BIST 100 12.888,33 %0,00 Altın 6.733,84 ₺/gr %0,23 Bitcoin $84.026 %0,09 Dolar 48,97 ₺ %0,19 Euro 55,82 ₺ %0,16 Sterlin 64,82 ₺ %0,16 Gümüş 100,50 ₺/gr %0,16 Ethereum $2.674,06 %0,43 İsviçre Frangı 59,07 ₺ %0,03 Kanada Doları 34,62 ₺ %0,13 Avustralya Doları 34,42 ₺ %0,39 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 13,04 ₺ %0,17 BAE Dirhemi 13,33 ₺ %0,19 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,71 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,15
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Hijyenik ve güvenli pazarların adresi Menemen

Hijyenik ve güvenli pazarların adresi Menemen

Menemen'de Halil Alkaya Pazar Yeri başta olmak üzere ilçedeki pazar yerleri Menemen Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerince denetlenirken, temizlik ekipleri de hem pazar kuruluyken, hem de pazar kapandıktan sonra tam mesai yaparak, bölgenin temizliğini sağlıyor. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Hemşehrilerimizin en güzel ürünlere en iyi şartlarda ulaşması için ekiplerimiz yoğun çaba sarf ediyor. Bu konuda gecesini gündüzüne kadar tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

0Yorumlar
Hijyenik ve güvenli pazarların adresi Menemen

İlçedeki pazar yerlerinin arka arkaya üstünü kapatan ve satıcıyla tüketicinin modern şartlarda buluşmasını sağlayan Menemen Belediyesi, gıda güvenliği ve pazar yerlerinin hijyeni konusunda da standartlarını yüksek tutuyor. Başta 17 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en önemli pazar yeri olan Halil Alkaya Pazar Yeri, Koyundere Pazar Yeri ve Seyrek Pazar Yeri olmak üzere hızla pazar yerlerinin üstünü kapatan ve Türkelli'de de son aşamaya gelen Menemen Belediyesi, pazar yerlerinin denetimi ve hijyeni için de hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

Pazarların kuruluş saatlerinden itibaren denetimlerini gerçekleştiren zabıta ekipleri, ürünlerin doğru fiyat ve kaliteyle vatandaşlara sunulmasını sağlarken, temizlik işleri ekipleri de gün boyunca pazar yerlerinin temiz kalması için görev yapıyor. Temizlik ekiplerinin mesaisinde en yoğun bölümse pazar kapandıktan sonra başlıyor. Kalabalık bir kadroyla alanda yer alan temizlik ekipleri, sadece birkaç saat içinde pazar yerindeki tüm çöpleri temizliyor ve alanın düzenlemesini gerçekleştiriyor.



"Menemenliler en taze sebze ve meyveyle buluşuyor"

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Menemen, ıspanaktan zeytine, pamuktan çileğe kadar birçok ürünüyle hem tarımın ve üretimin kenti, hem de kalabalık nüfüsuyla ciddi bir tüketim merkezi. Dolayısıyla Menemen'in pazar yerlerinden alışveriş yapan hemşehrilerimiz, aldıkları meyve ve sebzelerin en tazelerine ulaşma fırsatı buluyor. Biz de bu güzel avantajın devam etmesi, hijyenik koşullar altında sürmesi ve alışveriş sırasında doğabilecek çeşitli sıkıntıların önüne geçebilmek için pazar yerlerimize titizlikle yaklaşıyoruz. Gerek zabıtamız, gerekse de temizlik ekiplerimiz, yıllardır üstlerine düşeni en iyi şekilde yaparak, Menemenlilere güvenli ve sağlıklı alışveriş koşulları sunuyor." dedi.

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Başkan Önal, muhtarlarla bir araya geldi

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin öncelikli...

29 dakika önce

Güzelbahçe Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Yeni...

Güzelbahçe Belediyesi Ayşe Mayda Spor Tesisleri’nde 3 yıldır sağlığa dair bir çok konunun ele...

1 saat önce

İzmir’de emeklilere yaklaşık 90 milyon TL’lik destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin emeklilere yönelik aylık alışveriş ve kira desteği 4 bin TL’ye...

2 saat önce

Çiğli Komedi Akşamları Yeni Sezonunu Roman Gecesiyle Açtı

Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Komedi Akşamları, yeni sezonuna Emrah Bari ile Roman...

2 saat önce

Bornova’dan büyük dayanışma hamlesi

Bornova Belediyesi ilçe sınırlarını aşarak İzmir genelindeki huzurevleri ve yaşlı bakım...

2 saat önce

İzmir’in yangınla mücadelesinde dijital güç

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yangınlara daha hızlı ve etkin müdahale etmek amacıyla geliştirdiği...

2 saat önce

Bir ömürlük itfaiye deneyimi gençlere aktarıldı

İzmir İtfaiyesi’nin düzenlediği “Bir Ömür İtfaiye” söyleşisi yaşamını aynı mesleğe adamış farklı...

2 saat önce

Özlem Koç Şenoğlu’ndan önemli başarı!

İnşaat, yatırım ve gayrimenkul alanında geliştirdiği projeyle Akbank ve Sabancı Üniversitesi’nin...

19 saat önce

Su ürünleri sektörü Future Fish Eurasia’da buluştu

Future Fish Eurasia – 12. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık...

20 saat önce

39. Ahilik Haftası Efes Selçuk’ta Törenle Kutlandı

Efes Selçuk’ta 39. Ahilik Haftası, Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Selçuk Mesleki Eğitim...

21 saat önce

Buca’da marketlere “sıfır atık” denetimi

Buca Belediyesi, ilçedeki atık yönetimini en üst seviyeye çıkarmak ve çevre bilincini artırmak...

1 gün önce

Bornova’da çifte merdiven hamlesi

Bornova genelinde kentsel konforu ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız...

1 gün önce