BIST 100 10.759,56 %3,64 Altın 6.222,90 ₺/gr %3,56 Bitcoin $77.357 %0,19 Dolar 49,96 ₺ %0,07 Euro 55,81 ₺ %0,26 Sterlin 67,01 ₺ %0,11 Gümüş 78,92 ₺/gr %5,74 Ethereum $2.244,49 %1,80 İsviçre Frangı 60,59 ₺ %0,02 Kanada Doları 35,75 ₺ %0,17 Avustralya Doları 35,14 ₺ %0,12 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,09 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel ESİAD 30. Yılını gurur ve coşkuyla kutladı

ESİAD 30. Yılını gurur ve coşkuyla kutladı

İzmir’in ve Ege Bölgesinin önde gelen sanayici ve iş insanları önderliğinde 16 Mart 1992 tarihinde kurulan Ege Sanayicileri ve İş insanları Derneği (ESİAD) 30. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Çeşme Yuzu Beach Club’ta düzenlenen etkinlikte Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaptığı konuşmada veda mesajı veren ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABAĞLI, 13. Dönem Faaliyet Kurulu Üyelerine ve ESİAD çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.

0Yorumlar
ESİAD 30. Yılını gurur ve coşkuyla kutladı

Gece ESİAD 30. Yıl filminin izlenmesi ile başlarken, açılış konuşmasını yapan ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı, kökleri Ege’ye uzanan evrensel değerlere saygı ve ATATÜRK’ün çizdiği Türkiye Cumhuriyeti vizyonu ve çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda ESİAD’ın faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

“Sivil toplumun gelişmesinde öncü güç”

1992 yılında gerçekleştirdiği ilk Genel Kurul’da 82 üyesi ile yola çıkan ESİAD’ın bugün yaklaşık 250 üyesi, 20 milyar doların üzerinde iş hacmi, 200 binden fazla istihdam sağlayan ve Ege Bölgesi ihracatının yüzde 50’sinden fazlasını gerçekleştiren 1000’in üzerinde firmanın temsil edildiği güçlü bir sivil toplum örgütü olduğunu belirten Karabağlı, “Demokratik, laik, etkin hukuk devleti ilkelerini savunan, sürdürülebilir kalkınma amaçlarına hizmet eden, küresel düzeyde rekabet gücü yüksek ESİAD 30. Yılını gurur ve coşkuyla kutladı

 

bir sanayi hedefleyen ESİAD, kurulduğu günden bu yana iş dünyasında sivil toplum anlayışının gelişmesinde öncü rol üstlenmiştir. 30 yıldır İzmir’de ve bölgemizde sanayimize ve iş dünyamıza hizmet eden ESİAD, 25 yılı aşkın süredir  İzmir AB Bilgi Merkezine ev sahipliği yapmaktadır” dedi.

“ESİAD’da bir bayrak devri gerçekleşecek”

Karabağlı, “Gönüllülük esasına dayanan sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin önemli bir aktörü olduğuna işaret ederek, “Çok sesli gerçek demokrasiler sivil toplumun gücü ve etkinliği ile doğru orantılıdır. Bizler, ülkemizin katılımcı demokrasi bakımından güçlenmesinde, çağdaş normlara uyum sağlamasında ve sosyo-ekonomik olarak gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemli rol oynadıklarına inanıyor ve bunun sorumluluğunu taşıyoruz. ESİAD 30 yıldır bu sorumlulukla çalıştı. Bundan sonra hizmet çıtasını daha da yükselterek iş dünyasına hizmet vermeye devam edecektir” diye konuştu.

ESİAD 30. Yılını gurur ve coşkuyla kutladı

ESİAD’ın pandemi nedeniyle gecikmeli olarak Mart 2021’de gerçekleştirilen Genel Kurulunda seçilen 13. Dönem Yönetim Kurulunda yer alarak, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmekten onur duyduğunu ve bu görevi ilk günden itibaren layıkıyla yerine getirmek tüm gücüyle çalıştığını ifade eden Karabağlı, aynı zamanda veda mesajı verdi. Karabağlı, EBSO seçimlerinde Yönetim Kuruluna aday olma kararı çerçevesinde ESİAD Yönetim Kurulundan ve Yönetim Kurulu başkanlığından ayrılacağını, bunu bir bayrak devri olarak gördüğünü belirtti.

ESİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Sıtkı Şükürer ise, ESİAD 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak gerçekleştirdiği çalışmalar ve Derneğe kattığı motivasyon için Mustafa Karabağlı’ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Tamamen sponsorların katkılarıyla düzenlenen gecede, konuşmaların ardından 13. Dönem Faaliyet Kurulu Üyelerine ve ESİAD çalışanlarına Mustafa Karabağlı tarafından teşekkür plaketi verildi. Daha sonra sahne alan Kenan Doğulu ise en güzel şarkılarını söyleyerek ESİAD üyelerine ve misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin ana sponsorluğunu İzka İnşaat, Luvi Grup, Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Teco üstlenirken etkinlik sponsorları ise Ci Group, Çekiçoğlu, Eczacıbaşı, Hasan Yıldırım Demir Çelik Sanayi Ticaret A.Ş., Karluna, Norm Holding, Otto Group, Özdeker ve Tolkar Smartex oldu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Foça’da Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Foça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü; resmî törenler, tebrikat programı,...

16 saat önce

İzmir’in Deprem Master Planı hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın öncülüğünde, kenti depreme karşı daha...

17 saat önce

Pehlivan: Cumhuriyeti 365 gün yüreğimizde taşıyoruz

Menemen'de iki günlük Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali, Cumhuriyet Meydanı'nda...

19 saat önce

Urla’da zeytinin bereketi sanatla buluşuyor

III. Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali, 6-8 Kasım’da üç gün boyunca zeytinin kadim...

19 saat önce

Dikili’de Cumhuriyet’in 103. yıldönümü coşkuyla kutlandı

Dikili ve Çandarlı’da Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü, bayraklarla gerçekleştirilen kortej...

20 saat önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Buca’da coşkuyla kutlandı

Buca’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, spor gösterileri, geleneksel kortej yürüyüşü ve Işılay...

20 saat önce

Karşıyaka Cumhuriyet aşkıyla tek yürek!

Türkiye Cumhuriyeti’nin 103. kuruluş yıl dönümü, Karşıyaka’da muhteşem bir fener alayı ile...

20 saat önce

Büyükşehir’den öğrencilere deprem çantası ve afet eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim 2020’de 117 kişinin yaşamını yitirdiği depremin 6’ncı yıl...

21 saat önce

23 saat oğlunu enkazda bekledi, şimdi başkalarına umut...

İzmir’de 30 Ekim depreminde 12 yaşındaki oğlu Berk’i ve köpeği Alf’i kaybeden Meryem Kaya...

21 saat önce

30 Ekim’in kahramanları o günü unutamıyor

2020 yılında meydana gelen İzmir depreminin üzerinden altı yıl geçse de itfaiye personelinin...

21 saat önce

Bornova’da tarihi gece

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku sokaklardan...

21 saat önce

Başkan Sengel’den 29 Ekim Mesajı: “Milli İrade Esastır”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü, Efes Selçuk’ta gün boyu süren etkinliklerle...

21 saat önce