Bornova'da asfalt seferberliği
Bornova Belediyesi, ilçe genelinde yol sorunlarını çözmek için kapsamlı bir asfalt seferberliği başlattı. Aynı anda üç farklı mahallede eşzamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, bu sayede ilçe halkının ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Bornova Belediyesi, ilçe genelinde yol sorunlarını çözmek için kapsamlı bir asfalt seferberliği başlattı. Aynı anda üç farklı mahallede eşzamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, bu sayede ilçe halkının ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile birlikte sahaya çıkarak, çalışmaları yerinde inceledi ve yapılanlar hakkında detaylı bilgi verdi.
Bornova’nın tamamında yol sorunlarını çözmek için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki,“CHP Bornova İlçe Başkanımız Sayın Ertürk Çapın ve Büyükşehir ile Bornova Belediyesi meclis üyelerimiz ile birlikte sahadayız. Bugün, Bornova’da bir ilki gerçekleştiriyoruz; aynı gün içerisinde üç ayrı mahallede asfalt serimi yapıyoruz. Bu, vatandaşlarımızın yol sorunlarını bir an önce çözmek için gösterdiğimiz çabanın en somut örneğidir” dedi.
"Her mahalleye ve köye eşit hizmet"
Üç noktada devam eden çalışmaların detayları hakkında bilgi veren Başkan Eşki, “Mevlana Mahallesi’nde Kent Lokantamızı kuracağımız bölgede yoğun çalışmalarımız var. 1707 ve 1709 sokakların kapalı olan yollarını açarak birbirine bağladık. Kızılay Mahallesi’nde yaklaşık on gün önce başlayan yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca, Sarnıç Köyü’nde muhtarımızın taleplerini dikkate alarak Akyar Sokak’ta asfalt serimi gerçekleştirdik. Köylerimizi de unutmadık; Bornova’ya bağlı 12 köyümüzde ihtiyaç duyulan asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Amacımız, Bornova’nın her mahallesini modern ve ulaşılabilir hale getirmek” diye konuştu.
"Sorunlarını kısa sürede çözeceğiz”
Başkan Eşki, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Kent Lokantamızı açmaya hazır hale getireceğiz ve vatandaşlarımız burada da kaliteli hizmet alabilecek. Bornova’nın tüm sokaklarını asfaltlayarak mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kolayca ulaşımını sağlamayı hedefliyoruz. Bu asfalt seferberliği ile tüm sokaklarımızı yenileyip, Bornova’yı daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Manisa Büyükşehir’den Soma’da 3 Kilometrelik Asfalt...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz zaman...
Başkan Uzun, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi
Limanreis Mahallesi'nde devam eden asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Narlıdere...
Başkan Uzun asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Narlıdere Belediyesi’nin asfalt çalışmaları hız kesmiyor. Narlıdere Belediyesi son olarak...
Yerel Haberleri
TümüHarf Devrimi’nin 98. yılı Konak’ta kutlandı
Cumhuriyet tarihinin en önemli kültürel dönüşümlerinden biri olan Harf Devrimi’nin 98. yılı...
Karşıyaka’da kayıt dışı işletmelere sıkı denetim
Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki ruhsatsız ve kaçak iş yerlerine yönelik denetimlerini...
Buca’da “Her Güne Bir Atık” seferberliği
Buca Belediyesi’nin okullarda sürdürdüğü “Her Güne 1 Atık Projesi” kapsamında evlerinde...
Bornova’da muhtarlara destek enerjiye yatırım
Bornova Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Eşki başkanlığında...
ESHOT’un çevreci filosu COP31 için Antalya’da
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Antalya’da düzenlenecek COP31’in ulaşım...
Başkan Sengel: “Sayıştay Raporları Üzerinden Siyaset...
Efes Selçuk Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2025 yılı Sayıştay Denetim...
İzmir, COP31’de iklim mücadelesini dünyaya anlatacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek COP31’de “Dirençli...
Kıbrıs ve Kore Muharip Gazileri Parkı yeniden doğdu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş’te bulunan Kıbrıs ve Kore Muharip Gazileri Parkı’nda 1045...
Menemen Konutları’nda binalar yükseliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 bin 400 konutluk Egeşehir Menemen Konutları Projesi’nde...
Büyükşehir’in Çoksesli Oda Korosu Eskişehir’de Büyük...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Oda Korosu, 2. Uluslararası Eskişehir Polifonik...
Başkan Ünsal’dan temizlikte kalıcı çözüm ve mali disiplin...
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda çöp toplama...
Konak’ta vergi ödeme kolaylığı
Konak Belediyesi, kasım ayı vergi ödeme dönemi kapsamında vatandaşların işlemlerini sıra...