Başkan Ünsal sözünü tuttu: Gençler kaykay pistine kavuşuyor
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Cumhuriyet Mahallesi’ne yaptığı ziyarette çocuk ve gençlere verdiği kaykay pisti sözünü yerine getiriyor. Şehit Ayhan Çınar Parkı’nda yapımı hızla devam eden pist ile birlikte park alanı da baştan sona yenileniyor. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Her yaştan vatandaşlarımızın taleplerini tek tek yerine getirerek, kentimizin her noktasında yaşam kalitesini artıracak yatırımlar üretmeye devam ediyoruz” dedi.
Tüm mahallelere eşit hizmet ilkesiyle kentin dezavantajlı bölgelerindeki yatırımlarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde sosyal yaşamı güçlendirmeye yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, geçen aylarda mahalleye yaptığı ziyarette çocuk ve gençlerden gelen kaykay pisti talebini kapsamlı bir projeyle uygulamaya geçiriyor. Şehit Ayhan Çınar Parkı’nda yürütülen çalışmalar kapsamında, toplam 306 metrekarelik pist alanının zemini yapıldı, beton serimi tamamlandı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyesinde pist korkuluklarının üretimine başlandı. Korkuluk montajının ardından son aşamada grafiti çalışması yapılacak ve pist kullanıma hazır hale gelecek.
PARK BAŞTAN SONA YENİLENİYOR
Ayrıca Karşıyaka Belediyesi, pistle birlikte toplam 1101 metrekarelik park alanını da baştan sona yenileyerek daha modern ve işlevsel hale getiriyor. Eş zamanlı olarak yürütülen revizyon doğrultusunda parkın oyun alanı bölümünde yeni bir oturma alanı oluşturuldu. Yeşil alanların toprak serimleri tamamlandı. Elektrik altyapısı, çevre bordürleri, aydınlatma üniteleri, park tabelası yenilendi. Devam eden çalışmalar kapsamında aydınlatma direklerinin bakımı ve montajı yapılacak. Yeşil alanın bitkilendirilmesi ve son düzenlemelerin tamamlanmasıyla, kısa süre içinde park ve kaykay pisti hizmete açılacak.
YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRAN HİZMETLER
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyor, ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözümler üretiyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’ne daha önce gerçekleştirdiğimiz bir ziyarette de çocuklarımız ve gençlerimiz bizden bir kaykay pisti istemişti. Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmayı yalnızca bir kaykay pistiyle sınırlı tutmadık; Şehit Ayhan Çınar Parkı’nı da daha güvenli, daha işlevsel ve herkesin keyifle kullanabileceği bir yaşam alanına dönüştürüyoruz. Karşıyakamızın tüm mahallelerine eşit hizmet götürme anlayışıyla, kentimizin her noktasında yaşam kalitesini artıracak yatırımlarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka’da 23 Nisan coşkusu atletizm pistine taşındı
Karşıyaka Belediyesi tarafından 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen Çocuk Atletizm...
Minguzzi ailesinden Başkan Tugay’a ziyaret
İstanbul'da uğradığı saldırı sonucu 24 Ocak 2025’te hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mattia Ahmet...
Foça'da 30 yıllık altyapı sorunları çözüme kavuşuyor
Foça’da yıllardır özellikle yoğun yağışlarda yaşanan taşkın ve altyapı sorunları, kurumlar arası...
Yerel Haberleri
TümüUrla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...
Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...
Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...
Karşıyaka’da “sokak” çocukların!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Latife Hanım Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sokak Senin’...
Manisa Büyükşehir Belediyesi “Sağlıklı İşyeri”...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Beslenme Dostu ve...
Belediye ve Kaf Kaf tek yürek!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski kulüp başkanları,...
Konaklı kadınların okuma azmi örnek oldu
Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Basmane Semt Merkezi’nde açtığı...
Bornova’da doğal lezzetler halkla buluşuyor
Bornova Belediyesi, 6 Eylül 2026 tarihinde Yakaköy Köy Meydanı’nda düzenleyeceği "2. Geleneksel...
Karabağlar ‘da Gazeteci Barış Selçuk saygıyla anıldı
Karabağlar Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla, 32 yıl önce...
Engelsiz Yaşam Merkezi'nde üreterek güçleniyorlar
Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen makrome ve yaratıcı drama...
İzmir’in simge yapısı Cihan Palas yeniden hayat buluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının önemli yapılarından...
İZSU'dan 4,6 milyarlık altyapı yatırımı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2026’nın ilk altı ayında 30 ilçede toplam 4,6...
