Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Kimi kimin yerine sokmuyorsun?"
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi'ne alınmayacaklarına ilişkin, "Ya şimdi sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Orası senin babanın çiftliği mi?" diye seslendi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne 5'inci gün Ankara il sınırından saat 09.00'da başladı. Özcan ve beraberindekiler yaklaşık 5 kilometre yürüdükten sonra Akyarma mevkinde mola verdi.
Özcan, CHP Genel Merkezi'nden 'Değişim' çağrılarına ilişkin bir cevap beklerken genel merkeze sokulmayacaklarına dair bir cevap aldıklarını söyleyerek, "12 Temmuz'da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Ya şimdi sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk'ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Benimle birlikte orada binlerce CHP'li olacak. Sen ne hakla sokmayacaksın? Orası senin babanın çiftliği mi? Böyle hareketlerle kendi kendini zor durumda bırakıyorsun. Nasıl seni TÜİK'e sokmadıkları zaman hepimiz telin etmiştik. Hani Milli Eğitim Bakanlığı seni kapıdan sokmadığı zaman telin etmiştik. Sen de bizi kendi evimize sokmuyorsun. Bu nedir artık? 'Tek adam rejimi yok CHP'de' demiştin. Al sana tek adam rejimi. Kapıları kilitleyecekler. Hatta herhalde Çankaya Belediyesi'nin çöp araçlarını, hizmet araçlarını da genel merkez önüne yığacaklar. Bizim orada toplanmamızı engellemeye çalışıyorlar. Buna inat herkesi tekrar davet ediyorum. Biz o gün geleceğiz, CHP de kapıyı mecburen açacak. Öyle var mı? Aile üyeni kapı dışı edebilirsin. Ama benimle birlikte oraya gelecek binlerce CHP üyesi var. Sen sırf seni değiştirmek için yürüyorlar diye o insanlara kapıyı niye kapatıyorsun? Orası halkın partisi. Ama farkına varamamış. Öyle bir güç zehirlenmesi var ki beyefendide artık partiyi de kendi tapulu malı zanneder hale gelmiş. Çok üzüldüm. Kemal Bey başına gelen şeylerin fazlasını ona karşı yürüyenlere yapıyor" ifadelerini kullandı.
'MİLLETVEKİLLERİMİZDEN ATRAKSİYON BEKLİYORUM'
CHP'de değişim talebi ile başlattığı yürüyüşe destek verecek CHP'li vekillerin de olacağını düşündüğünü kaydeden Özcan, "Bazı ilçelerimizin belediyeleri, belediye başkanları o gün genel merkezin önünde olacaklarını ifade ediyorlar. Ancak ben büyük şehirlerden, milletvekillerimizden bir atraksiyon bekliyorum. '30 milletvekili deklarasyon yayınlayacak' diye 3 gündür fırtınalar kopuyor; ama ses yok. Ne oldu? Sindirildiler mi? CHP'nin bir milletvekili siner mi, korkar mı? Korkmaması lazım" dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Prof. Dr. Özcan sınav stresine karşı '4-7-8 tekniği anlattı
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Emin Evren Özcan, “Başarının...
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, görevden uzaklaştırıldı!
İçişleri Bakanlığı, hakkında tutuklama kararı verilen Tanju Özcan'ı Bolu Belediye Başkanlığı...
Tanju Özcan adliyeye sevk edildi!
Bolu'da 'icbar suretiyle irtikap' soruşturmasında gözaltına alınan, aralarında Bolu Belediye...
Siyaset Haberleri
TümüAtila Sertel’den CHP’deki istifalara dikkat çeken mesaj!
Eski CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, partide yaşanan istifalar ve CHP’den koparak kurulan...
Ankara'da Mansur Yavaş depremi sürüyor: 30 meclis...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın istifası sonrasında, 41 olan ABB Belediye...
CHP İzmir'de Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu belli oldu
CHP İzmir'de gençlik kolları yönetimi belirlendi.
Deniz Gezmiş’in Ağabeyi Bora Gezmiş YENİ Parti’ye...
Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, YENİ Parti’ye katıldı. Gezmiş’e parti rozetini YENİ...
CHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...
Beydağ Yeni Parti İlçe Başkanlığı açıldı: "CHP’nin oyları...
Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...
YENİ Parti'den başkan adaylarına 19 maddelik taahhütname:...
YENİ Parti, başkan adaylarının imzalaması 19 maddelik bir taahhütname hazırladı. Söz konusu...
Özgür Özel'in İzmir programı belli oldu
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel hafta sonu İzmir'e geliyor. 26-27 Eylül tarihlerinde...
Ankara CHP’de Mansur Yavaş Depremi: İlçe Belediye...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa ettiğini açıklamasının...
Özgür Özel'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 'Alacağı...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın...
Mansur Yavaş'ın İstifasına CHP Genel Merkezi'nden İlk Yanıt
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, Mansur Yavaş’ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "İstifa tek...
Çiğli Meclis Üyeleri'nden ortak açıklama: AK Parti'ye...
Çiğli Belediye Meclisi’nde AK Parti’ye geçiş iddialarına ortak yanıt geldi. CHP, YENİ Parti ve...