atila, partiden istifa ederek...

3 gün önce

Başkan Uzun tarafını seçti: Narlıdere'de çoğunluk CHP'de!

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un CHP'de kalma kararı aldı. Belediye meclisindeki yeni...

3 gün önce

Bahçeli, teröristbaşı Öcalan için 'umut hakkı' çağrısını...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında çıkarılacak "çerçeve...

3 gün önce