Başkan Engin’den kadın temizlik ekibine teşekkür
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçenin sokaklarını emanet ettikleri Kadın Temizlik Ekibi ile bir araya geldi. Narlıdere’yi köşe bucak temizleyerek tertemiz yapan ekip çalışanlarına teşekkür eden Başkan Engin, “Kadının elinin değdiği yerde her zaman daha fazla emek, düzen, özen ve hassasiyet vardır. Narlıdere’nin en temiz ilçelerden biri olmasına büyük katkı sağlayan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, belediye işletmesi Mandalin Kafe’de ilçenin temizliğini emanet ettiği Kadın Temizlik Ekibi’ni ağırladı. Narlıdere’nin 11 mahallesini köşe bucak temizleyen ve pırıl pırıl yapan kadın temizlik ekibine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Engin, kadın temizlik ekibinin toplum sağlığının korunmasında ve temizlik bilincinin oluşmasında büyük görev üstlendiğini söyledi.

“EN TEMİZ İLÇELERDEN BİRİYİZ”
Başkan Engin göreve geldiklerinden bu yana kadın istihdamının artırılmasına özen gösterdiklerini belirterek, “Kadının elinin değdiği yerde her zaman daha fazla emek, düzen, özen ve hassasiyet vardır. Biz de bu anlayışla Narlıdere’mizin sokaklarını kadınlara emanet ettik. Kadın Temizlik Ekibimizin değerli çalışanları ilçemizi karış karış geziyor, yaz-kış, yağmur-çamur demeden Narlıdere’mizi tertemiz hale getiriyor. Her zaman gururla söylüyoruz, Narlıdere’nin en temiz ilçelerden biri olduğunu düşünüyoruz. Ama unutmayalım ki en güzel temizlik kirletmemektir. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

“HEPİMİZ ÇÖZÜM İÇİN VARIZ”
Kadın Temizlik Ekibi’nin vatandaşlarla belediye arasında köprü görevi gördüğünü söyleyen Başkan Engin, “Sizler bizim değerli çalışma arkadaşlarımız ve sahadaki yüzümüzsünüz. Vatandaşlardan sizlere gelen talep ve önerileri bizlere iletiyorsunuz. Bizde hızla çözüm üretmeye gayret ediyoruz. İlçe belediyelerinin en önemli görevlerinden biri temizlik ve siz bunu başarıyla yapıyorsunuz. Sizlerle ilgili çok güzel tepkiler alıyoruz. Hepinize gönülden teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu seneler diliyorum” diye konuştu.
Başkan Engin, buluşmanın ardından Kadın Temizlik Ekibi personeline karanfil dağıttı, özverili çalışmaları nedeniyle tebriklerini iletti.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bornova’da Dünya Temizlik Günü seferberliği
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde günün ilk ışıklarıyla...
Buca’da Dünya Temizlik Günü’ne özel temizlik harekâtı
Buca Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında Fırat Mahallesi’nde gönüllüler ve mahalle...
Uşak’ta polis ekibine silahlı saldırı: 2 yaralı!
Uşak’ın Ulubey ilçesinde aile içi şiddet ihbarına giden polis ekibine pompalı tüfekle ateş...
Yerel Haberleri
Tümü5. Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali Başladı
Bayraklı Homeros Edebiyat ve Sanat Festivali’nin beşincisi, “Smyrna’dan Homeros’a: Bayraklı...
Gençler Cumhuriyet’in izinde yürüdü, kadınlar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri doğayla, kadınları tarihle buluşturdu. Cumhuriyet Bayramı...
İş’te İzmir’le iş buldu, öğrencileriyle derste buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası bünyesindeki İş’te İzmir platformu, iş arayanlarla...
3. Yaş Üniversitesi’nde ders zili çaldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşları aktif yaşama ve hayat boyu...
Büyükşehir, dayanışma noktalarıyla İzmirlinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 12 Dayanışma Noktası ve 3 Danışma Noktası...
1,5 milyon ton dip çamuru çıkarıldı, rota kuzeye çevrildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez’de su sirkülasyonunu artırmak ve deniz ekosistemini...
Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kültür, Tarih...
Efes Selçuk Belediyesi, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kapsamında anma programları, törenler,...
Genç Yaka’da ‘Cumhuriyet’in İzinde’ bilgi yarışması
Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kapsamında Genç Yaka’da bilgi yarışması düzenledi. 4...
Bornova’da gelecek minik ellerle yeşerdi
Bornova Belediyesi Ekolojik Kent Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret eden Mediha Mahmutbey Ortaokulu...
Geleceğin yıldızları Buca’da yetişiyor
Buca Belediyesi’nin çocukları sporla buluşturmak amacıyla düzenlediği ücretsiz Futbol Okulları,...
Kemeraltı Festivali esnafın yüzünü güldürdü
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Kemeraltı Festivali, Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da...
Sarnıç’ın su şebekesine 205 milyonluk yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Gaziemir Sarnıç’ta 205 milyon liralık...