BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Tugay Menderes’in köylerinde üreticilerle buluştu

Başkan Tugay Menderes’in köylerinde üreticilerle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, önemli tarım merkezlerinden biri olan Menderes'te üreticilerle bir araya geldi.

0Yorumlar
Başkan Tugay Menderes’in köylerinde üreticilerle buluştu

Göstermelik değil, kalıcı ve sağlıklı hizmetleri hızlı şekilde hayata geçirmek istediklerini belirten Tugay, “Göz boyayan insanlar olmadığımıza emin olun. Bana ihtiyacınız olduğunda ve beni çağırdığınızda, gelirim. Yeter ki 'Cemil Başkan sana ihtiyacımız var' deyin. İnsanlarımızın her sözü, her dileği bizim için önemli” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ile Menderes'in köylerini ziyaret etti. Tarım ve hayvancılıkta kente katma değer sağlayan köylerde üreticiyle buluşan Başkan Cemil Tugay, yaşanan sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu. Ziyaret kapsamında Başkan Tugay'ın ilk durağı Sancaklı Köyü oldu. Köy meydanında yurttaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Tugay, daha sonra Değirmendere Köyü'ne geçti.

“Elimden gelenin en iyisini yapacağım”

Değirmendere Köyü’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a, köylüler tarafından yapılan keşkek ikram edildi. Ataköy ve Çamönü köylerini de ziyaret ederek köy sakinleri ile sohbet eden Başkan Tugay, kente en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını belirterek zor bir yılı geride bıraktıklarını aktardı. Yaşanan zorlukların bir kısmının ülkenin sorunlarından kaynaklı olduğuna değinen Tugay, “Yurttaşlarımıza daha fazla destek olmak için ne yapmamız gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Elimizdeki imkanları zorlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göstermelik işler değil, kalıcı ve sağlıklı işleri, hızlı şekilde yapmak istiyoruz. Göz boyayan insanlar olmadığımıza emin olun. Millet adına görev yapıyoruz. Size uzak olmak istemiyoruz. Bu tür ziyaretleri gerçekten ihtiyaçları yerinde görmek için yapıyoruz. Bana ihtiyacınız olduğunda ve beni çağırdığınızda, gelirim. Yeter ki 'Cemil Başkan sana ihtiyacımız var' deyin. İnsanlarımızın her sözü, her dileği bizim için önemli. Görev süremiz ne kadar olursa olsun, önemli olan insanların gönlünde bıraktığımız izler. Sizleri sevdiğim ve saygı duyduğum için bu göreve geldim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.  İzmir güzel bir kent. Hep birlikte çaba göstererek, sahip çıkarak, birbirimize yol göstererek, çok daha güzel günlerin yaşanmasını sağlayacağız” dedi.

“Ülkenin aydınlık geleceği için mücadele ediyoruz”

Bir yandan ülkenin aydınlık geleceği için de mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Tugay, “Bu ülkenin güzel insanları, birlik ve beraberlik içerisinde ülkeye sahip çıktıkları zaman altından kalkamayacağımız sorun olmaz. Hakkın, iyiliğin, adaletin ve doğruluğun bu ülkede hakim olmasını sağlamamız lazım. Bunun bir parçası belediye hizmetidir. Bir parçası siyasettir. Ama önemli kısmı büyük Türk milletinin vicdanıdır. Biz o vicdanı temiz insanlar olarak, buralarda var olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız, insanlarımız, sahip olduğumuz değerler çok kıymetli. Ülkesini, halkını seven, çocuklarının geleceğini düşünen, adalet isteyen insanların desteğini bekliyoruz. Sizleri yürekten sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” diye konuştu.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek de her zaman yurttaşın yanında olduklarını belirterek, ilçeye en iyi hizmeti sunmak adına çabaladıklarını aktardı. 

Ataköy’de köylüler Başkan Tugay’a Latince Güzel Sözler Antolojisi'ni hediye etti. Çamönü Köyü’nde Naile Karadeniz Ortaokulu’nun bahçesinde oynayan öğrencileri görüp yanlarına giden Tugay, çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Bornova'da dayanışma sırası Berk Yıldız'da

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, DMD hastası Berk Yıldız için salı akşamı (Bugün)...

25 dakika önce

Başkan Tugay’dan müjde: Yuvamız İzmir’de aylık ücret 2...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik...

1 saat önce

Bornova’da bilim dolu yaz

Bornova Belediyesi, çocukların yaz tatilini hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle...

2 saat önce

Çandarlı’nın yeni Cumhuriyet Meydanı açılıyor

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, 7 Ağustos Cuma günü...

3 saat önce

Galeri Alt, Karşıyaka’nın kültür yaşamına değer katıyor

Karşıyaka Belediyesi, ana hizmet binasının giriş katında yer alan Galeri Alt Sergi Salonu ile...

3 saat önce

Hasan Âli Yücel Kütüphanesi, çocuklar için öğrenme ve...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini verimli, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle...

5 saat önce

Konak Belediyesi ve MMO arasında asansör güvenliği için...

Konak Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında ilçedeki asansörlerin...

5 saat önce

Çiğli Belediyesi'nin Şişme Oyun Parkı Mahalle Mahalle...

Çiğli Belediyesi, yaz tatilini çocuklar için daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla...

6 saat önce

Buca’nın kahramanları yangınla mücadelede aktif rol alıyor

İzmir’de art arda meydana gelen orman ve arazi yangınlarına hızla müdahale eden BUCAKUT,...

6 saat önce

Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...

1 gün önce

Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...

1 gün önce

Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...

Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...

1 gün önce