ASKF Başkanı Efkan Muhtar: Ben böyle başkanı alnından öperim
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’daki spor kulüplerinin yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan İduğ’un spora verdiği desteklerin spor dünyasına katkılarının çok önemli olduğunu söyleyen İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Efkan Muhtar, “Ben böyle başkanı alnından öperim” diyerek plaket takdim ettiği sırada Başkan İduğ’u alnından öperek renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.
“Yol yürümekten çok mutluyum”
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği geceye, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar’ın amatör spor kulüpleri adına Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkürü damga vurdu. Başkan İduğ’a bir plaket vererek amatör futbola sağladığı olanaklar ve verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Muhtar, “Başkanımız amatör sporun içinden geldi ve bizim yaptığımız çalışmanın önemini çok iyi biliyor ve seviyor. Biz de kendisini çok seviyoruz. Onunla tanışmaktan ve yol yürümekten çok mutluyum. Mustafa Başkan gibi başkanlarımız olduğu sürece sırtımızın yere gelmeyeceğine inanıyorum” dedi., Başkan İduğ’a amatör spora hizmetlerinden dolayı plaket veren Muhtar, plaket takdimi sırasında “Böyle başkan alnından öpülür” dedi ve Başkan İduğ’u alkışlar arasında alnından öptü.
Karşılaşmalar Bornova’da
Toplantıya katılan Türkiye Futbol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi, Bornova Belediyesi’nin Bornova Şehir Stadı ve Pınarbaşı Sahası’nı yenilemesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bornova amatör futbolun çok güçlü olduğu bir bölge, çok sayıda takımımız ve müsabakamız oluyor. Başkanımıza futbola yaptığı katkılar sayesinde mümkün olduğu ölçüde Bornova takımlarının karşılaşmalarını Bornova içinde yapabiliyoruz. Amatör sporun zorluklarının ve güzelliklerinin bilincindeyiz” diye konuştu.

Yarışmaya değil, altyapıya bütçe
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, spor için her şeyi yapmaya hazır olan bir ekibe ve anlayışa sahip olduğunu belirterek, spor kulüplerinin yöneticilerine, “Siz eksikleri söyleyin biz yaparız” dedi.
Bornovalılara sporla ilgili bütün olanakları sunmak için çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini söyleyen Başkan İduğ, “Biz anlayış olarak yarışmacı takım yerine alt yapıya bütçe ayırmayı, mevcut takımların ihtiyaçlarını karşılamayı doğru buluyoruz. Bu anlayışla Bornova Şehir Stadı’nı Belediye Binası yapılması projesini iptal ettik ve stadı baştan aşağı yeniliyoruz. Tribünü tamamen kapatıyor, soyunma ve hakem odalarını büyütüyoruz. Zemindeki halıyı yeniliyor, pek kullanılmayan karşı tribünü yıkarak idman ve U12 karşılaşması yapılabilecek ikinci bir saha yapıyoruz” dedi.
Başkan İduğ, yüzmeden basketbola, masa tenisinden futbola kadar pek çok spor branşında çalışmaları olduğunu hatırlatarak; “Gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak için sporun ve sporcunun yanına olacağız. Bornova’nın her köşesinde spor yapacak alanlar oluşturuyoruz. Eskiyen halı sahalar da hızla yenilenecek” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çağatay Güç'ten Cemil Tugay açıklaması: Böyle bir hata...
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılacağı iddialarına...
Tepkiler çığ gibi büyürken Tugay'dan yanıt: Nasıl yanlış...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karşıyaka Şubesi...
Ünlü sunucu Reha Muhtar hayatını kaybetti
Türk televizyonculuğunun tanınmış isimlerinden ünlü sunucu Reha Muhtar, Bodrum’da tedavi gördüğü...
Yerel Haberleri
Tümü5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı
Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...
Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...
İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...
3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...
Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...
1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...
Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...
Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...
Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...
Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi
Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...
Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor
Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...
Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...