BIST 100 13.892,30 %2,41 Altın 6.717,11 ₺/gr %0,05 Bitcoin $76.939 %2,48 Dolar 48,64 ₺ %0,04 Euro 56,17 ₺ %0,07 Sterlin 65,60 ₺ %0,17 Gümüş 99,33 ₺/gr %0,43 Ethereum $2.440,13 %3,60 İsviçre Frangı 59,39 ₺ %0,20 Kanada Doları 34,97 ₺ %0,06 Avustralya Doları 34,68 ₺ %0,13 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,51 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Aksoy Menemenli gençlerle buluştu

Başkan Aksoy Menemenli gençlerle buluştu

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy gerçekleşen Gençlik Buluşması’nda Menemenli gençlerle bir araya geldi, onların sorularını yanıtladı.

0Yorumlar
Başkan Aksoy Menemenli gençlerle buluştu
Gölpark Anfi Tiyatro’da gerçekleşen Gençlik Buluşması, Menemen’in her mahallesinden, köyünden gelen yüzlerce çocuk ve gencin katılımıyla gerçekleşti. İzcilik etkinliği, boyama etkinliği ile başlayan buluşmada daha sonra Açık Kürsü etkinliğine geçildi.

Başkan Aksoy: “Menemen Belediyesi her zaman arkanızda”
Soru ve taleplerin dile getirildiği Açık Kürsü etkinliği öncesi bir konuşma yapan Başkan Serdar Aksoy, “Pandemi boyunca evlerde kalmak zorunda kalan gençlerimizin sosyal aktiviteler içinde olması, eğlenmesi için bu etkinliği düzenledik. Amacımız siz gençlerin sosyalleşmesi, kültürle, sporla, eğitimle buluşması ve kendini tanımasıdır. Bu süreçte sosyalleşebileceğiniz alanlar da azaldı. Bu tip faaliyetlerle sosyalleşme alanlarınızı genişletmek istiyoruz” dedi.

Etkinliğe katılan çocuk ve gençlere baktığı zaman cesur, hedefini koymuş, geleceğe umutla bakan bireyler gördüğünü söyleyen Başkan Aksoy, “Sizlerin kendinizi daha ileriye taşıyabilmesi için Menemen Belediyesi olarak biz de her noktada destek olmaya çalışıyoruz, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Unutmamanız gereken tek bir şey var arkadaşlar, Menemen Belediyesi her zaman arkanızda. Yeni açılacak olan oyun parklarımızla, kütüphanelerimizle, spor alanlarımızla, gençlik ve kadın dayanışma atölyelerimizle, gençlik merkezlerimizle sizlerin daha fazla sosyalleşmesini ve gelişmesini sağlayacağız” açıklamasını yaptı.  
Açık Kürsü etkinliğinden de bahseden Aksoy, “Çıkın söylemek istediğiniz her şeyi söyleyin, eleştirin, taleplerinizi anlatın. Burası serbest bir kürsü. Aklınızdan ne geçiyorsa, ne söylemek istiyorsanız hiçbir sınırlama olmadan çıkıp söyleyebilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz” dedi.

Gençler sordu, Başkan Aksoy cevapladı
Daha sonra İzmir Engelsiz Sanat Derneği Başkanı Taner Özşeker moderatörlüğünde gerçekleşen Açık Kürsü etkinliğine geçildi. Sırasıyla mikrofona gelen çocuk ve gençler sorularını sordu, taleplerini iletti, eleştirdi. Spor alanları, parklar, kütüphane, macera parkı, hayvanat bahçesi, hayvan barınağı açılmasını isteyen, okullarının tamir edilmesi, laboratuar yapılması, basketbol ve futbol sahası yapılması gibi taleplerini ileten gençler, başkana çalışmalarıyla alakalı sorular da sordular, gelecekle ilgili kaygılarını da dile getirdiler. Çıkan her gencin soru ve talebini not alan Başkan Aksoy, daha sonra mikrofona gelerek tek tek sorulara cevap verdi, eleştirileri açıkladı, taleplerle ilgili bilgileri verdi.
Çok verimli geçen Gençlik Buluşması Menemen’de bundan sonraki süreçte de tekrarlanacak.  Başkan Aksoy çocuk ve gençlere, bu etkinliğin bundan sonraki yıllarda da festival tadında tekrarlanacağının müjdesini verdi.

Açık Kürsü etkinliğinden sonra ise gençler DJ Party etkinliğinde çalınan hareketli şarkılarla dans etti, şarkılar söyledi ve keyifli bir gün geçirdi.
 






Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Foça, Avrupa’nın genç voleybol yıldızlarını ağırlamaya hazır

CEV U18 2026 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası, 17-20 Eylül tarihleri arasında Foça’da...

10 saat önce

Dikili'nin kurtuluşunun 104. yılı coşkuyla kutlandı

Dikili'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyunca düzenlenen törenler, halk...

13 saat önce

Latife Hanım Köşkü’nde çalışmalar sona yaklaştı

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, restorasyon çalışmalarında son viraja girilen tarihi...

13 saat önce

Tugay: Basmane’yi İzmir’in yeniden buluşma noktası yapacağız

Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde “Anılarla Basmane Sohbetleri”...

13 saat önce

Başkan Tugay: İzmir dönüşümün öncüsü olmalı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, EBSO Business Center’ın açılışında...

14 saat önce

Çömleğin kalbi Menemen, 45 ülkeyi buluşturacak!

Uluslararası Menemen Çömlek Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl 5’inci kez...

14 saat önce

Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'ni Yeniliyor

Narlıdere Belediyesi, sadece ilçenin değil, kentin en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri...

14 saat önce

Konaklı öğrencilere ‘renkli yol’ sürprizi

Konak Belediyesi’nin ilçedeki okul yollarını hem eğlenceli hem güvenli hale getiren Renkli Yol...

14 saat önce

Menderes’e Sağlık Merkezi İçin Olağanüstü Meclis

Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen öncülüğünde gerçekleştirilen olağanüstü meclis ile...

14 saat önce

İkinci Kordon’da yenileme tamamlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı’nda altyapı...

14 saat önce

İzmir İtfaiyesi’ne güç katacak 10 yeni arazöz

İklim krizinin etkisiyle artan yangınlara karşı müdahale kapasitesini artıran İzmir Büyükşehir...

15 saat önce

Bornova’da sanat ve hobi dolu bir Kış: Kayıtlar başlıyor!

Bornova Belediyesi, her yıl binlerce Bornovalıyı sanat, müzik, dans ve el sanatlarıyla...

15 saat önce