Başkan Tugay’dan yeni yıl mesajı “İyiliği çoğalttığımız bir yıl olsun”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla yeni yıl etkinliğinde buluştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ile yeni yıl etkinliğinde bir araya geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen buluşmaya; CHP Grup Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, Meclis Başkan Vekili Altan İnanç, AK Parti Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız, MHP Grup Başkan Vekili Bahadır Altınkeser, ilçe belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.
“Gurur duyduğumuz bir dönem olacak”
Programda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir için iyi ve güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Çok nitelikli insanların aynı meclis çatısı altında buluştuğunu ifade eden Başkan Tugay, “Gurur duyduğumuz bir dönem olacak. Biz İzmir için iyi duygular ve düşüncelerle bir araya geldik. Ama içinde yaşadığımız zaman kesiti biraz zor. Ekonomik açıdan sorunlar var. İzmir'in birikmiş sorunları var. Genel olarak da dünyada olan olumsuzluklar, bizleri ister istemez daha zor şartlarda çalışmak zorunda bırakıyor. Ama ne olursa olsun şehrini, ülkesini, halkını seven insanlar olarak her türlü zorlukta başarılı çalışmalar yapmak üzere bir araya geldik. Bizim için başlangıçta biraz flu olan tablo, her geçen gün biraz daha netleşiyor. Kendimize daha emin olduğumuz hedefler koyuyoruz. Ve adım adım iyi şeyleri gerçekleştirmeye doğru gidiyoruz” diye konuştu.
“İzmir bizden sorunları daha hızlı çözmemizi bekliyor”
2025 yılında meclisten daha iyi bir performans beklediğini de söyleyen Başkan Tugay, “İzmir bizden sorunları daha hızlı çözmemizi bekliyor. Bizde de bunu yapacak inanç, kararlılık ve çalışma azmi var. Meclisin siyasi olarak bir şehri temsil etmesini önemli ve değerli buluyorum. İçimizde farklı nitelik ve görüşlerde meclis üyelerimiz var. Bunlara sahip çıkmamız halinde, toplumu daha doğru yakalayacağız. Onlar kendilerinin daha iyi temsil edildiğini görecekler. 2025 yılı belediye bürokrasisi ile meclisin birbirini biraz daha fazla dinlediği, biraz daha fazla bir araya geldiği bir yıl olmalı. Kentsel dönüşüm, deprem sorunu en acil müdahale etmemiz gereken sorunlardan biri. Şehrimizin çehresini değiştirmek önemli hedeflerimizden. Altyapı çalışmalarının en yoğun olduğu dönemi yaşayacağız” diye konuştu.
“İzmir barışın şehridir”
İzmir'in özel bir kent olduğunu da dile getiren Başkan Tugay, İzmirlilerin kentine çok bağlı olduğunu söyledi. Böylesine güzel bir şehirde yaşarken, birbirine sevgi ve saygı duyarak, ortak çalışma kültürünü geliştirerek çalışmak gerektiğini belirten Tugay, “İzmir kavganın değil, her zaman barışın, huzurun, sevginin, dostluğun, sosyalliğin ve bunlardan gelen asil kültürün şehridir. Bunu unutmayalım. Herhangi bir şehirde yaşamıyoruz. Herhangi bir şehri temsil etmiyoruz. Türkiye'nin marka değeri en yüksek şehirlerinden birinde yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
“İzmir'de iyiliği çoğaltabildiğimiz kadar çoğaltalım”
Yeni yılın İzmir için uğurlu bir yıl olmasını dileyen Başkan Tugay, sözlerini şöyle tamamladı: “İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bir arada, huzurla ve başarılı çalışmalar yaparak, sonuçta da kendimizi iyi ve mutlu hissederek yaşamayı diliyorum. Bizler iyi insanlarız. İyiliği çoğalttığımız bir yıl olsun. Bizim dokunuşumuza, çalışmamıza, iyiliğimize, hassasiyetimize ihtiyaç duyan herkes, 2025 yılında sarıp sarmalanmalı. O sevgiyi, saygıyı, hizmeti ve o iyiliği bizlerden görmeli. Bunu sizden rica ediyorum. Hep birlikte İzmir'de iyiliği çoğaltabildiğimiz kadar çoğaltalım. Hiç kimse için kötü düşünmeden, hiçbir yurttaşımıza önyargı ile bakmadan, herkese sahip çıkarak, herkesin mutlu olmasını hedefleyerek çalışalım. Diliyorum 2025 bu açıdan dolu bir yıl olur. Dünyada iyilik kazandığı gün her şey düzelecek. Dünya iyi insanların yüzü suyu hürmetine ayakta kalıyor. Tüm iyi yürekli insanlara teşekkür ediyorum. 2025 İzmir için iyiliklerin ve güzelliklerin yılı olsun” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Tugay’dan Seferihisar’da ortak hizmet ve iş...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Seferihisar programı kapsamında AK Parti ve...
Başkan Tugay’dan şehit ve gaziler için vefa mesajı
Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen geceye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil...
Başkan Tugay, kiraz kenti Kemalpaşa'da: Bir ve bütünüz,...
Kemalpaşa'da vatandaşlarla ve esnafla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay,...
Yerel Haberleri
TümüÇocuklar saha istedi, Başkan Uzun yerine getirdi
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 2. İnönü Mahallesi Koca Çınar Sokak’ta yer alan Kemal...
Başkan Mutlu’dan üreten kadınlara tatlı ziyaret
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Mutfak Atölyesi’nde pastacılık eğitimi...
İnciraltı Kent Ormanı’nda EXPO 2027 hazırlığı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16 Nisan-2 Mayıs 2027 tarihleri arasında düzenlenecek...
Menderes Zabıtasından Kömür Denetimi
Menderes Belediyesi, kış aylarının gelmesi ile birlikte kömür denetimlerini sıklaştırdı.
Sağlıklı Kentler Birliği COP31’de yerel yönetimlerin sesi...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler...
Atatürk’ün Adımlarıyla Karşıyaka’da engelsiz tarih yolculuğu
Karşıyaka Belediyesi, ‘Atatürk’ün Adımlarıyla Karşıyaka’ rotasında görme engelli katılımcıları...
Bornova’dan Balkanlar’a vefa köprüsü
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, ilçedeki Balkan göçmenleri derneklerini ziyaret ederek...
İZMAR, Ödemiş’teki yeni şubesiyle 26 mağazaya ulaştı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, halkın güvenilir ve uygun fiyatlı alışveriş...
Seferihisar’da mandalinanın geleceği için önemli müjde!
Üreticilerin sorunlarını ve taleplerini doğrudan dile getirdiği toplantıda, İzmir’de ücretsiz...
Başkan Vekili Şen, Sahil Bölgesindeki Vatandaşlarla Buluştu
Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen, Özdere hizmet binasında vatandaşlarla buluştu. Talep,...
Karşıyaka’da örnek iş birliği: Kadın yükümlüler mesleki...
Sosyal sorumluluk anlayışıyla örnek bir iş birliğine imza atan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka...
Ege'nin en büyük iki kütüphanesi için geri sayım başladı!
Menemen Belediyesi tarafından inşaatları tamamlanan Ege'nin en büyük iki kütüphanesinin açılışı...