BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Sandal, “Depremzedeleri yalnız bırakmıyor”

Başkan Sandal, “Depremzedeleri yalnız bırakmıyor”

Bayraklı’da depremin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren yoğun mesai harcayan ve ilçe sakinlerini bir an olsun yalnız bırakmayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, konteyner kentteki vatandaşları ziyaret etti. Çocuklarla şakalaşan, vatandaşlarla sohbet edip, Ramazan aylarını kutlayan  Başkan Sandal, “Hiçbir zaman yalnız değilsiniz. İmkanlarımız dahilinde her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

0Yorumlar
Başkan Sandal, “Depremzedeleri yalnız bırakmıyor”

İzmir depreminin ardından tüm personeli alanda görevlendirerek, her yurttaşla tek tek ilgilenilmesini isteyen Başkan Sandal’ın kendisi de bir an olsun depremzedeleri yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Başkan Sandal, deprem sonrası kurulan ve 274 ailenin yaşadığı konteyner kentte vatandaşlarla bir araya geldi. Temel ihtiyaçların karşılanmasında ilk günden itibaren verilen desteklerin ihtiyaç ve imkanlar dahilinde süreceğini belirten Başkan Sandal, “Tek dileğimiz, vatandaşlarımızın güvenli, sağlıklı konutlara kavuşmalarıdır. Bu konuda da binaların yıkılıp, yenilerinin yapılması sırasında vatandaşlarımızın hak kaybı yaşamadan sağlıklı konutlara kavuşması için meclisimizde plan notu hazırladık. Vatandaşlarımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.  Başkan Sandal’a ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden konteyner kent sakinleri, “Her zaman yanımızda oldunuz. İhtiyaçlarımız karşılandı, moral verdiniz, destek oldunuz.  İyi ki varsınız” diyerek teşekkür etti.

 

“TEK DÜŞÜNCEMİZ, BİR AN ÖNCE SAĞLIKLI KONUTLARA KAVUŞMANIZ”

 

Depremin hemen ardından enkaz alanlarında, çadırlarda, sokaklarda gece gündüz yurttaşların yanında olan Başkan Sandal, sonrasında da depremzedelerin ihtiyaçları, talep ve istekleri noktasında gerek kendisi gerekse görevlendirilen personel aracılığıyla imkanlar dahilinde tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlıyor. Zaman zaman yaptığı ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını dinleyen Sandal, çözümler üretip Bayraklı Belediye meclisince alınan tarihi plan notu kararı ile ilgili de bilgi veriyor. Önceliğin vatandaşların sağlıklı konutlara kavuşması olduğunu vurgulayan Sandal, “Eski yönetmeliklerle yapılan binaların yıkılıp, vatandaşlarımızın hak kaybı yaşamadan sağlıklı konutlara kavuşmasını istiyoruz. Bu konuda ve temel ihtiyaçlarınızın karşılanmasında üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapacağız. Bize düşen sizin haklarınızı korumak ve bir an önce kendi kalıcı konutlara kavuşmanızı sağlamak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak. Yalnız değilsiniz ve hiçbir zaman yalnız kalmayacaksınız. Biz her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...

1 gün önce

Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...

Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...

1 gün önce

Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...

Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...

1 gün önce

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

1 gün önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

1 gün önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

1 gün önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

1 gün önce

Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı

Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...

1 gün önce

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

2 gün önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

2 gün önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

2 gün önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

2 gün önce