Başkan Pehlivan’a Dağ ve Saygılı’dan tebrik ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Menemen Belediye Başkanlığı görevine seçilen Aydın Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Pehlivan, Yunus Emre’nin dediği gibi kader gayrete aşıktır. Biz de gayretimizi, çalışma azmimizi 3 yıldır olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Menemen’imiz için göstermeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu. AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin karşıladığı Hamza Dağ, Başkan Pehlivan’ı Menemen’deki başarısından dolayı tebrik etti.

“MENEMEN’DE PARTİMİZİ MEMNUN EDEN BİR SONUCA ULAŞTIK”
İzmir Büyükşehir Başkan Adayı olan Dağ, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmesinde “Menemen’de partimizi memnun eden bir sonuca ulaştık. Aydın başkanımız burada bugüne kadar yaptığı hizmetlerle, Menemenlilerin desteğini aldı. AK Parti olarak Menemen’de ortaya konan hizmeti desteklemeye devam edeceğiz. Biz parti geleneği olarak toplumumuzun hassasiyetlerinden ve geleneklerinden geliyoruz. Bu doğrultuda belediyecilik anlayışımızı Menemen’de en güzel şekilde yansıtmayı sürdüreceğiz. Büyükşehirde de 1 milyon İzmirli bize hizmetkâr olmamız için oy verdi. Görevi almak nasip olmadı ama şimdi görevimiz hizmet etmelerini sağlamak” diye konuştu.
“AYDIN PEHLİVAN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTI”
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da Menemen’de Aydın Pehlivan’ın başarısından övgü dolu sözlerle bahsetti. Saygılı, “Başkanımız gece gündüz demeden Menemen’e hizmet etmek için, parti teşkilatımızla birlikte yoğun bir mesai harcadı. Teşkilatımıza her zaman destek oldu. Aydın başkanımıza başarılar diliyorum. Hepimiz yanındayız” İfadelerini kullandı.

“GAYRETİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA DA GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Dağ ve Saygılı’dan sonra söz alan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ise her iki isme de tebrikleri için teşekkür etti. Pehlivan, şöyle konuştu; “Partimiz, kurulduğu andan itibaren milletimizin teveccühüne sonuna kadar saygı duymuştur. Menemenli hemşehrilerimiz, 3 yıl boyunca yaptığımız çalışmaların sonunda bizleri onurlandırdı. Teveccühleriyle çalışmalarımızı taçlandırdı. Türkçe şiirin öncüsü Yunus Emre üstadın söylediği gibi ‘Kader gayrete aşıktır’. Biz de gayretimizi, çalışma azmimizi 3 yıldır olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Menemen’imiz için göstermeye devam edeceğiz.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
AK Partili Saygılı, 'Başkan Tugay'ın transfer sürecini...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, partisinin Ödemiş İlçe Danışma Meclisi’nde yaptığı...
Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...
AK Partili Saygılı CHP'yi hedef aldı: CHP'nin kavgası...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın CHP'den...
Yerel Haberleri
TümüFoça’da Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Foça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü; resmî törenler, tebrikat programı,...
İzmir’in Deprem Master Planı hazırlanıyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın öncülüğünde, kenti depreme karşı daha...
Pehlivan: Cumhuriyeti 365 gün yüreğimizde taşıyoruz
Menemen'de iki günlük Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali, Cumhuriyet Meydanı'nda...
Urla’da zeytinin bereketi sanatla buluşuyor
III. Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali, 6-8 Kasım’da üç gün boyunca zeytinin kadim...
Dikili’de Cumhuriyet’in 103. yıldönümü coşkuyla kutlandı
Dikili ve Çandarlı’da Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü, bayraklarla gerçekleştirilen kortej...
Cumhuriyet’in 103. yılı Buca’da coşkuyla kutlandı
Buca’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, spor gösterileri, geleneksel kortej yürüyüşü ve Işılay...
Karşıyaka Cumhuriyet aşkıyla tek yürek!
Türkiye Cumhuriyeti’nin 103. kuruluş yıl dönümü, Karşıyaka’da muhteşem bir fener alayı ile...
Büyükşehir’den öğrencilere deprem çantası ve afet eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim 2020’de 117 kişinin yaşamını yitirdiği depremin 6’ncı yıl...
23 saat oğlunu enkazda bekledi, şimdi başkalarına umut...
İzmir’de 30 Ekim depreminde 12 yaşındaki oğlu Berk’i ve köpeği Alf’i kaybeden Meryem Kaya...
30 Ekim’in kahramanları o günü unutamıyor
2020 yılında meydana gelen İzmir depreminin üzerinden altı yıl geçse de itfaiye personelinin...
Bornova’da tarihi gece
Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku sokaklardan...
Başkan Sengel’den 29 Ekim Mesajı: “Milli İrade Esastır”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü, Efes Selçuk’ta gün boyu süren etkinliklerle...