BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Buca'da 452 can dosta sıcak yuva!

Buca'da 452 can dosta sıcak yuva!

"Satın alma, sahiplen"

Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü koronavirüs sürecinde geçen 2020’de de sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçlarını karşılayarak, büyük bir bölümü engelli olmak üzere toplam 452 kedi ve köpeğin sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladı.

0Yorumlar
Buca'da 452 can dosta sıcak yuva!

Bucalılara zor bir dönemde gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, satın alma sahiplen çağrısını yineleyerek “Hayatınıza sadık bir dost katın” dedi.   

Hayvanların yaşama haklarını korumak için çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Buca Belediyesi, tüm dünya için zorlu geçen 2020 boyunca can dostları sıcak yuvaya kavuşturdu. 

Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yıl boyunca can dostların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek için seferber oldu. Özellikle hayvan dostu Bucalı hemşehrilerinin evde kaldığı süre boyunca çalışmaları iki katına çıkaran ekipler, pandemi süresince sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını karşılarken, sağlık sorunu yaşayan hayvanları ise tedavi etti. 

PANDEMİDE 452 CAN DOSTU SICAK YUVAYA KAVUŞTU 
Saha çalışmaları ve gelen ihbarlarla can dostlara müdahale eden ekipler, tam donanımlı bakım üniteleri, hayvan ambulansı, acil müdahale ve röntgen odalarıyla beş yıldızlı tedavi ve bakım hizmeti veren Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde onları misafir etti.  Hayvanların tedavi, bakım ve aşılarını gerçekleştiren ekipler, özellikle koronavirüs (Covid-19) salgınıyla geçen 2020 yılında büyük bir başarıya imza attı. Yürütülen çalışmalar kapsamında birçoğu engelli olmak üzere toplam 452 kedi ve köpek sahiplendirilerek, sıcak bir yuvaya kavuşturuldu.

BUCALILAR KARŞILIKSIZ SEVGİYİ CAN DOSTLARDA BULDU 
Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra can dostlara kucak açtığı için tüm Bucalı hemşehrilerine teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Geride bıraktığımız pandemi sürecinde hepimiz sıcak bir yuvanın ve dostluğun önemini daha iyi anladık. Hemşehrilerimiz de bu dönemde karşılıksız sıcak sevgiyi buldukları sokak hayvanlarımıza yöneldiler. Yaşam alanlarını işgal ettiğimiz can dostlarımızı böylelikle bir nebze de olsa şehir yaşamının zorlu koşullarından kurtarmış olduk. Duyarlılık gösteren tüm Bucalılara tekrar teşekkür ediyorum. Sokakta bakıma ve yardıma muhtaç çok sayıda sokak hayvanımız var; onlar bizim oyuncağımız ya da malımız değil, en yakın dostumuzdur. Onların da aynı bizim gibi ilgi ve sevgiye ihtiyacı var. Satın almayın, sahiplenin! Hayatınıza sadık bir dost katın” diye konuştu.

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni

Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...

4 saat önce

Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...

Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...

5 saat önce

Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...

Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...

5 saat önce

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

8 saat önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

9 saat önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

9 saat önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

10 saat önce

Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı

Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...

10 saat önce

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

1 gün önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

1 gün önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

1 gün önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

1 gün önce