MHP'li Şahin'den Başkan Tugay'a çıkış: İzmirliler 700 yıl sonra güvenli evlerde yaşayacaklar
MHP İzmir İl Başkan Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı. Şahin yaptığı konuşmada, "Sayın Tugay’ın ifadelerine göre İzmirliler yani bizim kıymetli hemşehrilerimiz ancak 700 yıl sonra güvenli evlerde yaşayacaklar. İhtiyaç duyulan dayanıklı bina sayısı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konut üretimi ancak bu kadar yıl sonraya yeterli sayıya ulaşacak. Maalesef bu bir fıkra değil" dedi.
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencilerinin kurduğu Siyaset Platformu Kulübü’nün düzenlediği söyleşiye konuşmacı olarak katılım gösterdi. Kulüp üyelerinin milli meseleler ve yerel hizmetler konusunda sorduğu sorulara cevap veren İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir Ekonomi Üniversitesi gibi güzide bir öğretim kurumunda da böyle öğrencilerin olması beklenirdi. Gerçekten de arkadaşlarımızın sorunlarımıza yaklaşımları, konuları değerlendirme seviyeleri ve hangi görüşte olursa olsun Türkiye’yi merkeze koymaları tüm beklentilerimizi karşıladı. Ortada bir kuşak varsa bu arkadaşlarımızın kuşağı kesinlikle vatan kuşağıdır” İfadelerini kullandı.
"CHP'NİN MAZERETÇİLİĞİ VAR"
Şahin, İEÜ Öğrencilerin İzmir’deki trafik sorunlarına ilişkin bir soru yöneltilmesi üzerine, “Sayın Belediye Başkanlarının mazereti çok oluyor. Daha bugün yaşadığım bir trafik sorununu sizlerle paylaşayım. Bugün Çiğli’deki iş yerimden parti binamıza gelmek üzere saat 10.00’da hareket ettim. Saat 12.16’da halen Altınyol’daydım. Bugün kaza vardı. Dün de yağmur… Yani trafik sorununa her gün bir mazeret hazır. Bugün İzmir’de trafikte seyreden araç sayısı bir milyon dokuz yüz otuz bin. Sayın Tugay’ın görev sonu itibariyle yan üç yıl sonra İzmir’de araç sayısı muhtemelen üç milyona ulaşacak! Sordum kendisine, Sayın Başkan hemşehrilerimizin ulaşımını sağlayacak bir alternatif yol ve proje çalışmanız var mı? Cevap yok. Çünkü İzmir’de sorunlara çözüm yok, CHP’nin mazeretçiliği var.” Cevabına öğrencilerin de “aynı noktada birleşiyoruz” şeklinde cevap verdi.
"MAALESEF BU BİR FIKRA DEĞİL"
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, deprem ve kentsel dönüşüm ile ilgili gelen bir soruya da şu cevabı verdi; “Sayın Tugay’ın ifadelerine göre İzmirliler yani bizim kıymetli hemşehrilerimiz ancak 700 yıl sonra güvenli evlerde yaşayacaklar. İhtiyaç duyulan dayanıklı bina sayısı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konut üretimi ancak bu kadar yıl sonraya yeterli sayıya ulaşacak. Maalesef bu bir fıkra değil arkadaşlar bu bir zihniyetin çöküşünün göstergesidir.
İzmir’i aralıksız yirmi beş yıldır yöneten CHP zihniyetinin her alanda çöktüğünü de sözlerine ekleyen Şahin, “Ne acıdır ki İzmir’de şu yapıldı diyebileceğimiz hiçbir şey yoktur. Bunu siz de söyleyemezsiniz. Çiğli geçtiğimiz yüzyıldan kalma çöp merkezi, körfezimiz de ne acıdır ki her gün kirlenmektedir. Yine çözümleri yok, yine her hangi bir projeleri yok.”
"KARDEŞLİK BİZİM YİTİK DEĞERİMİZDİR"
İl Başkanı Şahin, öğrencilerden Devlet Bahçeli’nin Türkiye gündemine taşıdığı “PKK’nın silah bırakması ile ilgili” soruya da “tam şu anda bununla ilgili açıklama yapılıyor. Başta şunu ifade etmek isterim ki bizim vazifemiz gelecek nesillere bir ve bütün, güçlü ve de barış içinde bir ülke devretmektir. Kardeşlik bizim yitik değerimizdir. İnşallah hayırlı uğurlu olacaktır. Bu konu hakkında kapsamlı değerlendirmeyi Muhterem Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi yapacaktır” oldu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Merhum Başkan Şahin dualarla anıldı
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, 20 yıl başkanlık yapan Tahir Şahin'in vefatının birinci...
MHP İzmir'den 'terörsüz Türkiye' çıkışı: Kucaklaşmamızı...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin otuz ilçeyi kapsayan bölgesel...
Menemen Belediyesi'nde Tahir Şahin'e son görev
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden önceki dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin için 20 yıl...
Siyaset Haberleri
TümüÖzgür Özel İzmir'e basın özgürlüğü yürüyüşe katılmak için...
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de basın özgürlüğü yürüyüşüne katılacak.
2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!
2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...
Gümrükçü: Sahada Çalışmaya Halkın Sesi Olmaya Kararlıyız
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’in 30 ilçesini kapsayan saha...
Başkan Tugay parti içi temaslarını sürdürüyor: AK Partili...
AK Parti’ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay geçmişte sık sık karşı karşıya...
Manisa'da AK Parti iddiaları: Başkan Besim Dutlulu son...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı YENİ Partili Besim Dutlulu, AK Parti'ye katılacağı ve bazı...
İmamoğlu, gazeteciliğe destek çağrısı yaptı: 'Halkın...
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, medya kuruluşlarına ve gazetecilere yönelik baskılara tepki...
AK Partili İnan'dan 'Karaburun' açıklaması: Görüşmemiz...
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın AK Parti’ye geçiş iddialarına ilişkin konuşan...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kasım ayında İzmir'e gelecek!
AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kasım...
AK Partili İnan'dan Çiğlililere müjde: Tek tek projeleri...
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'ye geçen Çiğli...
AK Partili İnan, Özgür Özel'i hedef aldı: İzmir'e olan...
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'ye geçen Çiğli...
İYİ Parti’de İstifa Krizi! Müsavat Dervişoğlu’nun...
İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliği görevinden...
Soyer'in avukatlarından sürece ilişkin açıklama:...
Kooperatif davasında yargılanan Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in...