Konak’ta Yarıyıl Festivali: Başkan Mutlu’dan çocuklara davet
Konak Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirebilmeleri için bu yıl da birçok eğlenceli etkinlik hazırladı. “Yarıyıl Festivali” adı altında düzenlenen etkinlikler arasında pantomim gösterisi ve atölyesi, palyaço, jonglör ve tiyatro oyunları yer alıyor. Tamamı ücretsiz olan etkinlikler Toros ve Beştepeler Sosyal Tesisleri ile Selahattin Akçiçek ve Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezlerinde gerçekleştirilecek.
Konak Belediyesi, çocukların yarıyıl tatillerini eğlenerek ve verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla dolu dolu bir program hazırladı. 15 günlük tatil boyunca çocuklar, ilçenin farklı noktalarında bulunan kültür merkezleri ve sosyal tesislerdeki etkinliklere katılarak, keyifli saatler geçirecek. Konak Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün hazırladığı yarı yıl etkinlikleri, Toros ve Beştepeler Sosyal Tesisleriyle, Selahattin Akçiçek ve Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezlerinde gerçekleştirilecek. Düzenlenen atölye çalışmaları, pantomim gösterileri, masal tiyatrolarıyla, özellikle ilkokula giden çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri hedefleniyor.
Çocuklara yarıyıl hediyesi Konak Belediyesi’nden
Konaklı çocukları yarıyıl tatillerini verimli ve keyifli geçirmeleri için Konak Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklere davet eden Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karnelerini alan tüm öğrencilerimizi içtenlikle kutluyorum. Yoğun bir ders döneminin ardından çocuklarımızı dinlenerek keyifli vakit geçirmeleri için ilçelerimizin farklı noktalarında bulunan kültür merkezleri ve sosyal tesislerde düzenlediğimiz etkinliklere davet ediyorum. Konak Belediyesi olarak tüm gücümüzle, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Dört bir yanda etkinlik
Konak Belediyesi’nin yarıyıl tatili etkinliklerinin programları şöyle:
21 Ocak Salı: Toros Sosyal Tesisleri’nde saat 15.00’te pantomim gösterisi ve atölyesi, palyaço ve jonglör gösterisi, masal tiyatrosu çocuklarla buluşacak.
22 Ocak Çarşamba: Beştepeler Sosyal Tesisleri’nde saat 15.00’te, pantomim gösterisi ve atölyesi, palyaço ve jonglör gösterisi, masal tiyatrosu yer alacak.
23 Ocak Perşembe: Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde saat 12.30’da Akıl Fikir Kumpanyası’nın “Bir Tuhaf Uzay Macerası” oyunu sahnelenecek.
24 Ocak Cuma: Beştepeler Sosyal Tesisleri’nde saat 12.30’da İzmir Çocuk Tiyatrosu “Ters Yüz” oyununu çocuklarla buluşturacak.
25 Ocak Cumartesi: Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde saat 12.30’da Tiyatro Mahal’in “Masallar Sokağı” oyunu sahnelenecek
28 Ocak Salı: Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde saat 15.00’te pantomim gösterisi ve atölyesi, palyaço ve jonglör gösterisi, masal tiyatrosu yer alacak.
29 Ocak Çarşamba: Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde saat 15.00’te pantomim gösterisi ve atölyesi, palyaço ve jonglör gösterisi, masal tiyatrosu çocuklarla buluşacak.
30 Ocak Perşembe: Toros Sosyal Tesisleri’nde saat 12.30’da Tiyatro Pan, “Cesur Moni Kelimelerin Peşinde” oyununu sahneleyecek.
31 Ocak Cuma: Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde saat 12.30’da Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu, “Sevgi Çiftliği” oyunuyla çocukların karşısına çıkacak.
1 Şubat Cumartesi: Beştepeler Sosyal Tesisleri’nde saat 12.30’da Tiyatro Kök 35, “Dev Bilgisayar” oyununu sahneleyecek.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Baskan Mutlu'dan Özgür Özel 'e Konak'ta yatırım raporu
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’deki...
Başkan Mutlu, Zabıta Haftası’nı kutladı
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 200. yılının...
Başkan Mutlu’dan Gaziler Günü’ne özel buluşma: Her zaman...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve...
Yerel Haberleri
TümüFoça’da Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Foça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü; resmî törenler, tebrikat programı,...
İzmir’in Deprem Master Planı hazırlanıyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın öncülüğünde, kenti depreme karşı daha...
Pehlivan: Cumhuriyeti 365 gün yüreğimizde taşıyoruz
Menemen'de iki günlük Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali, Cumhuriyet Meydanı'nda...
Urla’da zeytinin bereketi sanatla buluşuyor
III. Uluslararası Urla Zeytin ve Sanat Festivali, 6-8 Kasım’da üç gün boyunca zeytinin kadim...
Dikili’de Cumhuriyet’in 103. yıldönümü coşkuyla kutlandı
Dikili ve Çandarlı’da Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü, bayraklarla gerçekleştirilen kortej...
Cumhuriyet’in 103. yılı Buca’da coşkuyla kutlandı
Buca’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, spor gösterileri, geleneksel kortej yürüyüşü ve Işılay...
Karşıyaka Cumhuriyet aşkıyla tek yürek!
Türkiye Cumhuriyeti’nin 103. kuruluş yıl dönümü, Karşıyaka’da muhteşem bir fener alayı ile...
Büyükşehir’den öğrencilere deprem çantası ve afet eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim 2020’de 117 kişinin yaşamını yitirdiği depremin 6’ncı yıl...
23 saat oğlunu enkazda bekledi, şimdi başkalarına umut...
İzmir’de 30 Ekim depreminde 12 yaşındaki oğlu Berk’i ve köpeği Alf’i kaybeden Meryem Kaya...
30 Ekim’in kahramanları o günü unutamıyor
2020 yılında meydana gelen İzmir depreminin üzerinden altı yıl geçse de itfaiye personelinin...
Bornova’da tarihi gece
Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku sokaklardan...
Başkan Sengel’den 29 Ekim Mesajı: “Milli İrade Esastır”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü, Efes Selçuk’ta gün boyu süren etkinliklerle...