BIST 100 14.235,83 %1,60 Altın 6.713,67 ₺/gr %0,10 Bitcoin $77.954 %1,52 Dolar 48,64 ₺ %0,04 Euro 56,22 ₺ %0,01 Sterlin 65,70 ₺ %0,02 Gümüş 98,75 ₺/gr %0,15 Ethereum $2.514,06 %1,21 İsviçre Frangı 59,51 ₺ %0,00 Kanada Doları 34,99 ₺ %0,01 Avustralya Doları 34,71 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,24 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Tugay, "Ayda bin 100 çocuğumuza yüzme öğretiyoruz"

Başkan Tugay, "Ayda bin 100 çocuğumuza yüzme öğretiyoruz"

Sporu hayatının bir parçası haline getiren nesiller yetiştirmeyi ilke edinen Karşıyaka Belediyesi, ‘spor kenti’ vizyonuyla tüm Karşıyakalıların spor yapmasına imkân sağlayacak yatırımlara ve organizasyonlara hız kesmeden devam ediyor. Su sporlarına önem verilen Karşıyaka’da uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerle hem küçük yaşlardan itibaren yüzme öğretiliyor hem de yarışmacı sporcular yetiştiriliyor.

0Yorumlar
Başkan Tugay, "Ayda bin 100 çocuğumuza yüzme öğretiyoruz"

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Biz Karşıyaka belediyesi olarak Karşıyaka’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın spor yapmasını amaçlıyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızın erken yasta yeteneklerini keşfedip onları doğru spora yönlendirerek desteklemek için çabalıyoruz” diye konuştu.

TEKNİK KAPASİTESİ YÜKSEK PROFESYONEL ORTAMLARDA SPOR İMKANI

Karşıyaka Belediyesi, sağlığın en önemli destekleyicisi olan spor alışkanlığını kent yaşamının bir parçası haline getirmek için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Açık spor alanlarının yanı sıra profesyonel sporculara hizmet edecek teknik kapasiteye sahip kapalı spor salonları ve kapalı havuz da Karşıyakalıların kullanımına sunuluyor. Sportif Yetenek Ölçüm Merkezi’nde uygulanan testlerin sonuçlarına göre çocuklar doğru spor branşlarına yönlendirilirken, lisanslı sporculara da performans ölçüm imkanı sunularak gelişimleri takip ediliyor. Karşıyaka’da su sporlarına olan özel ilgiye yönelik hizmetler de teknolojik donanımı, dizaynı, hijyen ve güvenliğiyle ön plana çıkan tesislerde sunuluyor. Karşıyaka Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen kurslarda uzman eğitmenler eşliğinde hem yüzme öğretiliyor hem de yarışmacı sporcular yetiştiriliyor. Düzenlenen spor kurslarına, özellikle yüzme branşına Karşıyakalılar da yoğun ilgi gösteriyor.

ÇOCUKLARIMIZI DOĞRU SPOR BRANŞINA YÖNLENDİRİYORUZ

Karşıyaka Belediyesi’nin tüm Karşıyakalıların spor yapmasını hedeflediğini ve bu hedefe yönelik yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Karşıyaka'mız 7’den 70’e sporla iç içe yaşayan bir kent. Çocuklarımızın erken yasta yeteneklerini keşfedip onları doğru spora yönlendirerek desteklemek için çabalıyoruz. Sportif yetenek ölçüm merkezimizde yaptığımız testlerle farklı spor branşlarından hangisine yetenekleri olduğunu ölçüyor ve yönlendirmeler yapıyoruz. Yüzme başta olmak üzere su balesi ve su topunun da aralarında bulunduğu su sporlarına özel ilgi gösteriyoruz. Tesislerimizde uzman eğitmenlerle gerçekleştirdiğimiz kurs ve eğitimlerde bin 100 civarında çocuk ve gencimiz hem yarışmacı sporcu olarak hem de yüzmeyi geliştirecek şekilde eğitim alıyorlar. Belediyemizin tüm imkanlarını geleceğimiz olan çocuklarımız seferber ediyor, onları geleceğin profesyonel yüzücüleri olarak yetiştiriyoruz. Kentimizin birçok noktasında açık ve kapalı spor tesislerine yenilerini ekleyerek ya da mevcut olanları modernize ederek Karşıyakalılara sunduğumuz spor imkanlarını sürekli güncelliyoruz” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Foça, Avrupa’nın genç voleybol yıldızlarını ağırlamaya hazır

CEV U18 2026 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası, 17-20 Eylül tarihleri arasında Foça’da...

5 saat önce

Dikili'nin kurtuluşunun 104. yılı coşkuyla kutlandı

Dikili'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyunca düzenlenen törenler, halk...

7 saat önce

Latife Hanım Köşkü’nde çalışmalar sona yaklaştı

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, restorasyon çalışmalarında son viraja girilen tarihi...

8 saat önce

Tugay: Basmane’yi İzmir’in yeniden buluşma noktası yapacağız

Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde “Anılarla Basmane Sohbetleri”...

8 saat önce

Başkan Tugay: İzmir dönüşümün öncüsü olmalı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, EBSO Business Center’ın açılışında...

8 saat önce

Çömleğin kalbi Menemen, 45 ülkeyi buluşturacak!

Uluslararası Menemen Çömlek Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl 5’inci kez...

9 saat önce

Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'ni Yeniliyor

Narlıdere Belediyesi, sadece ilçenin değil, kentin en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri...

9 saat önce

Konaklı öğrencilere ‘renkli yol’ sürprizi

Konak Belediyesi’nin ilçedeki okul yollarını hem eğlenceli hem güvenli hale getiren Renkli Yol...

9 saat önce

Menderes’e Sağlık Merkezi İçin Olağanüstü Meclis

Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen öncülüğünde gerçekleştirilen olağanüstü meclis ile...

9 saat önce

İkinci Kordon’da yenileme tamamlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı’nda altyapı...

9 saat önce

İzmir İtfaiyesi’ne güç katacak 10 yeni arazöz

İklim krizinin etkisiyle artan yangınlara karşı müdahale kapasitesini artıran İzmir Büyükşehir...

9 saat önce

Bornova’da sanat ve hobi dolu bir Kış: Kayıtlar başlıyor!

Bornova Belediyesi, her yıl binlerce Bornovalıyı sanat, müzik, dans ve el sanatlarıyla...

9 saat önce