BIST 100 13.284,42 %1,67 Altın 6.865,89 ₺/gr %0,94 Bitcoin $81.125 %0,40 Dolar 48,79 ₺ %0,08 Euro 56,11 ₺ %0,08 Sterlin 65,43 ₺ %0,11 Gümüş 103,93 ₺/gr %1,69 Ethereum $2.624,41 %0,81 İsviçre Frangı 59,37 ₺ %0,40 Kanada Doları 34,90 ₺ %0,15 Avustralya Doları 34,76 ₺ %0,25 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,99 ₺ %0,23 BAE Dirhemi 13,28 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,50 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,21
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel İzmir’de yoga zamanı

İzmir’de yoga zamanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bornova’daki Macera Parkı’nda “Matını ve çadırını al gel” sloganıyla 17-20 Haziran tarihleri arasında yoga kampı düzenliyor. İzmir Yoga Festivali kapsamında 19-21 Haziran’da ise Kültürpark Ahşap Sahne’de gün boyu pratik ve aktiviteler yapılacak.

0Yorumlar
İzmir’de yoga zamanı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’de sporu yaygınlaştırma ve spor kültürünü geliştirme vizyonu doğrultusunda yoga festivali ve kampı düzenleniyor. 17-20 Haziran tarihleri arasında Bornova’daki Macera Parkı’nda yoga kampı yapılacak. İzmir Yoga Festivali de Kültürpark Ahşap Sahne’de 19 Haziran Pazar günü başlayacak.

Dolu dolu program
Macera Parkı’nda “Matını ve çadırı al gel” sloganıyla düzenlenecek yoga kampı kapsamında 17 Haziran Cuma günü Aslı Başar ile yoga terapi, Gülin Zeytinlu ile yoga akışı, Onur İstek ile zeybek yoğa, Burcu Güçlü ile gitar meditasyonu, 18 Haziran Cumartesi günü Begüm Berberoğlu ile sunrise yoga, Saadet Çıngır ile Sivanando yoga, Yelda  Çetiner ile holistik nefes ve mindfulness, Uzm. Psk. Selver Tunca Tutan Koç ile yaşam ağacım, Yeşim Atik ile Yin Yoga, Gülen Şerbetman ile gong eşliğinde sound heading, Begün Berberoğlu ile masal terapisi yapılacak.
19 Haziran Pazar günü ise Sultan Eroğlu ile Tibet Çanakları, Begüm Berberoğlu ile Eril & Dişil enerji yoga akışı ve thetahealing semineri, Müge Keser ile astroloji ile şifalanma, Beste Elcanlı ile ters duruş atölyesi, Uzm.  Psk. Selver Tunca Tutan Koç ile hayat yolum, Gülen Şerbetman ile yağların gizli dili, Sultan Eroğlu ile sunset yoga var.  20 Haziran Pazartesi günü Hilal Erdil ile Vinyasa yoga, Yelda Çetiner ile kalp nefesi, Melike İnce Doğan ile doğal taşlar ve çakralar, Uzm. Psk. Selver Tunca Tutan Koç ile doğanın varoluş hali, Nalan Koç ile vinyasa yoga, Demir Atilla ile Sufi flow eğitimleri verilecek. Katılmak isteyenler 232.293 30 30 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.

Yoga ile hayatı yakala
İzmir Yoga Festivali de Kültürpark Ahşap Sahne’de 19 Haziran Pazar günü başlayacak. Burada da Gülin Zeytinlu, Elif Türkyolu, Uğurcan Yelekli, Serhat Acarlı, Dyt. Bengü Ünal, Kerem Mert Yanık, Seda Ağme, Yeşim Atik, Aylin Oğuz, Gizem Gümüşay ve Dr. Murat Balanlı tarafından 21 Haziran’a kadar her gün 09.00’dan itibaren pratikler ve aktiviteler yapılacak. “Yoga ile Hayatı Yakala” sloganıyla düzenlenecek festivalle ilgili tüm bilgiler www.kulturparkizmir.org web sitesinde yer alıyor.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Güzelyalı’da nostalji rüzgarı esti: 80’ler 90’lar Şenliği...

Konak Belediyesi’nin Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda düzenlediği “80’ler 90’lar Şenliği”,...

15 saat önce

İZKİTAP’ta ilk gün yoğun ilgi

İZKİTAP – 8. İzmir Kitap Fuarı, ilk gününde binlerce kitapseveri Kültürpark’ta buluşturdu. Gün...

17 saat önce

Çeşme kıyılarından 1,5 ton atık çıkarıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Kıyı Temizliği etkinlikleri kapsamında Çeşme...

18 saat önce

Bornova’da Dünya Temizlik Günü seferberliği

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde günün ilk ışıklarıyla...

18 saat önce

İzmir’de servislerde öğrenci güvenliği için sıkı denetim

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul servislerine...

19 saat önce

İzmir İtfaiyesi ağır arama kurtarmada güçleniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, olası afetlere daha etkin müdahale...

19 saat önce

Büyükşehir’in kurduğu merkez umut oluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Alzheimer ve Demans Merkezi, üyelerinin bilişsel becerilerini...

19 saat önce

Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Spil Dağı’nda yürüyüş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında doğaseverleri Spil...

1 gün önce

Başkan Denizli, İsmet İnönü ve Musalla’da kış...

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle...

1 gün önce

Gaziler Günü’nde İzmir'de vefa buluşması

19 Eylül Gaziler Günü, İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk...

1 gün önce

Menemen Çömlek Festivaline muhteşem açılış!

Menemen Belediyesi tarafından 5’inci kez düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali,...

1 gün önce

Selçuk'ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Sakarya Meydan Muharebesi’nin ardından gazilik ünvanı ve...

1 gün önce