BIST 100 10.759,56 %3,64 Altın 6.222,90 ₺/gr %3,56 Bitcoin $77.357 %0,19 Dolar 49,96 ₺ %0,07 Euro 55,81 ₺ %0,26 Sterlin 67,01 ₺ %0,11 Gümüş 78,92 ₺/gr %5,74 Ethereum $2.244,49 %1,80 İsviçre Frangı 60,59 ₺ %0,02 Kanada Doları 35,75 ₺ %0,17 Avustralya Doları 35,14 ₺ %0,12 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,09 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Kilometreler Yaşam Köyü'nde iyiliğe dönüşecek

Kilometreler Yaşam Köyü'nde iyiliğe dönüşecek

Bor Holding ve Help Steps uygulaması iş birliğiyle “Dönüşümde Yaşam Var” Projesi ile kilometreler Efes Tarlası Yaşam Köyü için iyiliğe dönüşecek.

0Yorumlar
Kilometreler Yaşam Köyü'nde iyiliğe dönüşecek
Bor Holding çatısı altında faaliyet gösteren operasyonel filo kiralama şirketi Borlease ve SIXT rent a car kurumsal araçlarıyla yapılan kilometreler, mobil sağlık ve sağduyu uygulaması Help Steps iş birliğiyle iyiliğe dönüşüyor. “Kilometre Dönüşüm Projesi” kapsamında toplanacak tutar, Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne bağış olarak aktarılacak.

HEDEFİMİZ 5 MİLYAR HELP STEPS POINT
Kilometre Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı; Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan, Bor Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Müge Çetin, Help Steps Kurucusu ve CEO’su Gözde Venedik ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in katılımıyla Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde düzenlenen bir toplantıda yapıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan amaçlarının bir sosyal sorumluluk projesini bilinçli bir şekilde uzun vadede hayata geçirmek olduğunu belirterek; “Kilometrelerimizi azaltalım, yürüyüşlerimizi arttıralım istiyoruz.  2000 aracımızı projeye dâhil etmeye çalışıyoruz. Sistemin alt yapısını kurmuş durumdayız. Projemiz içerisinde ekosisteme bir katma değer yaratmak istiyoruz. Bu katma değeri yaratırken de, bölge olarak Efes Selçuk Belediyesi ile çalışmaktan, Efes Selçuk Belediyesi’nin buradaki emeklerini desteklemekten, bu projede kendi üzerimize düşen vazifeyi yapmaktan dolayı kendimizi çok onurlu ve gururlu hissedeceğimizi biliyoruz. Hedefimiz 5 Milyar Help Steps Point” dedi.

HELP STEPS ADIMLARI SOSYAL FAYDAYA DÖNÜŞTÜRÜYOR
Help Steps Kurucusu ve CEO’su Gözde Venedik de tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında Help Steps uygulaması hakkında bilgi verdi; “Help Steps 2020 yılında kurduğumuz, dünyanın her yerinden ücretsiz olarak mobil telefonlara indirilebilen akıllı bir adım sayar uygulaması. Diğer akıllı adım sayar uygulamalardan farklı olarak Help Steps sayılan adımlar sivil toplum kuruluşları ve toplum için sosyal faydaya dönüştürüyor” dedi. Gözde Venedik, Helps Steps uygulaması ile bugüne kadar 200 milyar adımın desteğe dönüştüğünü, 7.500 adet fidan dikildiğini, 8 ton mama bağışı yapıldığını belirtti.

DAHA AZ KİLOMETRE DAHA ÇOK HS PUAN
Help Steps uygulamasının temel amacının kilometreleri azalmak olduğunun altını çizen Gözde Venedik, Kilometre Dönüşüm Projesi ile zorunlu olarak yapılan kilometrelerle Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne destek olmayı amaçladıklarını belirterek; “Burada bir manifesto söz konusu. Mümkün olduğu kadar az kilometre yaparak adımlarımızı arttırmayı,  zorunlu olarak yaptığımız kilometreleri desteğe dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Biz bu kampanyada daha az kilometre yapan sürücülere daha çok HS puan vereceğiz. Bu HS puanları da Efes Tarlası Yaşam Köyü Projesi’ne otomatik olarak aktaracağız” dedi.

DÖNÜŞÜM YAŞAMDA BAŞLAR VE YAŞAM TOPRAKTA FİLİZLENİR
Projenin tanıtım toplantısında Efes Tarlası Yaşam Köyü’nün kuruluş felsefesini anlatan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; "Köylülerin gözleriyle görebilecekleri, çalışmaları için örnek tutacakları, verimli, modern, uygulamalı tarım merkezleri kurmak gereklidir" sözünden feyz alarak başlattığımız bir proje. Köy Enstitüleri ruhunu tekrar canlandırıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ideal Cumhuriyet köylerinden feyz alarak bir şeyler yapmak istedik” dedi.
Kilometre Dönüşüm Projesi ile Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne katkı sunulacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ceritoğlu Sengel; “ Borlease ve Sixt ekibine teşekkür ediyoruz.  Sunumda çok güzel bir cümle vardı; “Dönüşüm Yaşamda Başlar” . Aslında biz galiba o cümleyi ikinci kısmıyla birleştirmeye başladık. Dönüşüm Yaşamda Başlar ve Yaşam Toprakta Filizlenir” dedi.
 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Foça’da Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Foça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü; resmî törenler, tebrikat programı,...

17 saat önce

İzmir’in Deprem Master Planı hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın öncülüğünde, kenti depreme karşı daha...

18 saat önce

Pehlivan: Cumhuriyeti 365 gün yüreğimizde taşıyoruz

Menemen'de iki günlük Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali, Cumhuriyet Meydanı'nda...

20 saat önce

Urla’da zeytinin bereketi sanatla buluşuyor

III. Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali, 6-8 Kasım’da üç gün boyunca zeytinin kadim...

20 saat önce

Dikili’de Cumhuriyet’in 103. yıldönümü coşkuyla kutlandı

Dikili ve Çandarlı’da Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü, bayraklarla gerçekleştirilen kortej...

21 saat önce

Cumhuriyet’in 103. yılı Buca’da coşkuyla kutlandı

Buca’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, spor gösterileri, geleneksel kortej yürüyüşü ve Işılay...

21 saat önce

Karşıyaka Cumhuriyet aşkıyla tek yürek!

Türkiye Cumhuriyeti’nin 103. kuruluş yıl dönümü, Karşıyaka’da muhteşem bir fener alayı ile...

21 saat önce

Büyükşehir’den öğrencilere deprem çantası ve afet eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim 2020’de 117 kişinin yaşamını yitirdiği depremin 6’ncı yıl...

22 saat önce

23 saat oğlunu enkazda bekledi, şimdi başkalarına umut...

İzmir’de 30 Ekim depreminde 12 yaşındaki oğlu Berk’i ve köpeği Alf’i kaybeden Meryem Kaya...

22 saat önce

30 Ekim’in kahramanları o günü unutamıyor

2020 yılında meydana gelen İzmir depreminin üzerinden altı yıl geçse de itfaiye personelinin...

22 saat önce

Bornova’da tarihi gece

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku sokaklardan...

22 saat önce

Başkan Sengel’den 29 Ekim Mesajı: “Milli İrade Esastır”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü, Efes Selçuk’ta gün boyu süren etkinliklerle...

23 saat önce