AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Tunç: ''Karabağlar'ı bıktıranlar hesabı sandıkta verecek''
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Karabağlar’ın 1 Nisan’dan sonra AK Parti ile gerçek belediyecilik anlayışına kavuşacağını vurgulayan Başkan Adayı Tunç, “Biz başkaları gibi bahane üretmek için bu yola çıkmadık. Sözde değil, özde belediyecilik için geliyoruz. Hemşehrilerimiz müsterih olsun, Karabağlar’ın karabahtı 1 Nisan’da son bulacak” dedi.
İlçenin en işlek cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Tunç, hemşehrilerinin talep ve önerilerini dikkatle dinledi.
Gittiği her sokak, girdiği her dükkânda Karabağlar’ın bundan böyle samimi ve içten bir anlayışla yönetileceğini vurgulayan Başkan Adayı Tunç’u, “Hemşehrilerimiz mevcut yerel yönetim anlayışından bıktıklarını dile getiriyor. Yoldaki çukurlardan kiminin arabasının alt takımı arıza yapmış, kimi esnafımız her yağmur dükkanının su basmasından maddi ve manevi zarar görmüş. Bu bıkkınlık 1 Nisan’da sona erecek. İlçemizde yaşayan, iş yapan herkesin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Bahane yok iş var
Mevcut yerel yönetimin, vatandaşlara seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirmek yerine, sadece bahane üreterek zaman kazanmaya çalıştığına değinen Başkan Adayı Tunç, “Bu ilçede 6 yıl kaymakamlık yaptım. Beni Kaymakamlık dönemimden tanıyorsunuz. Kaymakam iken nasıl kapım açık ise, bana nasıl ulaşabiliyorsanız Belediye Başkanlığı’mda da aynı anlayışı göreceksiniz. İlçemizi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Yaptıklarım yapacaklarımızın teminatıdır diyor, bunun rahatlığı ve gururu ile sizlere söz veriyorum” şeklinde konuştu.
Soyut değil somut belediyecilik yapacağız
Mevcut yerel yönetimin bir belediyeden çok adeta fikir kulübü gibi çalıştığını da dile getiren Başkan Adayı Tunç, Karabağlar’da belediyecilik hizmetlerine dönüp bakıldığında, ortada insana ve emeğe dokunan, ele gelir bir hizmetten çok, bahane için üretilen bir fikirler ile dolu olduğuna vurgu yaparak, “Mevcut yönetimin hizmet isteyen vatandaşa sadece umut sattığını ama ilçede vatandaşa tek bir hizmet yapmadıklarını, tek bir katma değer üretmediklerini söyledi. Bu tip soyut belediyecilik anlayışına karşıyım. Bunun için belediye için sahaya indik. 1 Nisan’dan sonra hemşehrilerimiz insana dokunan, somut icraat ve hizmetler üreten AK Belediyecilik ile buluşturacağız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Yeni Parti İzmir İl Kongresi'ne yönelik Özel'den...
YENİ Parti Genel Başkanı Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'ın AK Parti'ye geçişi ile...
Olaylı seçim sona erdi; Menderes, AK Parti'ye geçti!
Menderes Belediyesi’nde tutuklanması sonrasında görevden uzaklaştırılan Başkan İlkay Çiçek’in...
Başkan Baydır, Karabağlar'da güven tazeledi: Sokak sokak,...
İYİ Parti İzmir’de geçtiğimiz pazar günü tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından, seçilen...
Yerel Haberleri
TümüKemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...
Selçuk'ta engel tanımayan gençlerden Cumhuriyet coşkusu
Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...
JEOFEST ’26 Celal Şengör ile kapılarını açtı
Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen JEOFEST ’26, dünya çapındaki yer bilimci...
Hamza Dağ’dan Başkan Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hamza Dağ, Çiğli Belediye Başkanı Onur...
Manisalılar Neşet Ertaş Türküleriyle Unutulmaz Bir Gece...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından...
Başkan Dutlulu’dan Demirci’yi sevindiren müjde
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Demirci ilçe programı kapsamında ilçede...
Bayraklı’da Kadınlara Erken Tanı Uyarısı
Bayraklı Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında meme kanserine yönelik...
Karşıyaka 3. Yaş Üniversitesi’nde yeni dönem başladı!
Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi’nde 60 öğrencinin katılımıyla yeni dönem heyecanı...
Menderes’te Moloz Mücadelesi Sürüyor
Menderes Belediyesi, moloz ve bahçe atıklarına karşı mücadeleyi ara vermeden sürdürüyor.
Buca’da Pembe Yürüyüşle hayata bir adım
Buca Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Bucalı kadınlar ve sivil toplum...
Çiğli’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Etkinliklerle Yaşanacak
Çiğli Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kapsamında spor, doğa, kültür ve sanat...