Bornova’nın yolları hızla yenileniyor
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kızılay Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışması ve Işıkkent’te son aşamasına gelen TIR garajını inceledi. Eşki, "Bornova’nın tüm mahallelerinde yollarımızı yenileyerek daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz” açıklamasında bulundu.
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kızılay Mahallesi’nde yoğun biçimde devam eden asfaltlama çalışması ile Işıkkent’te son aşamasına gelen TIR garajını yerinde inceledi. Her adımda Bornovalının yaşamını kolaylaştırmayı ve kent yaşamını güzelleştirmeyi amaçladığını ifade eden Başkan Eşki, taleplere en hızlı şekilde yanıt vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kızılay’da asfalt serimi tamamlanıyor
Kızılay Mahallesi’nde bulunan ve 13 ayrı sokakta Ekim ayı başından bu yana devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde kontrol eden Başkan Eşki, projelerin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Eşki, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Modern ve güvenli ulaşım altyapısının önemine vurgu yapan Eşki, “Bornova’nın tüm mahallelerinde yollarımızı yenileyerek daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Tır Garajı gün sayıyor
Başkan Eşki, Kızılay Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Işıkkent’te yapımı devam eden Tır Garajı’nı ziyaret etti. İlgili birim sorumlularından bilgi alan Eşki, projenin son aşamaya geldiğini belirterek, bölgedeki esnafla da görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Eşki, “Işıkkent’e yakışır, modern bir tır garajı yakında hizmete açılacak. Bu proje, hem bölgede trafik düzenini sağlayacak hem de esnafımızın lojistik ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.

“Her mahallede hizmet var”
Bornova’nın her noktasında altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Başkan Eşki, ilçenin ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirtti. "Mahallelerimizde yol güvenliği ve konforunu artırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Hem asfalt serimi hem de tır garajı gibi projelerle ilçemizi daha modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Selçuk'ta yollar yenileniyor: 40 yıllık bekleyiş sona erdi
Efes Selçuk’ta Zeytinköy ve Barutçu mahallelerine ulaşımı sağlayan 15,5 kilometrelik yenileme...
Bornova’nın kalbine modern dokunuş
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki; ilçenin merkezi konumundaki Kazım Dirik ve Erzene...
Başkan Ünsal sözünü tuttu: Gençler kaykay pistine kavuşuyor
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Cumhuriyet Mahallesi’ne yaptığı ziyarette çocuk ve...
Yerel Haberleri
TümüAvrupa Hareketlilik Haftası’nda Spil Dağı’nda yürüyüş
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında doğaseverleri Spil...
Başkan Denizli, İsmet İnönü ve Musalla’da kış...
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle...
Gaziler Günü’nde İzmir'de vefa buluşması
19 Eylül Gaziler Günü, İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk...
Menemen Çömlek Festivaline muhteşem açılış!
Menemen Belediyesi tarafından 5’inci kez düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali,...
Selçuk'ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Sakarya Meydan Muharebesi’nin ardından gazilik ünvanı ve...
Karşıyaka kahraman gaziler için yürüyecek
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesi...
Başkan Mutlu’dan Gaziler Günü’ne özel buluşma: Her zaman...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve...
Buca’da Dünya Temizlik Günü’ne özel temizlik harekâtı
Buca Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında Fırat Mahallesi’nde gönüllüler ve mahalle...
Bornova’da iki yeni “Kent Bostanı” daha açıldı
Bornova Belediyesi, Karacaoğlan ve Yunus Emre mahallelerinde toplam 11 bin metrekarelik iki...
Kınık’a 135 kilometrelik içme suyu şebekesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Kınık’ta içme suyunun önemli bölümünün...
Çeşme Belediyesinden minik öğrencilere ''Okula Hoş...
Çeşme Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2026-2027 eğitim öğretim yılında ilkokula ilk...
Karşıyaka’da nesiller arası buluşma
‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinliklerini dopdolu bir programla sürdüren Karşıyaka...