BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Güzelbahçe’ye Yeni Cazibe Merkezi Avlu Güzbel Açıldı

Güzelbahçe’ye Yeni Cazibe Merkezi Avlu Güzbel Açıldı

Güzelbahçe Belediyesi’nin 4’üncü Güzbel Cafesi halkın büyük ilgisiyle açıldı. Başkan Günay, “Artık Alaçatı’ya, Çeşme’ye gitmenize gerek yok. Avlu Güzbel Cafe hem kaliteli hem hesaplı bir mekan olacak” diye konuştu.

0Yorumlar
Güzelbahçe’ye Yeni Cazibe Merkezi Avlu Güzbel Açıldı

Güzelbahçe Belediyesi, Güzbel Cafe konseptine bir yenisini daha ekleyerek ‘Avlu Cafe’yi hizmete açtı. Açılışa Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Eşi Nermin Günay, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Emine Aydıncık, Belediye Meclis Üyeleri, Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran ve Güzelbahçeli vatandaşlar katıldı.

Başkan Günay’dan Duygusal Konuşma

Durmadan, yorulmadan çalışıp iktidara koşacakları için söz verdiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Aramızda büyüklerimiz var. Ertan Başkanım var bu partinin bu mahallenin efsane başkanı. Yol arkadaşlarım meclis üyelerimiz, muhtarlarımız tüm Güzelbahçe burada yanımızda. Bir misafirimiz daha var Malatya il Yönetiminden benim de akrabam kardeşim Emine Aydıncık burada Güzelbahçe‘ye hoş geldin. Günay ailesi olarak çok duygusalız, zor zamanlardan geçtik. Bu süreci sizlerle birlikte aşacağız. Söz veriyorum ne olursa olsun gece gündüz çalışacağım. Buradan oğluma da selam gönderiyorum oğlum senin için Güzelbahçe ile ilgili hayallerimizi gerçekleştirip, Güzelbahçe’yi en iyi ilçe yapacağız” diye konuştu. Konuşma esnasında göz yaşlarına hakim olamayan Başkan Günay’ı eşi Nermin Günay teselli etti.

‘Güzelbahçe artık marka bir ilçe’

Değerli hemşehrileriyle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Günay, “Güzelbahçemize değer katacağına inandığımız Avlu Güzbel Cafe’nin açılışında sizlerle buluşmak benim için büyük bir onur. Bu mekân, sadece bir kafe değil; hemşehrilerimizin buluşma noktası, nefes alma alanı, ilk mahalle olması hasebiyle Atatürk mahallesinin ruhuna yakışan bir sosyal yaşam durağı olacak. Öncelikle, siz kıymetli halkımızdan bir ricam var. Bu güzel ilçede birlikte yürüdüğümüz bu yolda, eğer bir hakkınız geçtiyse, eğer bir eksikliğimiz, gecikmiş bir hizmetimiz olduysa, tüm samimiyetimle helallik diliyorum. Çünkü biz bu göreve gönül vererek, sizlere layık olmak için geldik. Eksik bıraktığımız ne varsa, telafi etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle sahil düzenlemesi çalışmalarımızdan da bahsetmek isterim. Sahilimiz artık sadece yürüyüş yapılan bir alan değil, sosyal yaşamın merkezi haline geliyor. Daha temiz, daha estetik, daha işlevsel bir sahil şeridini Güzelbahçemize kazandırıyoruz. Avlu Güzbel Cafe de bu vizyonun önemli bir parçası olacak. Yine sizlerden gelen olumlu geri dönüşlerle memnuniyetle ifade edebilirim ki, sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olan GÜZMAR marketlerimiz, vatandaşlarımızın ekonomik yükünü hafifletmeye başladı. Kaliteli ürünü, uygun fiyata halkımızla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu modeli Yalı, Yelki, Mustafakemalpaşa, Siteler ve Maltepe mahallelerimize de kısa sürede taşıyacağız. Her mahalleye bir GÜZMAR hedefimiz doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. Payamlı mahallemize giden yolun tamamlanmasıyla ilgili de yoğun bir çalışma içindeyiz. Vatandaşlarımızın sabrına teşekkür ediyorum. En kısa sürede o yolu tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum: Onur Günay Eğitim Kampüsümüz ile Güzelbahçe’nin eğitimde marka haline gelmesi yolunda önemli bir adım attık. Bu kampüs, çocuklarımızın çağdaş, bilimsel ve özgür düşünceyle yetişeceği, ilçemizin gururu olacak bir merkezdir. Kıymetli hemşehrilerim, Güzelbahçe için gecemizi gündüzümüze katıyor, her adımda daha yaşanabilir bir ilçe için çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız bu güzel mekânın da, hem esnafımıza hem vatandaşlarımıza bereket getirmesini diliyorum. Hepinize teşekkür ediyor, sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.’diye konuştu.

