Karşıyaka Yeni Yıl Festivali’nde Mansur Ark rüzgarı
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Yıl Festivali, sevilen sanatçı Mansur Ark’ın konseriyle coşku dolu anlara sahne oldu. Yılbaşı atmosferinin müziğin coşkusuyla birleştiği konser, Karşıyakalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Yeni Yıl Festivalimiz, konserler ve birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor, tüm vatandaşlarımızı bu coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.
Karşıyaka Belediyesi, yoğun ilgiyle devam eden Yeni Yıl Festivali kapsamında, sevilen sanatçı Mansur Ark’ı Karşıyakalılarla buluşturdu. Yeni yıl süslemeleri ve 15 metrelik yılbaşı ağacıyla renklenen Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda sahne alan Mansur Ark, şarkılarını Karşıyakalılarla birlikte seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek festival coşkusunu zirveye taşıdı. Festival alanında kurulan hediyelik eşya stantları ile yiyecek ve içecek alanları da yoğun ilgi gördü. Aileler ve gençler, yeni yıl ruhunu yansıtan etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

ANIL PİYANCI KARŞIYAKALILARLA BULUŞACAK
Yeni Yıl Festivali kapsamında 21 Aralık Pazar günü (bugün) birbirinden renkli etkinlikler Karşıyakalılarla buluşacak. Çocuk etkinlikleri ve Yeni Yıl Panayırı’nın ardından “Asmadan Kadehe Üzümün Yolculuğu ve Şarap” söyleşisi, dans gösterisi ve Anıl Piyancı konseri gerçekleştirilecek. Karşıyakalı rap sanatçısı Anıl Piyancı’nın birbirinden sevilen şarkılarını seslendireceği konser, saat 17.00’de başlayacak. Yeni Yıl Festivali, 31 Aralık’a kadar her gün 10.00–22.00 saatleri arasında Zühtü Işıl Meydanı’nda ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Vatandaşlar festival programının tümüne Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabiliyor.
“UMUDU BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Yeni Yıl Festivalimizle umut, neşe ve dayanışma duygusunu hep birlikte büyütüyoruz. Coşkumuzu paylaşan ve meydanlarımızı dolduran tüm Karşıyakalılara yürekten teşekkür ediyorum. Festivalimiz, önümüzdeki günlerde konserler, çocuk etkinlikleri ve birbirinden renkli programlarla devam edecek; tüm vatandaşlarımızı bu güzel atmosferi yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karantina’da renkli buluşma: Gece Kermesi, Gün Batımı...
Konak Belediyesi’nin üreten kadınların emeğine değer katan Gece Kermesi, bu kez Gün Batımı...
Akustik Yaz Akşamları İle Müziğin Ritmi Manisa Sokaklarında
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Akustik Yaz Akşamları” etkinliği kapsamında...
Çim Konserleri yaza renk katacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çim Konserleri, bu yıl da müziğin adresi olacak. İzmirlilerin ilgiyle...
Yerel Haberleri
TümüCan dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...
Çiğli Belediyesi'nden Atasanayi ve Semt Pazarlarında...
Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini korumak, yaya güvenliğini artırmak ve...
Başkan Çiçek Sokakta, Vatandaşla İç İçe
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, müdürler ve sorumlu personeli yanına alarak sahaya...
İzmir'in kimliğini yansıtan Konak Durağı hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi ile Konak Vapur...
Menderes’te 19 Mayıs Caddesi Yenileniyor
Menderes Belediyesi, Gazipaşa Mahallesi’nde yer alan 19 Mayıs Caddesi’ni yenileyerek yeniden...
Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de Mezuniyet Gururu
Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de eğitimlere başlayan 51 kadın, mezuniyet buluşmasına...
Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nden lezzet dolu...
Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde usta şefler eşliğindeki lezzet...
Konaklı kadınlar ücretsiz kurslarla meslek öğreniyor
Konak Belediyesi’nin Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Zeytinlik Semt Merkezi’nde...
