Sürekli, yeni yıl hedefini gençlerle koydu: Çaldığımız kapı sayısı iki katına çıkacak…
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 2021’in son, yeni yılın ilk günlerini gençlerle geçirdi.
Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nın Bergama ve Kınık’ta organize ettiği ‘Mahalle bizim, Gençlik bizim’ programına katılan Başkan Sürekli; “AK Gençliğin dinamizmi, 19 yıllık iktidarımızın ve yaptıklarımızın sürükleyici gücü oldu. 2023 ve 2024 hedeflerimizi de gençlerimizle yakalayacağız. 2022’de saha çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Hep birlikte, çaldığımız kapı, dokunduğumuz insan sayısını iki katına çıkaracağız. Hizmetlerimizi anlatacağız. Gençliğin olduğu her yerde umut bitmez, üretim bitmez. AK kadroların 19 yıllık başarısının bir sırrı da budur.” diye konuştu.
Sürekli; gençlerle uzun süre sohbet ederek sorularını da yanıtladı. Onlarla masa tenisi, basketbol oynayan ve müzik dinletilerine eşlik eden Başkan Sürekli; tüm gençleri aktif siyaset yapmaya, Büyük ve Güçlü Türkiye davasına sahip çıkmaya davet etti.
22 yaşında il gençlik kolları, 40 yaşında belediye başkanıydı…
AK Parti’nin genç yaşlarda siyasete atılan ve önemli görevler üstlenen bir lideri olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “En büyük örneğimiz, liderimiz. 22 yaşında İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanıydı. İstanbul gibi bir şehrin başkanı olduğunda ise 40 yaşındaydı. Vizyonunda gençliğe ayrı bir yer veren, genç kadroların önünü bu kadar açan başka bir lider yoktur. Bunu, siyasetten eğitime her alanda, sözde değil, somut uygulamalarla ortaya koyuyoruz. Biz sizlerin önünü açacağız. Siz de bu ülkenin geleceği için davamız için çalışacaksınız. Bugün, hükümette, genel merkez idaresinde, mecliste, belediye meclislerinde, il ve ilçe yönetimlerinde gençlerimizin yeri büyük. İzmir İl Yönetiminde 12 genç arkadaşımızla birlikte çalışıyorum. Bu, muazzam bir enerji kaynağı. Hepinizle gurur duyuyorum. Hepinize sonsuz güveniyorum.”

Unutmayacak, hatırlatacağız…
Bergama ve Kınık’ta gençleri önemseyen AK Belediyecilik farkının yaşandığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, gençlerden yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi. Sürekli; “Bergama ve Kınık, çok şanslı. Hizmet aşkıyla gece gündüz çalışan başkanlarımız var. Gençlere yönelik de pek çok proje hayata geçiyor. İzmir’de de öyle. Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan’ın girişimleri ile Alsancak’ta eski tütün fabrikasına Kültür Merkezi yapılıyor. Kütüphaneler olacak. Çok güzel bir mekan yapılıyor. 2022 sonunda hizmete açacağız. Bergama’da Millet Bahçesi’nin içinde sizlerle ilgili birçok alan hizmete sokulacak. Yapılan hizmetleri unutmayacak, anlatmaya devam edeceğiz. Kendi aşısını üreten 9 ülkeden biri olduğumuzu, Avrupa pandeminin ekonomik sonuçları altında ezilirken, bizim halkımızı bu enkazın altından yüzümüzün akıyla çıktığımızı, İzmir’e, ilçelerimize kazandırdığımız eserleri kapı kapı anlatacağız.”
2023 bize emanet…
Programda söz alan Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak ise şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız, 2023’ü Türk gençliğine ve AK Parti Gençliğine emanet edecek. Biz de 2053 ve 2071’i kendisine armağan edeceğiz inşallah. 2002’den bu yana gençlik için dev adımlar atıldı. Bu salonların, gençlik merkezlerinin, üniversitelerin, öğrenci yurtlarının dünden bugüne ne kadar arttığı ortada. Aramızda ileride yönetici olacak arkadaşlarımız var. Unutmamamız gereken badireler yaşandı. Partimizi kapatmaya çalıştılar, gezi olayları, 15 Temmuz yaşandı. Biz, her zaman ayakta kalmayı, ülkemizi ayakta tutmayı bildik. Bunları unutmadan, çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İzmir’de sosyal destek için çalınmadık kapı kalmayacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek hizmetlerinden yararlanma şartlarını taşımasına...
Zeki Kapı'dan o iddialara sert yanıt: Bizzat katıldım!
23 Mart Pazartesi Günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Meslek Fabrikası önünde...
Menemen Belediyesi Aşevi’nden her gün 10 bin kişiye yemek
Menemen Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle aşevinin günlük yemek kapasitesini 10 bin kişiye...
Siyaset Haberleri
TümüDeniz Gezmiş’in Ağabeyi Bora Gezmiş YENİ Parti’ye...
Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, YENİ Parti’ye katıldı. Gezmiş’e parti rozetini YENİ...
CHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...
Beydağ Yeni Parti İlçe Başkanlığı açıldı: "CHP’nin oyları...
Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...
YENİ Parti'den başkan adaylarına 19 maddelik taahhütname:...
YENİ Parti, başkan adaylarının imzalaması 19 maddelik bir taahhütname hazırladı. Söz konusu...
Özgür Özel'in İzmir programı belli oldu
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel hafta sonu İzmir'e geliyor. 26-27 Eylül tarihlerinde...
Ankara CHP’de Mansur Yavaş Depremi: İlçe Belediye...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa ettiğini açıklamasının...
Özgür Özel'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 'Alacağı...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın...
Mansur Yavaş'ın İstifasına CHP Genel Merkezi'nden İlk Yanıt
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, Mansur Yavaş’ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "İstifa tek...
Çiğli Meclis Üyeleri'nden ortak açıklama: AK Parti'ye...
Çiğli Belediye Meclisi’nde AK Parti’ye geçiş iddialarına ortak yanıt geldi. CHP, YENİ Parti ve...
AKP’li Fıçı’dan ilk icraat: Sendika binasını boşaltın
CHP’den istifa ettikten sonra AKP’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı’nın ilk icraatı,...
Yeni Parti İzmir'de seçim heyecanı: Ön seçim takvimi...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde kongrelere tek aday olarak girecek ilçe başkan...
Gümrükçü: “Yuvaya Dönüşler Başladı, Artarak Sürecek”
Karşıyaka İlçe Örgütü’nü ağırlayan CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, partiden kopan üyelerin...