AK Parti İzmir'de, 'Mahalle Buluşmaları' fark yarattı
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Haziran ayında başlattığı ‘Mahalle Buluşmaları’ ile İzmir’in dört bir yanında, park ve bahçelerde buluşma gerçekleştirildi. İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, ‘’Göreve geldiğimizden beri farklı formatlarda buluşma yaptığımız hemşehrilerimizle, bu sefer yaz akşamlarında çay, çiğdem eşliğinde sıcak sohbetlerle buluştuk. ‘Mahalle Buluşmaları’ fark yaratan bir buluşma oldu.’’ dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında, geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda İl Yürütme ve İlçe Başkanları ile yaptığı kampta ortaya çıkan ‘Mahalle Buluşmaları’nı, yaz ayı boyunca, İzmir’in dört bir yanında parklarda, bahçelerde gerçekleştirildi. Yaz akşamlarında, mahalle aralarında, İzmirliler ile buluşarak, gönüllere dokunmaya devam ettiklerini ifade eden AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, ‘’AK Parti İzmir teşkilatları olarak, göreve geldiğimiz ilk günden beri, sahadan bir an ayrılmadık. 3.5 yılda, başta ‘Karınca Modeli’ ve ’30 İlçe Eş Zamanlı Ziyaretler’ olmak üzere, çeşitli formatlarda hep hemşehirilerimizle yan yana, omuz omuza olduk. ‘Mahalle Buluşmaları’nı da bu yaz dönemi başlangıçta başlatarak, dokunmadığımız kimse kalmasın diye, mahalle aralarındaki parklarda, bir vatandaşımızın bahçesinde, mahalle sakinleri ile buluşmalar gerçekleştirdik. İl Başkanımızın, Milletvekillerimizin katılımları ile uzun yaz akşamlarını, çay eşliğinde, çiğdemle birlikte İzmirliler ile vakit geçirerek, sohbet ettik, birbirimizi dinledik. ‘Mahalle Buluşmaları’nı da yapmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Bizler yolumuza aynı kararlılıkla devam ediyoruz
Mahalle Buluşmaları’nın samimi bir ortamda gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Kocabaş, ‘’Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatları olarak, milletimiz için, ülkemiz için çalışırken ilk önce samimiyet içerisinde, gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu samimiyet ile biz 20 yıldır milletimizin iradesi ile iktidarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İzmir’de İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli öncülüğünde; İl Teşkilatımız ve İlçe Teşkilatlarımız ile gece gündüz, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, çalmadığımız kapı, girmediğimiz gönül kalmayana kadar bu kutlu yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. Çünkü biz bu yüce milletin sinesinden doğmuş, onun gösterdiği istikamet dışında hiçbir yola tevessül etmemiş, kaderini onunla bütünleştirmiş bir hareketiz. Bizler yolumuza aynı kararlılıkla devam ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Konak Belediyesi standı Fuar’ın gözbebeği oldu
Konak Belediyesi, 95. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan standıyla bu yıl da fark yarattı....
Konak’ın Komşu Buluşmaları Gültepe’yle yeniden start aldı
Konak’ın Komşu Buluşmaları Gültepe bölgesiyle geri döndü. Gültepe Atatürk Meydan Parkı’nda...
Çiğli Belediyesi'nin Şişme Oyun Parkı Mahalle Mahalle...
Çiğli Belediyesi, yaz tatilini çocuklar için daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla...
Yerel Haberleri
TümüFoça, Avrupa’nın genç voleybol yıldızlarını ağırlamaya hazır
CEV U18 2026 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası, 17-20 Eylül tarihleri arasında Foça’da...
Dikili'nin kurtuluşunun 104. yılı coşkuyla kutlandı
Dikili'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyunca düzenlenen törenler, halk...
Latife Hanım Köşkü’nde çalışmalar sona yaklaştı
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, restorasyon çalışmalarında son viraja girilen tarihi...
Tugay: Basmane’yi İzmir’in yeniden buluşma noktası yapacağız
Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde “Anılarla Basmane Sohbetleri”...
Başkan Tugay: İzmir dönüşümün öncüsü olmalı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, EBSO Business Center’ın açılışında...
Çömleğin kalbi Menemen, 45 ülkeyi buluşturacak!
Uluslararası Menemen Çömlek Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl 5’inci kez...
Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'ni Yeniliyor
Narlıdere Belediyesi, sadece ilçenin değil, kentin en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri...
Konaklı öğrencilere ‘renkli yol’ sürprizi
Konak Belediyesi’nin ilçedeki okul yollarını hem eğlenceli hem güvenli hale getiren Renkli Yol...
Menderes’e Sağlık Merkezi İçin Olağanüstü Meclis
Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen öncülüğünde gerçekleştirilen olağanüstü meclis ile...
İkinci Kordon’da yenileme tamamlandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı’nda altyapı...
İzmir İtfaiyesi’ne güç katacak 10 yeni arazöz
İklim krizinin etkisiyle artan yangınlara karşı müdahale kapasitesini artıran İzmir Büyükşehir...
Bornova’da sanat ve hobi dolu bir Kış: Kayıtlar başlıyor!
Bornova Belediyesi, her yıl binlerce Bornovalıyı sanat, müzik, dans ve el sanatlarıyla...