Başkan Tugay: "Yüreğimiz umut dolu olsun"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, henüz gün doğmadan başladığı bayramlaşma programına İZBETON ile devam etti. İşçilerle bayram yemeği yiyen Başkan Tugay, “Bizler, sizlere amirlik yapmak için değil yol arkadaşlığı yapmak için bu görevlere geldik. Biz sadece bu görevin onurunun peşindeyiz. Asla başınızı öne eğmeyin. Hep beraber en kısa zamanda her türlü sıkıntıdan çıkacağız. Yüreğimiz umut dolu olsun. Evlerimize iyilik, sevgi, umut götürelim” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, günün erken saatlerinde başladığı bayramlaşma programına İZBETON ile devam etti. İZBETON Genel Müdürlüğü’ne gelen Başkan Tugay’ı İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Dr. Zafer Levent Yıldır ile İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Altan İnanç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılarından Şükran Nurlu, Çağatay Güç, Prof. Dr. Pınar Okyay, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ve ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu karşıladı.

Başkan Tugay’a doğum günü sürprizi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı duygulandıran ve mutlu eden anlar da yaşandı. Başkan Tugay’ın 58’inci yaş günü nedeniyle pasta getiren işçiler, Tugay’ın doğum gününü kutladı. Tugay da mumları söndürerek işçilere teşekkür etti.
“Bu şehre hizmet etmek için varız”
Bayramlaşma programında işçilerle kavurma ve pilav yiyen Başkan Dr. Cemil Tugay, emekçilerle sohbet etti. Tugay, “Sizlerle burada bir masanın etrafında, bu güzel anı paylaşmak benim için onur. Ben ve arkadaşlarım, sizlere patronluk yapmak için, amirlik yapmak için değil yol arkadaşlığı yapmak için bu görevlere geldik. Bunu lütfen unutmayın. Biz sadece bu görevin onurunun peşindeyiz. Şehrini, ülkesini, partisini seven insanlar olarak işçisine de çalışanına da sahip çıkarak, kurumumuza da sahip çıkarak bu şehre hizmet etme peşinde olan insanlarız. Bizim ihtiyacımız olan şey tam da bu. Birlik ve beraberlik. Kendini bir kuruma ait hissetme ve bazı şeylere inanma. Asla başınızı öne eğmeyin, asla umutsuzluğa kapılmayın. Hep beraber en kısa zamanda her türlü sıkıntıdan çıkarak, mutluluğu, iyiliği paylaştığımız, başarıyı paylaştığımız o güzel günlere birlikte erişeceğiz. Yüreğimiz umut dolu olsun. Evlerimize iyilik, sevgi, umut götürelim” dedi.

“Bu geminin kaptanı Cemil Tugay”
İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer de “Geleneksel hale dönüşen bu etkinlik, birlik ve beraberliğimizi artırıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Cemil Tugay'ın da bu etkinliğe katılması bizi çok mutlu etti. Kendisi bu geminin kaptanı. Vizyoner bakışı ile İZBETON'u yeniden 30 ilçe ve bin 293 mahallede görünür kılmayı sağladı. Bu bizi daha da güçlendirdi. Kurban Bayramı'nın mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
YENİ Parti Buca'da sandık mesaisi! Güç'ten 'irade' vurgusu!
YENİ Parti İzmir’de üyelerin doğrudan oy kullandığı ilçe başkanlığı ön seçimlerinin sonuncusu...
Başkan Tugay: “Resmen bizi ezmeye çalışıyorlar”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Meslek Fabrikası’na girmek istedi ancak kolluk...
Dikili'de yarı yıl tatili dolu dolu geçti
Dikili Belediyesi, yarı yıl tatilinde çocukların daha keyifli ve verimli zaman geçirebilmeleri...
Yerel Haberleri
TümüKarşıyaka’nın 114 yıllık hikâyesi ‘Hatıra Bahçesi’nde...
Karşıyaka Spor Kulübü’nün 114 yıl önce bir zeytin ağacının altında filizlenen kuruluş ruhu,...
ABAK Ekibi Bölgesel Deprem Tatbikatında Görev Aldı
Aliağa Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğüne bağlı Aliağa Belediyesi Arama...
Aliağa Belediyesi Kasım Meclisi Toplanıyor
Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 Kasım 2026 Salı günü saat 18.00’de...
Münih’te Konak rüzgarı: Başkan Mutlu, kentin tarihini ve...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Türk...
Bilge Çınarlar’da yeni dönem 16 farklı kursla başladı
Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, ileri yaştaki vatandaşların...
Kedinin midesinden 40 santimlik toka çıktı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Seyrek Hayvan Hastanesi’nde veteriner hekimler, sıra dışı vakalara...
Başkan Vekili Şen’den Hafta Sonu Mesaisi
Menderes Belediye Başkan Asuman Şen, hafta sonunda iş başındaydı. Tesisleri denetledi,...
13 yıllık mücadelenin zaferi salonu gözyaşlarına boğdu
Buca Belediyesi’nin düzenlediği Kentler, Dertler ve Bağımlılık” panelinde, uyuşturucu...
Üniversiteli gençler Bornova’nın tarihini keşfetti
Bornova Belediyesi, İzmir’e ilk kez gelen üniversiteli gençlerin kenti tanıması amacıyla...
ABD’de dünya üçüncülüğü elde etti, İzmir’in gururu oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli güreşçisi İbrahim Özdemir, ABD’nin Las Vegas...
Büyükşehir’den çiftçiye “altın” fırsat
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin gelirini artırmak ve ürün çeşitliliğini geliştirmek...
Başkan Tugay’dan Seferihisar’da ortak hizmet ve iş...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Seferihisar programı kapsamında AK Parti ve...