BIST 100 10.992,44 %2,16 Altın 6.331,21 ₺/gr %1,74 Bitcoin $77.925 %0,01 Dolar 49,97 ₺ %0,05 Euro 56,08 ₺ %0,57 Sterlin 67,06 ₺ %0,12 Gümüş 81,61 ₺/gr %3,41 Ethereum $2.288,11 %0,96 İsviçre Frangı 60,95 ₺ %0,63 Kanada Doları 35,73 ₺ %0,05 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,37 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,03 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,41 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Kemalpaşa'da belediyeden eğitime tam destek!

Kemalpaşa'da belediyeden eğitime tam destek!

Kemalpaşa Belediyesi, 15 günlük yarıyıl tatiliyle birlikte çalışmalarını hızlandırarak 14 okulda bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve boya işlemi yaparak öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasına

0Yorumlar
Kemalpaşa'da belediyeden eğitime tam destek!


Kemalpaşa Belediyesi, 15 günlük yarıyıl tatiliyle birlikte çalışmalarını hızlandırarak 14 okulda bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve boya işlemi yaparak öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasına katkıda bulundu.




Kemalpaşa Belediyesi, 15 günlük yarıyıl tatiliyle birlikte çalışmalarını hızlandırarak 14 okulda bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve boya işlemi yaparak öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasına katkıda bulundu. Başkan Karakayalı, “Her fırsatta eğitimin bizim için çok değerli olduğunu, katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vereceğimizi dile getiriyorum. İlçemizde çocukların daha iyi ortamlarda eğitim almaları için okullara gerekli desteği sunuyoruz” diye konuştu.

Kemalpaşa Belediyesi 15 günlük yarıyıl tatilini ilçedeki okullarda yaptığı tadilat ve boyama işleriyle öğrencilere güzel bir sürpriz yaptı. Başkan Karakayalı’nın talimatıyla başlanan çalışmalarda okulların fayans, alçı, boya ile çevre düzenlemesi, bahçelere parke döşenmesi yapılarak, öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim görmesi sağlandı.

Kemalpaşa'da belediyeden eğitime tam destek!

Daha sağlıklı bir ortamda eğitim görecekler 
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı eğitimin önemine vurgu yaparak desteklerini devam edeceğini kaydetti. Karakayalı, “Her fırsatta eğitimin bizim için çok değerli olduğunu, katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vereceğimizi dile getiriyorum. İlçemizde çocukların daha iyi ortamlarda eğitim almaları için okullara gerekli desteği sunuyoruz. Belediye olarak eğitime tam destek veriyor, çocuklarımızın daha bakımlı ortamlarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz. Eğitim yuvalarımızın temiz ve sağlıklı olması yönündeki çalışmalarımız kapsamında okullardan gelen talepleri değerlendirerek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Çocuklarımızın eğitimine engel olmadan çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kemalpaşa'da belediyeden eğitime tam destek!

14 okula yeni çehre kazandırıldı 
Uzun yıllar öğretmenlik yaptığını hatırlatan Başkan Karakayalı, eğitime büyük bir önem verdiğini söyledi. Belediyeye bağlı ekiplerin okullarda gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Karakayalı, “Yeni Kurudere İlkokulu tamirat ve boya işleri tamamlandı. Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu fayans tamiri ve sıva çalışması yapıldı. Bağyurdu Kazım Dirik İlköğretim Ortaokulu bahçesine atölye sınıfı yapıldı, çevre düzenlemesi yapıldı. 75. Yıl İlköğretim Okulu engelli rampası engelli karosu ve merdivenler ile giriş seramik, Armutlu İlkokulu dış cephe boyası tamamlandı. Veli Üzümcü İlkokulu dış cephe boyası yapıldı. Armutlu Ortaokulunun pis su hattı yenilendi. Dereköy İlkokulu içinde tamirat yapıldı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu önündeki sokakta rögar etrafındaki betonlar yenilendi. Sinancılar İlkokulu dış cephe boyası yapıldı. Kuyucak Mahallesi İlköğretim Okulu arkasında perde beton duvar yapıldı. Ulucak Mücalla İlköğretim Okulu bahçesinde engelli rampası yapıldı ve bozuk yerler onarıldı” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Karşıyaka’nın 114 yıllık hikâyesi ‘Hatıra Bahçesi’nde...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün 114 yıl önce bir zeytin ağacının altında filizlenen kuruluş ruhu,...

2 saat önce

ABAK Ekibi Bölgesel Deprem Tatbikatında Görev Aldı

Aliağa Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğüne bağlı Aliağa Belediyesi Arama...

5 saat önce

Aliağa Belediyesi Kasım Meclisi Toplanıyor

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 Kasım 2026 Salı günü saat 18.00’de...

6 saat önce

Münih’te Konak rüzgarı: Başkan Mutlu, kentin tarihini ve...

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Türk...

6 saat önce

Bilge Çınarlar’da yeni dönem 16 farklı kursla başladı

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, ileri yaştaki vatandaşların...

6 saat önce

Kedinin midesinden 40 santimlik toka çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Seyrek Hayvan Hastanesi’nde veteriner hekimler, sıra dışı vakalara...

7 saat önce

Başkan Vekili Şen’den Hafta Sonu Mesaisi

Menderes Belediye Başkan Asuman Şen, hafta sonunda iş başındaydı. Tesisleri denetledi,...

7 saat önce

13 yıllık mücadelenin zaferi salonu gözyaşlarına boğdu

Buca Belediyesi’nin düzenlediği Kentler, Dertler ve Bağımlılık” panelinde, uyuşturucu...

7 saat önce

Üniversiteli gençler Bornova’nın tarihini keşfetti

Bornova Belediyesi, İzmir’e ilk kez gelen üniversiteli gençlerin kenti tanıması amacıyla...

8 saat önce

ABD’de dünya üçüncülüğü elde etti, İzmir’in gururu oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli güreşçisi İbrahim Özdemir, ABD’nin Las Vegas...

8 saat önce

Büyükşehir’den çiftçiye “altın” fırsat

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin gelirini artırmak ve ürün çeşitliliğini geliştirmek...

8 saat önce

Başkan Tugay’dan Seferihisar’da ortak hizmet ve iş...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Seferihisar programı kapsamında AK Parti ve...

8 saat önce