Karabağlar Belediyesi'nde amatör futbol kulüplerine dev destek
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, amatör futbol takımlarıyla bir araya geldi.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin yeni sezon öncesi nakdi olarak desteklediği amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle bir araya geldi. Karabağlar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir ve kulüp yöneticilerine “1 milyon” liralık sembolik çeki teslim eden Başkan Selvitopu, gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sporu, sporcuları desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmaya Birlik Başkanı Demir, birlik yöneticileri, spor kulübü başkan ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş ve belediye bürokratları katıldı.
Sembolik çek teslim töreninde konuşan Başkan Selvitopu, toplam 1 milyon liralık nakdi desteğin kulüp hesaplarına geçtiğini söyledi. Böylece az da olsa masrafların karşılanmasına katkı sunulduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Belediye olarak temel amacımız spora ve sporcularımıza sahip çıkmak, onların yanında olduğumuzu göstermek. Nakdi desteklerimizin yanı sıra ayni yardımlar devam edecek. Hepimizin ortak hedefi çocuklarımızı, gençlerimizi son yıllarda artan kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Gönüllülük esasıyla, amatör ruhla çalışan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok önemli bir görev yapıyorsunuz” dedi.

ATATÜRK GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ HIZLA TAMAMLANIYOR
Karabağlar Belediyesi'nin yeni kültür, sanat ve bilim merkezlerini, spor komplekslerini yaşama geçirmek için canla başta çalıştığını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Şu anda Karabağlar Belediyesi'nin bütçe olarak en büyük yatırımı spora. Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatımız hızla, büyük bir aksaklık olmadan devam ediyor. Bu yıl içinde futbol sahamızı tribünleriyle birlikte kullanılır hale getirmeyi hedefliyoruz. Kapalı yüzme havuzumuz ve salon sporlarının yapılacağı mekanları da hemen ardından tamamlayacağız” diye konuştu.
Yeşilyurt Futbol Sahası'na da tribün kazandırmak için hazırlıkların başladığını bildiren Başkan Selvitopu, “Bunların yeterli olmadığının farkındayız. Gelecek yıllarda çok daha fazlasını yapacağız. Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyor, şimdiden başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi.
Karabağlar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir de, Karabağlar Belediyesi'nin desteklerinin önemli olduğunu vurgulayarak, “Belediyemizin spor alanlarıyla ilgili yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Belediye başkanımızın bu konuda hakkını yiyemeyiz. Destekleriniz için tüm arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu sembolik çeki Demir ve kulüp yöneticilerine teslim etti.
Demir de Başkan Selvitopu'na plaket ve çiçek sunarak teşekkür etti.
27 KULÜBÜN HESABINA YATIRILDI
Karabağlar Belediye Meclisi, Bölgesel Amatör Küme'de oynayan 1 kulübe 105 bin, Süper Amatör Küme'de oynayan 3 kulübün her birine 60 bin, 1. Amatör Küme'de oynayan 10 kulübün her birine 40 bin, 2. Amatör Küme'de oynayan 7 kulübün her birine 25 bin, 5 altyapı takımının her birine 20 bin, 1 engelli spor kulübüne de 30 bin liralık nakdi yardım yapılmasını kabul etmişti. Bu kapsamda toplam 1 milyon liralık destek kulüp hesaplarına yatırıldı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bayraklı Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 3 Milyon...
Spor yatırımları ve sporculara yönelik destekleriyle çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi,...
Karabağlar Meclisi'nde gündem hizmetler ve yatırım oldu
Karabağlar Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Helil Kınay...
Bornova'da 9 Eylül coşkusu sahaya taşındı
Bornova Belediyesi tarafından yenilenen Doğanlar Futbol Sahası, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun...
Yerel Haberleri
TümüMASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...
Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı
Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...
Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...
Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...
Huzurevinde coşkulu 29 Ekim balosu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla...
Bayraklı-Bornova hattında 5 kilometrelik yenileme
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ile Bornova arasındaki önemli güzergâhlardan Yüzbaşı...
Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Coşkusu Çocukların Sürpriziyle...
Efes Selçuk Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çocuk Birimleri tarafından düzenlenen...
Çocuklar İzmir’in kültürel mirasını sanatla keşfetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlediği basma ve...
ADD Bornova’dan Cumhuriyet Bayramı buluşması
Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Bornova Belediyesi’nin...
Başkan Dutlulu'nda '29 Ekim' mesajı!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. yıl...
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor....
Cumhuriyet’in 103. yılı Karşıyaka’da gururla kutlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü, Karşıyaka’da büyük bir coşkuyla...