İzmir’in en köklü çarşısının cazip hale gelmesinde büyük emeği olan Günay Başkan'a teşekkür eden CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, “Gururla söylemek istiyorum biz Güzelbahçeliler Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak, birbirine güvenen, inanan insanlarız. Güzelbahçe büyük ailelerin yaşadığı bir yer. Buradan ilan ediyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını, bu çalışkan belediye başkanları olduğu sürece kimse engelleyemeyecek. Feriştahı gelse Cumhuriyet Halk Partisi bizimdir ve çok yakında iktidara gelecektir” diye konuştu.

Güzbel Avlu Cafe'nin mimari aşamasına önemli katkılar sunan Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Gizem Göçtü, ''Bugün burada sadece bir kafenin açılışını değil bir hayalinde kapılarını açıyoruz. Başkanımız çok özverili her şeyi en ince ayrıntısına takibini yapıyor ve en iyisini nasıl yaparız diye düşünüyor. Bu kurulan hayalin başkanımızın desteğiyle gerçekleştiği için kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

Meclis üyeleri adına konuşan Atatürk Mahallesi sakini İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Memet Eren, ''Tarihi Atatürk Mahalle'mizden belediye başkanları ve meclis üyeleri olmak üzere büyük değerler geldi ve geçti. Ancak Atatürk Mahallesi ilçemizin gelişimindeki pay dan hak ettiği payı bir türlü alamadı. Taki Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay göreve gelene kadar. Her mahalleye eşit hizmet prensibiyle mahallemize ciddi katkılar koydu. Kendisine tüm mahallemiz ve Güzelbahçe halkı adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Söz verip bu sözü kısa süre içinde gerçekleştiren Başkan Günay'a teşekkür eden Atatürk Mahallesi Muhtarı Ahmet Başer, ''Başkanımıza Yelki Güzbel açılışında çok güzel bir mekan oldu deyince Atatürk Mahallesi içinde güzel bir projemiz var hiç kuşkun olmasın muhtarım demişti ve verdiği sözü çok kısa zamanda tuttu. Avlu Cafe çok güzel ve özel bir mekân oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum'' dedi.
Konuşmaların ardından Avlu Güzbel Cafe’nin açılışı yapıldı. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Manisa Büyükşehir Belediyesi “Sağlıklı İşyeri”...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Beslenme Dostu ve...

19 saat önce

Belediye ve Kaf Kaf tek yürek!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski kulüp başkanları,...

20 saat önce

Konaklı kadınların okuma azmi örnek oldu

Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Basmane Semt Merkezi’nde açtığı...

1 gün önce

Bornova’da doğal lezzetler halkla buluşuyor

Bornova Belediyesi, 6 Eylül 2026 tarihinde Yakaköy Köy Meydanı’nda düzenleyeceği "2. Geleneksel...

1 gün önce

Karabağlar ‘da Gazeteci Barış Selçuk saygıyla anıldı

Karabağlar Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla, 32 yıl önce...

1 gün önce

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde üreterek güçleniyorlar

Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen makrome ve yaratıcı drama...

1 gün önce

İzmir’in simge yapısı Cihan Palas yeniden hayat buluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının önemli yapılarından...

1 gün önce

İZSU'dan 4,6 milyarlık altyapı yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2026’nın ilk altı ayında 30 ilçede toplam 4,6...

1 gün önce

Başkan Tugay, Kazakistan’da yeni iş birliklerinin...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve beraberindeki İzmir heyeti, Kazakistan'ın...

1 gün önce

Narlıdere zabıtasında yaka kamerası dönemi

Narlıdere Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve saha denetimlerinde şeffaflığı sağlamak...

2 gün önce

'İzmir'de zeybek bilmeyen kalmasın' çağrısı 500 kişilik...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “İzmir'de zeybek bilmeyen kalmasın” çağrısıyla hayata geçirdiği...

2 gün önce

Bornova’da tarım ve dayanışma hamlesi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Yakaköy’deki 15 dönümlük Doğal Tarım Çiftliği’nde...

2 gün önce