Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımları kapsamında Alaşehir ilçesinde 3 kilometrelik soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdi. Belenyaka, Narlıdere ve Bahadır mahallelerini kapsayan çalışmalarla vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânına kavuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve yol konforunu artırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Alaşehir ilçesine bağlı Belenyaka, Narlıdere ve Bahadır Mahalleleri bağlantı yolunda toplam yaklaşık 3 kilometrelik soğuk asfalt uygulaması hayata geçirildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede ulaşım daha güvenli ve konforlu hâle getirildi. Çalışmalar, 3 asfalt kombisi, kepçe, su tankeri ve üstyapı silindiriyle yürütüldü. Ekipler, yolun daha dayanıklı ve güvenli hâle gelmesi için planlanan program doğrultusunda çalışmalarını tamamladı.
“Güvenli Seyahat Edecekler”
Çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Narlıdere Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. İçme suyunun ana boru hattı, şebekeden evlere bağlantı hatları ve branşman hatları değişmişti. Bu değişimden sonra yollarımızda bozulma meydana geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Şube Müdürlüğümüzün katkılarıyla Alaşehir Belediyesi işbirliği içerisinde yolumuzun 2 bin 800 metrelik kısmında asfaltlama çalışmamız başladı. Artık halkımız Narlıdere ve Bahadır bağlantı yolu olan bu yolda güvenli seyahat edecekler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya da teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
“Konforlu Ulaşım Hedefliyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Saha Sorumlusu Hasan Yaman, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda, 17 ilçemizde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alaşehir ilçemizde yaklaşık 3 kilometrelik soğuk asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Belenyaka, Narlıdere ve Bahadır mahallelerinde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamasını hedefliyoruz. Manisa’ya sözümüz var” ifadelerini kullandı.
Çiftçilerin Sorunu Çözüme Kavuştu
Narlıdere Mahalle Muhtarı Murat Yılmaz, “Mahallemizde gerçekleştirilen asfalt çalışması, uzun yıllardır bizlere sorun yaşatan yolların yenilenmesini sağladı. Yapılan çalışmalarla uzun süredir yaşadığımız yol sorunu çözüme kavuştu. Özellikle çiftçilerimizin bozuk yollar nedeniyle yaşadığı sıkıntılar sona erdi. Bu hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya ve Alaşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Belediye işçisi çöp kamyonunun altında kaldı!
Manisa'nın Alaşehir Belediyesi'nde çöp kamyonunun altında kalan temizlik görevlisi yaşamını...
Başkan Dutlulu: “Herkese Eşit ve Adil Hizmet Götüreceğiz”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek...
Manisa Büyükşehir’den Üreticiye Bilimsel Destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Ziraat Odası iş birliğiyle hizmete açılan Salihli Yaprak,...
Yerel Haberleri
Tümü30 Ekim’in kahramanları o günü unutamıyor
2020 yılında meydana gelen İzmir depreminin üzerinden altı yıl geçse de itfaiye personelinin...
Bornova’da tarihi gece
Bornova Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku sokaklardan...
Başkan Sengel’den 29 Ekim Mesajı: “Milli İrade Esastır”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü, Efes Selçuk’ta gün boyu süren etkinliklerle...
Balçova’da Cumhuriyet Coşkusu Yüksek Sadakat Konseriyle...
Balçova’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yılı, gün boyu süren etkinliklerle kutlandı....
Cumhuriyet coşkusu Konaklı miniklerin kalbinde yankılandı
Konak Belediyesi’nin Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’ne devam eden minikler, 29 Ekim Cumhuriyet...
Menderes’te Cumhuriyet Coşkusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Menderes’te 2 gün kutlandı. Kortej yürüyüşü ve Deha Bilimlier konseri...
İzmir’de Cumhuriyet coşkusu gökyüzüne taştı
İzmir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, fener alayı, bin dronla gerçekleştirilen ışık gösterisi,...
Bayraklı’da Cumhuriyet Coşkusu Kortej Ve Candan...
Yediden yetmişe çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte, 100 metrelik Türk bayrağı ve 100...
MASKİ’den Salihli Kemerdamları’nda Taşkınlara Karşı Önlem
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, geçmişte yoğun yağışlar nedeniyle...
Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı
Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Manisa’da düzenlenen 29 Ekim...
Menemen'de Cumhuriyet coşkusu, tarihe geçecek görüntülere...
Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümü, Menemen'de on binlerle birlikte kutlandı. Menemen Belediyesi...
Çiğli’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Çiğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla...