Başkan Tugay'dan genç iş insanlarına İzmir için kenetlenme çağrısı
Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD) 35. kuruluş yıl dönümü ve yeni yıl kutlamasına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir'i geleceğe daha güçlü taşımak için kenetlenme çağrısı yaparak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğine her zaman açık olduğunu söyledi.
Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) 35. yaşını ve yeni yılı İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen geceyle kutladı. Programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay, geçmiş dönemlerde EGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan CHP İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Özhelvacı, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, meslek odalarının, iş dünyasının, kamunun ve yerel yönetimlerin temsilcileri katıldı.
“Birlikte mücadele edelim”
Gecede konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, EGİAD’ın güçlü bir duruşu olduğunu, yeşil dönüşüm, dijital ve toplumsal dönüşüm alanlarında önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Birikimli insanlardan oluşan derneğin aynı zamanda bir okul gibi çalıştığını kaydeden Başkan Tugay, “Sizlerle gurur duyuyorum. 2026 yılının daha da verimli geçmesini diliyorum. İzmir'in daha da ileriye gitmesi için beraber mücalede edelim. Önümüzdeki yıl burada buluştuğumuzda bugünkünden daha da mutlu olalım” dedi.
“Yanınızdayım”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, onun gösterdiği hedefe ulaşmak istediklerini ifade eden Başkan Tugay, “Öyle çalışalım ki, daha fazla insan iş sahibi olsun. Bu şehrin katma değeri daha da yükselsin. Daha fazla adalet, daha az açlık olsun. Ülkesini geliştirmek, kalkındırmak, bu ülke için emeğini ortaya koymak isteyen insanlara kol kanat gerelim. Her zaman yanınızdayım. Bu güzel sivil toplum kuruluşunda bu enerjinin olduğunu biliyorum. Vatansever, milliyetçi, ülkesini seven insanlar olduğununuzu çok iyi biliyorum. 2026'ya girerken başımız daha dik, alnımız açık, ülkenin geleceğine dair daha fazla umudu yüreğinde taşıyan insanlar olalım. Benim hayal ettiğim sosyal dönüşüm bu, ülke bu” diye konuştu.
“Kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık”
Konuşmasını birlik ve beraberlik çağrısı yaparak tamamlayan Başkan Tugay, şunları söyledi:
“İzmir Büyükşehir Belediyesi bu şehrin kurumudur. Her bir çalışanıyla, sahip olduğu her değerle bu şehre ait bir kurumdur. Daha fazla kenetlenelim, ben sizlerle daha fazla iş birliği yapmak istiyorum. Bunun için kapımız, penceremiz, gönlümüz sonuna kadar açık. Diliyorum hayal ettiğimiz o güzel geleceği önümüzdeki yıllarda birlikte görürüz.”
Özhelvacı: Çalışıp, üreteceğiz, birlikte değer yaratacağız
1990 yılında vizyoner 47 genç iş insanının yola çıkmasıyla kurulan EGİAD’ın bugün 900’ün üzerinde üyesiyle; sanayi, ticaret, hizmet ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren 3 bin 500 şirketi ve yaklaşık 150 bin 000 kişilik istihdamı temsil eden güçlü bir yapıya dönüştüğünü söyleyen EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Özhelvacı, “Bu gece burada bulunmamızın en önemli nedeni, büyük emeği birlikte kutlamaktır ama bir diğer nedeni de geleceğe dair güçlü bir mesaj vermektir. EGİAD’ın yolu açıktır, vizyonu nettir, üretme ve dönüştürme heyecanı diri kalmaya devam etmektedir. Sizlerin desteği, katkısı, zamanı ve iyi niyeti sayesinde bu kurumları yarınlara güçlü taşıyacağız. Çalışmaya devam edeceğiz, üreteceğiz, birlikte değer yaratacağız” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Tugay’dan afetlere karşı bilinçlenme ve hazırlık...
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay,...
CHP'den Özgür Özel'e 'özeleştiri' çağrısı: İzmirlilere...
CHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Cemil Tugay’ın AK Parti’ye...
Başkan Tugay’dan Beydağlı kadınlara çağrı: Üretin, alım...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Beydağ’ın Erikli Mahallesi sakinlerine...
Yerel Haberleri
TümüBaşkan Tugay’dan Seferihisar’a ulaşım ve Millet Bahçesi...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar’ın 30 yıllık çevreyolu hayalini gerçeğe dönüştürdü....
32. Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu’na kayıtlar başladı!
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Atatürk’ün anısına geleneksel hale getirdiği “Ata’dan Ana’ya...
Buca'da Cumhuriyet coşkusu Çocuk Şenliğiyle taçlandı
Buca Belediyesi'nin Hasanağa Bahçesi'nde düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Çocuk Şenliği miniklerin...
İzmir’i 7 bin 150 kişi ücretsiz gezilerle keşfetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür gezileri, kentin tarihi, kültürel ve doğal...
İZSU’dan Konak ve Karabağlar’a 58 kilometrelik altyapı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası finansmanıyla yürütülen Türkiye...
Başkan Sengel: “Efes Selçuk’un Uluslararası Başarısı,...
Efes Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü iş birliği ile...
Geç kalma, korkma, kontrol et!
Bornova Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlediği özel panelle kadın...
Manisa’da Cumhuriyet Coşkusu Göksel Konseriyle Sürecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla...
İzmir’in Dünya’sı gençlik olimpiyatlarında Türkiye için...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli okçusu Dünya Yenihayat, Senegal’de...
Karabağlar’da Cumhuriyet’in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı!
Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yılını dört güne yayılan etkinliklerle kutladı....
Karşıyaka’da kentsel dönüşüm sektör temsilcileriyle ele...
Karşıyaka Belediyesi, sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda kentsel dönüşüm...
Konak’ta hava kalitesi için sıkı denetim
Konak Belediyesi, hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla ilçe genelinde denetimlerini...